پردیس سینمایی ویلاژتوریست مشهد تعطیل شد! (۱۱ دی ۱۴۰۳) انتشار فصل دوم «بازی مرکب» با دوبله فارسی فاطمه هاشمی درباره تابوشکنی جوکر بانوان: می‌‎خواستم در کاری پرچالش برای مدیران حضور داشته باشم! آخرین خبر‌ها از ساخت سریال‌های زیرخاکی و پایتخت مستند دریاشوب روی آنتن شبکه سه + زمان پخش تقاضای عفو الهه محمدی و نیلوفر حامدی درگذشت آنگوس مک‌اینز، بازیگر کانادایی، در هفتادوهفت‌سالگی فیلم سینمایی باد وحشی با بازی نوید محمدزاده در مرحله پیش‌تولید لیلا حاتمی، امین حیایی و حامد بهداد؛ پرکارترین بازیگران احتمالی فجر ۴۳ گزارشی از نمایشگاه «نقش خیال دوست» در نگارخانه رضوان مشهد سریال انیمیشن گروه لندی در راه تلویزیون + زمان پخش جشنواره مردمی فیلم عمار و حضور پررنگ فیلم‌سازان مشهدی اهدای جایزه جشنواره دسینه آرژانتین به انیمیشن پیانو پاپان دعواهای برد پیت و آنجلینا جولی پس از ۸ سال فیلم سینمایی ایستاده در غبار در شبکه نمایش + زمان پخش اسامی آثار نهایی بخش «مرور تئاتر ایران» جشنواره تئاتر فجر اعلام شد انتشار ۲ رمان «ناقوس نیمه‌شب» و «آوای باد» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ مجید درخشانی، آهنگساز و نوازنده پیشکسوت تار، روی صحنه می‌رود مراسم بزرگداشت مسعود کیمیایی در تهران برگزار شد
سرخط خبرها

بازنشر سه دفتر شعر از هوشنگ ابتهاج (سایه)

  • کد خبر: ۱۴۱۰۴۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
بازنشر سه دفتر شعر از هوشنگ ابتهاج (سایه)
سه دفتر شعر امیر هوشنگ ابتهاج با عناوین «تاسیان»، «سیاه‌مشق» و «بانگ نی» از سوی انتشارات کارنامه بازچاپ شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سه دفتر شعر امیر هوشنگ ابتهاج (ه. الف. سایه) شاعر نامدار ایرانی که به تازگی دار فانی را وداع گفت، از سوی نشر کارنامه تجدید چاپ شد.

این سه دفتر شعر با اسامی «تاسیان»، «سیاه مشق» و «بانگ نی» روانه بازار کتاب شده است.

دفتر شعر «تاسیان» برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ منتشر شد و شعر معروف ارغوان نیز در آن قرار دارد. اشعار این کتاب در اوزان نیمایی و قالب‌های غیرکلاسیک سروده است. شعر‌های این کتاب در فاصله بین سال‌های ۱۳۲۵ تا ۱۳۸۰ در قالب «شعر نو» سروده است که البته بسیاری از آن‌ها در مجموعه‌های ترکیبی قبلی شاعر نیز منتشر شده‌اند.

دفتر شعر «سیاه مشق» دربردارنده مجموعه اشعار موزون ابتهاج به سبک غزل، مثنوی، رباعی، دو بیتی و قطعه است که اولین نسخه آن نخستین بار در سال ۱۳۳۲ با ۳۶ غزل و در ۱۴۸ صفحه منتشر شده و به تازگی بازچاپ شده است.

کتاب «بانگ نی» نیز یک مثنوی بلند از ابتهاج است که در فاصله سال‌های دهه ۴۰ تا دهه ۶۰ سروده شده و برای نخستین بار در سال ۱۳۸۵ منتشر شده بود. به گفته منتقدان این دفتر شعر با نگاهی به رویداد‌های زمانه زیست شاعر و آرمان‌های آدمی به آینده چشم دارد.

امیر هوشنگ ابتهاج شاعر معاصر در تابستان سال جاری پس از طی یک دوره بیماری و در ۹۵ سالگی در آلمان درگذشت و پیکر وی پس از انتقال به ایران در زادگاهش شهر رشت به خاک سپرده شد.

با رفتن سایه آخرین برگ از دفتر پرحادثه غزل معاصر ورق خورد و شعر پارسی واپسین بازمانده سترگ خودش را از دست داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->