پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا باتری گوشی بدون استفاده خالی می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۳۳۳۱۴
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
چرا باتری گوشی بدون استفاده خالی می‌کند؟
اگر باتری یک تبلت یا گوشی را به طور کامل شارژ کنید و سپس این گجت را برای مدت‌ها در کشوی یک کمد رها کنید؛ بعد از مدتی ممکن است با یک باتری خالی از شارژ روبه‌رو شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، قبل از بررسی انواع مختلف باتری، ابتدا باید به مهم‌ترین مفهوم مربوط به این موضوع نگاهی بیندازیم.

به زبان ساده انرژی تمایلی به ماندن در یک مکان ثابت ندارد و بلکه می‌خواهد حرکت کند تا به تعادل برسد. مثلا گرمایش و سرمایش منزل خود را در نظر بگیرید. در زمستان باید به طور مداوم گرما را اضافه کنید؛ زیرا خانه‌ شما انرژی گرمایی را در محیط خنک‌تر آزاد می‌کند و در تابستان باید به طور مداوم گرما را حذف کنید و با انرژی گرمایی بیرون از خانه مبارزه کنید.

اگرچه امروزه انواع و اقسام گجت‌ها از باتری‌های مختلفی بهره می‌برند و این یک پدیده عادی محسوب می‌شود؛ اما واقعیت این است که باتری‌ها تا حدی معجزه‌ فناوری محسوب می‌شوند.

با باتری‌ها موفق به ساخت سیستمی برای ذخیره‌سازی موقتی انرژی الکتریکی در یک ظرف فشرده شده‌ایم که در مواقع نیاز می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم.

انرژی الکتریکی که مثلا در باتری گوشی ذخیره می‌کنیم، بی شباهت به دسته‌ای از بچه‌های کلاس درس که باید در یک فضای محدود کنار یکدیگر بنشینند، نیست. این بچه‌های پرانرژی اصلا دوست ندارند ساعات زیادی در یک محیط محدود قرار بگیرند و دوست دارند هرچه زودتر از کلاس فرار کنند تا بتوانند بازی کردن را ادامه دهند. بنابراین می‌توانیم این استدلال را مطرح کنیم که آرام ماندن بچه‌ها و قرارگیری آن‌ها در ردیف‌های منظم، برای این افراد وضعیت طبیعی محسوب نمی‌شود.

الکترون‌هایی که در باتری گوشی و دیگر گجت‌های شما جمع می‌شوند هم مانند آن بچه‌های بی‌قرار هستند که عملا خود را به آب و آتش می‌زنند تا بتوانند از این محیط فرار کنند. سازماندهی طبیعی ترکیبات شیمیایی موجود در باتری، ردیف‌های آرام و منظمی نیست، به همین دلیل است که باتری‌ها می‌توانند در هنگام بروز مشکل بسیار خطرناک باشند.

حتی زمانی که گوشی شما خاموش است یا مثلا باتری را از دستگاه جدا کرده‌اید، باتری در سطح اتمی خاموش نیست. واکنش شیمیایی درون باتری که عملکرد باتری را ممکن می‌کند، هنوز فعال است؛ البته به روشی بسیار آرام‌تر از زمانی که واقعاً از باتری استفاده می‌کنید.

همین فعالیت آرام و سطح پایین، منجر به تخلیه‌ انرژی باتری می‌شود و این فرآیند اجتناب‌ناپذیر محسوب می‌شود.

اگر به انواع باتری‌های موجود که استفاده می‌کنید توجه کرده باشید، احتمالا با تفاوت در سرعت خالی شدن آن‌ها روبه‌رو شده‌اید. اگرچه تمام باتری‌ها به دلیل قوانین فیزیک و محدودیت‌ها در صورت عدم استفاده هم شارژ خود را از دست می‌دهند؛ اما سرعت تخلیه‌ شارژ آن‌ها به طور قابل توجهی متفاوت است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->