پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

استرس، این بیماری‌های پوستی را بدتر می‌کند

  • کد خبر: ۱۳۸۹۸۸
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۶
استرس، این بیماری‌های پوستی را بدتر می‌کند
استرس اگرچه سلامت قلب و عملکرد مغز شما را نشانه‌گیری می‌کند، اما می‌تواند سایر ارگان‌های بدن را نیز دچار مشکل یا اختلال کند؛ چنانچه حتی می‌تواند تاثیرات مخربی هم روی پوست داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید هر یک از ما برای مشکلات پوستی خود اقدام به تهیه داروهای خوراکی و موضعی، ماسک‌ها، کرم‌ها و پمادهای زیادی کرده باشیم و به نتیجه دلخواه نرسیده باشیم غافل از آنکه ممکن است ریشه این مشکلات پوستی در سلامت روان و میزان استرسی باشد که در طول روز تجربه می‌کنیم.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، اینطور ثابت شده است که شش وضعیت مرتبط با پوست تحت استرس شدید، شکل وخیم‌تری به خود می‌گیرند:

 پسوریازیس: یک بیماری خود ایمنی با تظاهرات پوستی است. این تظاهرات پوستی تحت استرس شدید وخیم‌تر می‌شوند. یافتن راهکارهای مقابله‌ای برای مقابله با استرس، در کمک به مدیریت پسوریازیس بسیار ضروری است. مطالعات کاهش سطح استرس و بهبود سریع علائم پوستی در کسانی که پسوریازیس دارند را ثابت کرده‌اند.

آکنه: اگر شما مستعد ابتلا به آکنه هستید، تنش و استرس این وضعیت را بدتر خواهد کرد. تحت استرس شدید، هورمون کورتیزول به میزان بیشتری تولید می‌شود و شما درست مانند دوران بلوغ ابتلا به آکنه را تجربه خواهید کرد. ورزش منظم، دریافت شبانه روز ۷ تا ۸ ساعت خواب، یوگا و ... به کاهش استرس و کاهش خطر ابتلا به آکنه کمک می‌کند.

 اگزما: بثورات قرمز و خارش پوست، از علائم بارز اگزما هستند که تحت استرس شدید، ظاهر بدتری به پوست می‌دهند. وقتی شما عصبی و ناراحت هستید، هورمون‌های استرس باعث التهاب بدن و در نتیجه تحریک و آزردگی پوست می‌شوند. حتی فشار جسمی مثلا وقتی دچار سرماخوردگی می‌شوید، هم برای اگزما مضر است.

 پیری پوست: استرس می‌تواند عامل مهمی در سرعت بخشیدن به چین و چروک‌های پوست باشد. در حالی که علت این مکانیسم هنوز معلوم نیست، تحقیقات نشان می‌دهد که تحت استرس زیاد، نوراپی نفرین و کورتیزول تشرح می‌شوند و افزایش آسیب به DNA را به همراه دارند.

 سرطان پوست: توجه کنید که استرس می‌تواند باعث تسریع شروع سطان‌های پوستی شود. در یک مطالعه بر روی موش‌ها مشخص شده است که زمانی که موش در معرض استرس و اشعه ماوراء بنفش بوده است، سرعت وقوع سرطان نسبت به زمانی که در معرض اشعه ماوراء بنفش تنها بوده است ۲ برابر شده است.

 تب خال: گرچه یک بیماری ویروسی است اما می‌تواند با استرس تشدید شود. زیرا استرس باعث ضعف سیستم ایمنی بدن و در نتیجه افزایش حساسیت به بیماری‌های ویروسی مثل آنفلوآنزا، سرما خوردگی و تب خال است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->