تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل آرژانتین در جام جهانی ازبکستان ایرانی‌ها، در کنار روسی‌ها و چینی‌ها، بیشترین گردشگران افغانستان رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها: هیچ عذری در عدم جذب دانشجویان غیرایرانی پذیرفته نیست ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل ششم افغانستان به آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) | شاگردان مرتضایی امیدوار به صعود ویدئو | گل پنجم افغانستان به آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل چهارم افغانستان به آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل سوم افغانستان به آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل دوم افغانستان به آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل اول افغانستان به آنگولا در جام جهانی فوتسال (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر آنگولا در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل آنگولا در جام جهانی ازبکستان مهران غلامی در گفتگو با فیفا: ما هیچ‌کدام از تیم‌های جام جهانی را دست کم نمی‌گیریم شیوه نامه ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + متن کامل سفارت ایران در کابل حمله تروریستی به شیعیان افغانستان را محکوم کرد واکنش مقام وزارت خارجه به بنر ممنوعیت فروش نان به اتباع خارجی | چه برما رفته؟ + عکس داعش؛ مسئول حمله به شیعیان در دایکندی افغانستان شنیده شدن صدای ۳ انفجار در کابل سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تا ابلاغ شیوه‌نامه، ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع براساس شئون انسانی صورت می‌گیرد + فیلم
سرخط خبرها

تکثیر مهربانی

  • کد خبر: ۱۳۳۶۱۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۱
تکثیر مهربانی
در حاشیه شهر مدرسه‌هایی وجود دارد که «خداگردان» است؛ البته این نکته را یکی از معلم‌ها می‌گفت. درواقع این مدارس «خودگردان» هستند؛

بعضی‌ها وجودشان برکت است. حضورشان باعث خیر است و لحظه شماری می‌کنند فرصتی پیش آید تا دست خلق خدا را بگیرند و گرهی از زندگی آن‌ها باز کنند. در حاشیه شهر مدرسه‌هایی وجود دارد که «خداگردان» است؛ البته این نکته را یکی از معلم‌ها می‌گفت.

درواقع این مدارس «خودگردان» هستند؛ یعنی یک آدم دغدغه‌مند که نمی‌توانسته است ببیند یک بچه به هردلیلی نمی‌تواند در مدارس دولتی ثبت نام کند، دوستانش را جمع می‌کند و به بچه‌های افغانستانی و ایرانی که نتوانسته اند در مدارس دولتی ثبت نام کنند، درس می‌دهند. سابقه این مدارس در مشهد به دهه ۶۰ برمی گردد.

سال قبل بعد از تحولات سیاسی در افغانستان، جمعیت دانش آموزان این مدارس افزایش یافت. امسال با هماهنگی مسئولان، خوشبختانه بخش زیادی از این بچه‌ها در مدارس دولتی ثبت نام کردند و مثل برادران و خواهران هم زبان ایرانی شان، پشت میز‌های مدرسه‌های ایران، الفبای یکدلی و مهرورزی می‌آموزند. تأمین کتاب‌های درسی برای بچه‌های مدارس خودگردان، همیشه با چالش‌هایی روبه رو بوده است.

کمبود کتاب درسی جدید و دشواری تهیه چند دست کتاب برای یک مهاجر افغانستانی، باعث شده است مسئولان مدارس خودگردان با کمک دوستان ایرانی شان، همه ساله کتاب این بچه‌ها را تأمین کنند. امسال، اما کتاب نو کم است و من و تعدادی از دوستانم که افتخار خدمت رسانی به کودکان حاشیه شهر را داریم، مجبور شدیم تا زمان تهیه آن، فراخوانی بدهیم تا کتاب بچه‌ها تأمین شود. من به یکی از مدیران مدرسه‌ای در قاسم آباد زنگ زدم.

مدیر مهربان از دانش آموزانش خواسته بود کتاب‌های سال گذشته خود را بیاورند تا برسانیم به دست بچه‌های مدرسه خودگردان. روز یکشنبه وقتی رفتم مدرسه تا کتاب‌ها را تحویل بگیرم، با انبوهی از پلاستیک‌های رنگارنگ روبه رو شدم که پر از مهربانی بودند. دختران آن مدرسه با مهربانی، کتاب‌های سال قبل را بسته بندی کرده بودند تا برسد به دست دوستان هم زبانشان. در طول دو هفته گذشته، این چندمین محموله مهربانی است که به دست بچه‌های مدرسه خودگردان می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->