۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آیا چای سبز برای کبد مضر است؟

  • کد خبر: ۱۳۸۴۱۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
آیا چای سبز برای کبد مضر است؟
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که عصاره چای سبز ممکن است برای کبد مضر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق نتایج یک مطالعه، مصرف طولانی مدت عصاره چای سبز با میزان دُز بالا ممکن است در برابر سرطان، بیماری‌های قلبی-عروقی، چاقی و دیابت نوع مصونیت ایجاد کند، اما ممکن است در درصد کمی از افراد باعث آسیب کبدی شود.

اما چه افرادی در معرض خطر هستند؟ محققان دانشگاه راتگرز در بررسی‌های خود به دو تغییر ژنتیکی که برخی از این خطرات را پیش‌بینی می‌کند، اشاره کردند.

حامد سماوات، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار علوم تغذیه در دانشکده بهداشت راتگرز گفت: درک پیش‌بینی این موضوع که چه فردی دچار آسیب کبدی می‌شود به طور بالقوه مهم است زیرا شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد عصاره چای سبز با دُز بالا ممکن است مزایای سلامتی قابل ‌توجهی برای افرادی داشته باشد که بتوانند با خیال راحت آن را مصرف کنند.

محققان با استفاده از داده‌های حاصل از آزمایش چای سبز مینه‌سوتا- یک مطالعه بزرگ در مورد تاثیر چای سبز بر سرطان سینه- این موضوع را بررسی کردند که آیا افرادی با تغییرات ژنتیکی خاص پس از مصرف روزانه ۸۴۳ میلی‌گرم آنتی اکسیدان اولیه در چای سبز که یک کاتچین موسوم به اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است، بیشتر از دیگران علائم استرس کبدی را تجربه میکنند؟

محققان دو پلی مورفیسم (چند ریختی) ژنتیکی را انتخاب کردند زیرا هر کدام تولید آنزیمی را تنظیم می‌کند که EGCG را تجزیه می‌کند. آزمایش چای سبز مینه‌سوتا به این دلیل انتخاب شد که تستی جامع از یک جمعیت مشخص بود. در این آزمایش یک ساله  بیش از ۱۰۰۰ زن یائسه حضور داشتتند که داده‌های مربوط به آنها در مدت سه، شش، ۹ و ۱۲ ماه جمع آوری شد.

تجزیه و تحلیل محققان نشان داد که علائم اولیه آسیب کبدی در زنان با یک تغییر در ژنوتیپ کاتکول-O-متیل ترانسفراز (COMT) تا حدودی بیشتر از حد طبیعی است و به شدت با تغییر در ژنوتیپ یوریدین ۵'-دی فسفو-گلوکورونوزیل ترانسفراز ۱A۴ (UGT۱A۴)  پیش بینی می شود.

به طور میانگین در شرکت کنندگانی با ژنوتیپ پرخطر UGT۱A۴، آنزیمی مشاهده شد که نشان داد فشار کبد پس از ۹ ماه مصرف مکمل چای سبز تقریبا ۸۰ درصد افزایش پیدا میکند، در حالیکه آنزیم‌هایی با ژنوتیپ‌های کم خطر شاهد افزایش ۳۰ درصدی همان آنزیم بودند.

به گزارش هندوستان تایمز، محققان با اشاره به نتایج بدست آمده تاکید کردند که هنوز راه طولانی وجود دارد تا بتوان در تشخیص افرادی که میتوانند از عصاره چای سبز به میزان بالا استفاده کنند، عمل کرد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->