آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا
سرخط خبرها

عرضه «مرگ تدریجی یک رویا» در بازار نشر

  • کد خبر: ۱۳۷۴۰۴
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
عرضه «مرگ تدریجی یک رویا» در بازار نشر
کتاب «مرگ تدریجی یک رویا» در بازار نشر عرضه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «مرگ تدریجی یک رویا» نظریات افول آمریکا از نگاه اندیشمندان غربی، به قلم امیر عامری و به همت نشر معارف، چاپ و به بازار نشر عرضه شد.

بسیاری از پژوهشگران و نظریه‌پردازان برجسته دنیا و ایالات متحده آمریکا با بررسی شاخص‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و قدرت نرم این کشور و مقایسه آن با رقبای جهانی آمریکا، بر این باورند که قدرت ایالات‌متحده در حال افول است. در این خصوص، تنوع زیادی در نظریه پردازی در مورد افول آمریکا به معنای کاهش جذابیت و مشروعیت آن به عنوان بازیگر برتر در سیستم بین‌المللی وجود دارد. علاوه بر این، اینکه ایالات متحده در چه زمینه‌هایی افول کرده نیز محل بحث میان نظریه پردازان است. در این کتاب به جمع‌آوری نظریات افول اندیشمندان غربی پرداخته و از جنبه‌های مختلف نظریات افول آمریکا را بررسی شده است.

نویسنده در این کتاب به دنبال آن است تا با بررسی ۱۰۰ مورد از برترین نظریات اندیشمندان غربی به بررسی قدرت آمریکا در چند صد سال گذشته بپردازد تا بدانیم که چه عواملی بر قدرت آمریکا در این مدت تاثیرگذار بوده و توانسته صعود و افول این ابرقدرت را رقم بزند. یکی از اندیشمندانی که نظریات او در این موضوع مورد بررسی قرار گرفته جورج مدلسکی است.

مدلسکی در نظریه‌ای تحت عنوان «نظریه چرخه‌های بلند» به مناسبات بین‌المللی کشورها در نظام بین‌الملل می‌پردازد. او معتقد است، هر نظامی در طول دوران حیات سیاسی خود برای هر فرایند ظهور و افولِ یکصدساله چهار مرحله را پشت سر می‌گذارد. مرحله اول (قدرت جهانی)، مرحله دوم (مشروعیت‌‌زدایی)، مرحله سوم (تمرکز زدایی) و سرانجام در مرحله چهارم (جنگ جهانی قدرت‌های بزرگ). مدلسکی معتقد است افول کشورهای هژمون در نظام بین‌الملل امری اجتناب‌ناپذیر است و آمریکا نیز از این قاعده مستثی نیست.

افول آمریکا در چند سال اخیر مورد توجه اندیشمندان و سیاستمداران ایرانی بیشتری قرار گرفته است. اما آن چیزی که این اثر را از دیگر آثار متمایز می‌کند، دو نکته است: اولاً آن که این اثر در کنار آمارهای بین‌المللی که جنبه کمی دارد، به نظریات اندیشمندان غربی نیز پرداخته است. یعنی آمریکا از نگاه خود آمریکائیان و اندیشمندان غربی نقد شده است.

نکته دوم اینکه در این اثر سعی شده به تمامی جنبه‌ها و مولفه‌های قدرت آمریکا پرداخته شود. به این معنی که آمریکا اگر زمانی در مسائل نظامی، اقتصادی، سیاسی، قدرت نرم و... ابر قدرت بوده و به عنوان قدرت هژمون شناخته می‌شد، اکنون تمامی مظاهر قدرت آمریکا رو به افول است. نهایتاً می‌توان گفت این کتاب تجمیع نظریات اندیشمندان است و مانند آثار مشابه به دیدگاه یک اندیشمند نپرداخته است 

فصل اول: افول آمریکا، تاریخچه و نظریات، فصل دوم: پایان قدرت پوشالی آمریکا، فصل سوم: عبور از دموکراسی و جامعه رو به انحطاط، فصل چهارم: آمریکا و پایان قدرت نرم، عناوین فصل‌ها و اهم موضوعات مطرح‌شده در این کتاب است.

«مرگ تدریجی یک رویا» نظریات افول آمریکا از نگاه اندیشمندان غربی، به قلم امیر عامری با قیمت ۷۰ هزار تومان و در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه به همت نشر معارف چاپ و روانه بازار نشر شد علاقه‌مندان برای تهیه می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->