هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

زارع‌پور: کیفیت، مزیت‌ها و امنیت پلتفرم‌های بومی از نمونه خارجی بیشتر خواهد بود

  • کد خبر: ۱۳۲۴۸۸
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸
زارع‌پور: کیفیت، مزیت‌ها و امنیت پلتفرم‌های بومی از نمونه خارجی بیشتر خواهد بود
عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه رونمایی از طرح حمایت از کسب‌وکار‌های اقتصاد دیجیتال کشور، اعلام کرد که مردم حتما از پلتفرم‌های بومی استقبال خواهند کرد چرا که بحث کیفیت در این پلتفرم‌ها مد نظر قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز - زارع پور تاکید کرد پلتفرم‌های بومی قرار است که مزیت بیشتری نسبت به مدل‌های خارجی داشته باشد و خاطر نشان کرد که محفوظ بودن اطلاعات مردم نیز کاری خواهد کرد تا آن‌ها به کسب و کار‌های بومی اعتماد کنند.

عیسی زارع پور در حاشیه مراسم رونمایی از طرح حمایت از مشاغل اینترنتی، در پاسخ به سوال دیجیاتو مبنی بر اینکه چگونه اعتماد مردم را برای استفاده از پلتفرم‌های داخلی جلب می‌کنید، گفت: «ما سه موضوع را در مورد همه پلتفرم‌های داخلی، چه شبکه اجتماعی چه خدمات‌رسان، در دستور کار قرار داده‌ایم که اگر محقق شوند، مردم عزیز ما حتما استقبال خواهند کرد. بحث اول کیفیت است یعنی اگر پلتفرمی را راه‌اندازی می‌کنیم نه تنها به اندازه مشابه خارجی کیفیت داشته باشد بلکه کیفیتش بیشتر باشد. دوم اینکه نسبت به نمونه بین‌المللی مزیت و قابلیت‌های جدیدی داشته باشد. سومین موضوع که به نظرم مهم نیز هست، اعتماد مردم است که با محفوظ بودن اطلاعاتشان در این پلتفرم‌ها، مردم می‌توانند به آن‌ها اعتماد کنند.»

او با بیان اینکه برای هر سه موضوع تدبیر کرده‌اند، وعده داد به زودی لایحه حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی کاربران که آماده شده به دولت می‌رود تا خیال مردم در این زمینه آسوده شود.

گفتنی است رئیس سازمان فناوری اطلاعات ۲۰ بهمن ماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرده بود این لایحه تا پایان سال ۱۴۰۰ آماده خواهد شد.

اما آیا طرح حمایت از کسب‌وکار‌ها منجر به انحصار برای پلتفرم‌های خاص نمی‌شود؟ زارع‌پور در پاسخ به این سوال دیجیاتو گفت آیین‌نامه را به شکلی پیش‌بینی کرده‌اند تا به هیچ وجه انحصار ایجاد نشود: «ما فضا را برای پلتفرم‌های مشروع که شرایط و ضوابط را دارند، باز گذاشتیم. این روز‌ها مشاهده می‌کنید در حال حمایت از ۴-۵ پیام رسان و شبکه اجتماعی داخلی هستیم تا هر کدام که مورد اقبال مردم واقع شدند، بتوانند فضای رقابت را به خودشان اختصاص دهند.»

او با تاکید بر اینکه نظر مردم و انتخابشان برای آن‌ها بسیار حائز اهمیت است بار دیگر اظهار داشت شرایط را به گونه‌ای خواهند چید تا انحصار ایجاد نشود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->