سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باید با نگاه پهلوانی و قهرمانی روایت شود فیلم سینمایی ماهور اکران می‌شود حاشیه‌نگاری در آستانه اعلام لیست فیلم‌های جشنواره فجر قصه‌های دیروز شهدا برای نوجوانان امروز | درباره مجموعه‌مستند قصه‌های سنگر ما آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش دوم) دوبله سریال‌های خارجی برای نوروز ۱۴۰۴ آغاز شد اگر دولت آبادی کلیدر را در تلگرام می نوشت انتشار کتاب آیین نگارش تحلیلی: نوشته‌هایی درباره خط، زبان انشا و ادبیات، اثری دیگر از امید مجد درباره زبان فارسی میلاد کی‌مرام با فیلم سالن چهار در راه فجر چهل و سوم میزبانی جشنواره چنای هند از سه فیلم ایرانی مرگ مشکوک جف بینا، کارگردان آمریکایی در خانه‌اش برندگان انجمن ملی منتقدان فیلم آمریکا را بشناسید همه چیز درباره سریال فریبا + بازیگران و خلاصه داستان مرتضی عقیلی، بازیگر قبل انقلاب و ابوالفضل پورعرب هم‌بازی شدند سریال ترور روی آنتن شبکه سه + زمان پخش ارکستر موسیقی ملی با کنسرت شُعله دارم بر زبان، روی صحنه می‌رود بازیگران سریال یک، سه، هفت منوچهر هادی معرفی شدند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

لغو ممنوعیت اکران فیلم اسکاری «جویلند» در پاکستان

  • کد خبر: ۱۳۵۴۲۵
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
لغو ممنوعیت اکران فیلم اسکاری «جویلند» در پاکستان
ممنوعیت اکران فیلم «جویلند» که نماینده کشور پاکستان در اسکار است لغو شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گفته یکی از مشاوران ارشد دولت پاکستان، ممنوعیت فیلم «جویلند» ساخته سعیم صادق که نماینده این کشور در رقابت اسکار بین‌المللی است، برای نمایش در سینماهای کشور لغو شد.

گرچه تا زمان انتشار این خبر هنوز بیانیه رسمی درباره بازگشت این فیلم به سینماهای پاکستان منتشر نشده، اما سلمان صوفی از مسئولان بلندپایه کابینه شهباز شریف نخست وزیر این کشور، از مخالفان سرسخت این ممنوعیت بود. وی در مصاحبه با آسوشیتدپرس خبر از لغو ممنوعیت این فیلم – با چند حذف کوچک- داد و در توییتر نیز این خبر را اعلام کرد.

وی به آسوشیتدپرس گفته این یک پیام بسیار روشن و سرراست مبنی بر این است که دولت از آزادی بیان حمایت می‌کند و اجازه نمی‌دهد با کمپین‌های تکراری و ارایه اطلاعات نادرست، آزادی خلاق خفه شود.

وی ۱۳ نوامبر و پس از ممنوعیت «جویلند» در توییتر نوشته بود با ممنوعیت فیلم‌هایی که درباره بخش‌های به حاشیه رانده شده جامعه است و مشکلات جامعه را نشان می‌دهند، موافق نیست. وی افزوده بود: باید به مردم اعتماد کرد و اجازه داد تماشا کنند و خودشان تصمیم بگیرند.

در ۱۴ نوامبر صوفی خبر داد که شریف یک کمیته عالی را برای ارزیابی فیلم و بازبینی توقیف آن مامور کرده است.

هیات سانسور پاکستان در تابستان امسال به این فیلم تاییدیه نمایش داده بود، اما هفته پیش وزارت اطلاعات و رادیو و تلویزیون بر اساس شکایت‌های کتبی مبنی بر «نامناسب» بودن فیلم، این گواهی را لغو و اعلام کرد فیلم با ارزش‌های اجتماعی و معیارهای اخلاقی جامعه پاکستان مطابقت ندارد.

ملاله یوسف زای که تهیه‌کننده اجرایی فیلم است بسیار پرشور از این فیلم دفاع کرده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->