۶۰ درصد اتلاف انرژی در نیروگاه‌های برق کشور است | وجود بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار فرصت صرفه‌جویی در حوزه مصرف انرژی بررسی قیمت امروز گوشی‌های همراه (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت نوشت‌افزار در مشهد | سود مجاز فروشندگان چقدر است؟ تعلیق ۶ سایت فاقد مجوز فروش بلیت میانگین قیمت فروش خانه در بلوار احمدآباد مشهد چند است؟ + ویدئو بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) بورس صعودی شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عراق واردات هندوانه، گوجه‌فرنگی و خربزه را از ایران ممنوع کرد صنایع غذایی خراسان رضوی، موتور محرک اقتصادی در استان است تشدید نظارت بر واحد‌های صنفی لوازم‌التحریر و پوشاک هم‌زمان با بازگشایی مدارس رئیس اتحادیه صادرکنندگان خراسان‌رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها برخلاف شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» است بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) صرفه جویی ۱۴۰ میلیون مترمکعبی گاز با تعویض بخاری‌های فرسوده در کشور «خوشا به حالت‌ ای روستایی!» قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) + تحلیل قیمت دلار پرداخت وام ازدواج تا پایان سال به تمام واجدان شرایط الزامی شد مکالمه رایگان و بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت هفته وحدت تولید واقعی در صنایع غذایی خراسان رضوی بسیار کمتر از ظرفیت موجود است کاهش ارزش وام خرید مسکن | با وام ۹۶۰ میلیون تومانی چند متر مسکن می‌توان خرید؟ رئیس سازمان بورس باید کت دربیاورد و از وزیر اقتصاد مطالبه کند | مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بورس آغاز شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) برای تهیه رُب، گوجه فرنگی را با این قیمت تهیه کنید | قیمت عمده میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) چالش بیمه مربیان تعلیم رانندگی حل شد با وام ۲۸۰ میلیون تومانی بدون محدودیت خودرو بخرید + شرایط کمیسیون اجتماعی مجلس موضوع افزایش حقوق کارگران را دنبال می‌کند قیمت کارخانه‌ای خودرو افزایش یافت؟
سرخط خبرها

احداث کارخانه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی در منطقه‌ای مرزی و محروم خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۳۲۸۰
  • ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۹
احداث کارخانه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی در منطقه‌ای مرزی و محروم خراسان رضوی
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به سرمایه گذاری ۱۵۰۰ میلیارد تومانی بنیاد در منطقه مرزی و محروم جنوب خراسان رضوی تاکید کرد: کارخانه کنسانتره سنگان تا پایان سال ۹۹ به بهره‌برداری خواهد رسید.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سید پرویز فتاح در بازدید از پروژه فولاد شرق کاوه در منطقه سنگان واقع در جنوب استان خراسان رضوی، از نزدیک در جریان تکمیل این پروژه قرار گرفت.

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه این بازدید با اشاره به راه طولانی ۸ ساله طی شده در این پروژه اظهار کرد: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به منظور تکمیل زنجیره تولید فولاد به عنوان یک صنعت مادر، سرمایه گذاری برای احداث مجتمع کنسانتره فولاد شرق کاوه را انجام داد و با اتمام مراحل ساخت این مجتمع، گامی مهم در جهت تکمیل زنجیره تولید فولاد در بنیاد مستضعفان برداشته می‌شود.

وی با بیان اینکه منطقه سنگان جزء مناطق مرزی شرقی کشور و از جمله مناطق محروم است که برادران اهل تسنن ما در این منطقه زندگی می‌کنند گفت: در حال حاضر که در مراحل تکمیل احداث این مجتمع هستیم، حدود ۳۵۰ نفر مشغول کارند و در سال آینده با افزایش شیفت کاری، تعداد کارگران و پرسنل احداث این پروژه به حدود ۶۰۰ نفر خواهند رسید که اکثر آن‌ها از نیرو‌های بومی منطقه هستند و ما توصیه کردیم، پرسنل شاغل در این پروژه، از نیرو‌های بومی و از برادران اهل سنت و شیعه این منطقه مرزی باشند.

فتاح با اشاره به اشتغالزایی این مجتمع بعد از تکمیل مراحل ساخت آن گفت: با راه اندازی و تکمیل فاز نخست این پروژه، اشتغال برای بیش از ۳۵۰ نفر به طور مستقیم و حدود ۷ برابر این رقم یعنی بیش از ۲۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم فراهم خواهد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان تاکید کرد: علی رغم تمام تحریم‌ها، تجهیزات خارجی و داخلی مورد نیاز این مجتمع به طور کامل تأمین شده و این تجهیزات در حال نصب هستند وبا وجود تحریم‌ها، امروز هیچ مشکلی برای تکمیل مراحل احداث و راه اندازی این مجتمع نداریم.

وی ادامه داد: در این پروژه، ۱،۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری از سوی بنیاد مستضعفان انجام شده است که بخشی از آن به صورت تسهیلات بانکی بوده و بخشی از آن از منابع بنیاد تامین شده است و با همت مهندسان ایرانی، فاز نخست این پروژه در دهه فجر سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: در فاز نخست احداث مجتمع فولاد شرق کاوه، ۲.۵ میلیون تن کنسانتره تولید می‌شود و این رقم با نهایی شدن فاز دوم آن، به بیش از ۵ میلیون تن خواهد رسید.

فتاح با اشاره به پیشرفت ۶۳ درصدی کارخانه کنسانتره فولاد شرق کاوه خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز کشور و صنعت فولاد که به عنوان یک صنعت زیرساختی و مادر محسوب می‌شود، این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است و با تکمیل و بهره برداری، درآمد حاصل از این مجتمع، در بخش محرومیت زدایی، هزینه خواهد شد.

به گفته فتاح، بنیاد مستضعفان تا امروز علاوه بر ۱۵۰۰ میلیارد تومانی که در پروژه فولاد شرق کاوه سرمایه گذاری کرده است، به میزان ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز در فولاد کاوه جنوب در استان هرمزگان سرمایه گذاری کرده که با سرمایه گذاری‌های بنیاد در این بخش، سال آینده به میزان ۱.۲ میلیون تن به ظرفیت تولید شمش فولاد کشور اضافه خواهد شد.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->