یک صبحانه مردانه با زرافه‌ها! | نگاهی به فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» سروش صحت نمایش فیلم «چارلز دیکنز، مردی که سرود سال نو را نوشت» به مناسبت روز کتاب و کتاب‌خوانی + زمان پخش مستند «پاسخ» و ناگفته‌هایی از عملیات‌های وعده صادق در شبکه سه + زمان پخش تئاتر خیابانی در اولویت دوم قرار دارد | گلایه‌های  کارگردانان بخش خیابانی جشنواره استانی تئاتر خراسان رضوی ترس جهان از ترامپ بازار کتاب را تکان داد «پلان آخر بازی» در جشنواره تورین ایتالیا جایزه بوکر ۲۰۲۴ به چه کسی می‌رسد؟ وضعیت سریال‌های جدید تلویزیون از زبان رئیس مرکز سیمافیلم تجلی «رمضان»، «حماسه» و «مقاومت اسلامی» در رویکرد محتوایی استقبال از بهار ۱۴۰۴ جزئیات برگزاری جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ مشهد | پراکندگی عادلانه آثار هنری در شهر + فیلم پرده پایانی سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی (رضوان) | راه‌یابی ۳ نمایش به جشنواره تئاتر فجر + اسامی برگزیدگان «ساعت ۶ صبح» مهران مدیری در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان دلیل قطع همکاری «گری لینکر» مجری معروف با بی‌بی‌سی چیست؟ تریلر فصل سوم انیمیشن «چه می‌شود اگر...؟» منتشر شد + فیلم «ماموریت: غیرممکن» تام کروز اکران می‌شود + فیلم رونمایی از کتاب «بی‌تا» | روایتی از زندگی بیتا فرهی + عکس «خرِ لَنگ» به روایت کیانوش عیاری شبی برای بدلکاران سینمای ایران
سرخط خبرها

«دستورالعمل پخت خوراکی‌های کردی» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۳۸۲۶۰
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
«دستورالعمل پخت خوراکی‌های کردی» منتشر شد
کتاب «دستورالعمل پخت خوراکی‌های کردی» منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «دستورالعمل پخت خوراکی‌های کردی» نوشته دایان ادجکامب با ترجمه سیاوش مرشدی به همت نشر فرجامین با قیمت ۵۰ هزار تومان منتشر و روانه بازار شد.

این کتاب حاص پژوهش میدانی دایان ادجکامب (نویسنده و قصه گو) از مناطق شرقی ترکیه است که در آن مناطق قوم ایرانی تبار کرد کرمانج و کرد زاز/ دیمیلی زندگی می‌کنند. در این کتاب از صبحانه و ناهار گرفته تا شام و عصرانه و خوراکی‌های شیرین و نوشیدنی‌ها گفتارها و دستورالعمل‌هایی آمده که می‌تواند خواننده را تا حدودی با دستورالعمل پخت خوراکی‌های کردی آشنا سازد.

در بخشی از مقدمه کتاب آمده است:

«خر هاتین!» احوال پرسی گرمی است هنگامی که شما به خانه کردها پا می‌گذارید. مهمان‌نوازی کردی افسانه‌ای است. شاید این مسئله برای خاطر شرایط زندگی سیار در مناطق کوهستانی باشد. دیدار کنندگان یا مسافران شاید به ندرت در این مناطق بیایند، به طور معمول آن‌ها از مسافت‌های بسیار دور به این مناطق می‌آیند. با منتهای دقت و شکیبایی، با بهترین‌ها از مهمان‌های خود پذیرایی می‌کنند. تشک‌های قطور که با پشم نرم گوسفند برای استراحت مسافران خسته به آن‌ها داده می‌شود. بنابراین مهم است که هنر مهمان‌نوازی و بخشندگی به طوری نمود پیدا کند که حتا مهمان یک هفته در خانه میزبانش بماند و از او دلیل مسافرتش را نپرسیده باشند.

خوراکی‌های کردی به طور سنتی، بر پارچه‌های رنگی که برای این منظور بافته شده است و روی زمین پهن می‌شود، خورده می‌شود. توی کاسه بزرگ در مرکز این سفره پارچه‌ای گوشت قرار داده شده است و همه از یک کاسه خوراک می‌خورند. در این روزگار اخیر است که سبک خانواده به صورتی شده که خوراکی‌ها را در بشقاب‌ها سرو می‌کنند و خوراکی هم متنوع شده است. در برخی خانواده‌ها یا در برخی موارد، آقایان و بانوان جدا از هم خوراک می‌خورند.

خوراکی‌های کردی بسیار شبیه خوراکی‌های فرهنگ‌های خاورمیانه است. تا حدی ساده است که عناصر را که برای دستورپخت این خوراکی‌ها نیاز است، از بازارهای خاورمیانه تهیه کنید یا به صورت آنلاین از سایت‌های مربوط به این بخش از جهان را بیابید. عناصر دیگر این خوراکی‌ها، برای نمونه: شیر بز، دوغ یا ماست بز، از فروشگاه‌های قابل اطمینان و سلامت و هم چنین از مغازه‌هایی که خوراکی‌های طبیعی می‌فروشند تهیه کنید.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->