نخستین عکس‌ها از گوشی شیائومی ۱۵ پرو منتشر شد آپدیت جدید تلگرام منتشر شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) مهم‌ترین خطرات وای‌فای رایگان برای کاربران پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) احتمالا گوگل اندروید ۱۶ را زودتر از زمان معمول منتشر کند دستگیری دو مجرم که با آیفون‌های تقلبی از اپل ۲.۵ میلیارد دلار کلاهبرداری کرده بودند پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳) ایرانی‎‌ها در رتبه سوم باهوش‌ترین مردم جهان پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟
سرخط خبرها

ایلان ماسک حاضر است تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد

  • کد خبر: ۱۳۸۱۴۲
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
ایلان ماسک حاضر است تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد
ایلان ماسک می‌گوید حاضر است که تراشه ایمپلنت نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - او مدعی شده که این اقدام به‌نظرش خطرناک نخواهد بود. نورالینک امیدوار است که با رابط خود بتواند ارتباط بین مغز و کامپیوتر را آسان‌تر کند.

ایلان ماسک در رویداد Show and Tell نورالینک اعلام کرد که اگر یک حادثه جدی برای یکی از فرزندانش پیش می‌آمد – مثلاً گردن یکی از آن‌ها می‌شکست – حاضر بود تراشه این شرکت را در مغز آن‌ها بکارد: «فکر می‌کنم به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حداقل به نظر من دیگر خطری وجود ندارد.»

نورالینک امیدوار است به افرادی که دچار معلولیت هستند، اجازه دهد از طریق این رابط با کمک کامپیوتر با بقیه ارتباط برقرار کنند. این تراشه سیم‌های ریزی دارد که از طریق الکترود‌ها فعالیت مغز را رصد و بافت‌ها را با الکتریسیته تحریک می‌کند. این شرکت می‌خواهد تراشه خود را با رباتی که مشغول توسعه آن است، در جمجمه انسان‌ها قرار دهد.

ایلان ماسک انتظار دارد که فاز آزمایش‌های انسانی تا شش ماه دیگر آغاز شود. با این حال، نورالینک در گذشته بار‌ها در دستیابی به هدف‌گذاری‌های زمانی مدنظر خود ناکام مانده است. ثروتمندترین فرد جهان در توییتر در‌این‌باره گفت: «حالا اطمینان داریم که دستگاه نورالینک برای انسان‌ها آماده شده است، پس دیگر باید منتظر فرایند صدور مجوز از سازمان غذا و دارو بمانیم.»

ماسک همچنین مدعی شد که حاضر است عمل ایمپلنت نورالینک را در آینده روی مغز خودش هم انجام دهد. او گفت: «همین حالا ممکن است دستگاه نورالینک را در مغز خود داشته باشید و حتی متوجه آن نشوید.» ماسک وعده داد که شاید در یکی از دمو‌های نورالینک چنین کاری را انجام دهد.

نمایندگان شرکت نورالینک هنوز به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر پیرامون صحبت‌های ایلان ماسک واکنشی نشان نداده‌اند. مدیرعامل این شرکت در مراسم اخیر مدعی شده بود که این تراشه می‌تواند بینایی را به نابینایان برگرداند.

منبع: دیجیاتو

در ادامه ببینید

ویدئو | یک میمون با کمک چیپ نورالینک می‌تواند تایپ کند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->