به گزارش شهرآرانیوز؛ رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان کشور به پایان رسید و تیم خراسانرضوی از این رهآورد به عنوانی بهتر از دهمی دست پیدا نکرد. رقابتهایی که در سه روز در سالن هفتتیر تهران برگزار شد و عنوان چرخه اول انتخابی تیمملی بر حساسیتهای آن افزوده بود.
استان خراسانرضوی در این دوره از مسابقات مثل گذشته با یک تیم کامل روانه مسابقات شد، اما در پایان با نزول یکپلهای نسبت به دوره گذشته مسابقات به مقام دهمی رسید تا دستکم به هدفی که سرمربی تیم پیش از اعزام، یعنی قرارگرفتن بین شش تیم برتر، ترسیم کرده بود، نرسد. نکته ویژه این مسابقات برای خراسان آن بود که مشهدیها نهتنها نسبت به دوره گذشته فروغ بیشتری نداشتند، بلکه دو مدالآورشان هم همان همیشگیها بودند و چهره جوان و جدیدی به کشتی خراسان معرفی نشد.
تیم خراسانرضوی در این دوره از مسابقات با ۱۰ ورزشکار که تلفیقی از جوانی و تجربه بودند، تحت هدایت اطاقی روانه مسابقات شد. ۱۰ کشتیگیری که از میان آنها فقط سه نفر جزو ۱۰ نفر اول وزنهای خود بودند و توانستند برای تیم امتیاز بیاورند و بقیه بدون کسب حتی یک امتیاز از گردونه رقابتها کنار رفتند. تیم خراسانرضوی در این مسابقات ۴۳ امتیاز بهدست آورد که بیست امتیاز آن سهم نایبقهرمانی در وزن ۹۷ کیلوگرم، پانزده امتیاز برای برنز وزن ۶۳ کیلوگرم و هشت امتیاز بهدلیل کسب عنوان هفتمی در وزن ۵۵ کیلوگرم بود.
امیرمحمد یارمحمدزهی، چهره نامآشنای کشتی فرنگی خراسان بود که در دورههای قبل هم همیشه برای حریفان دردسر ایجاد میکرد و عضو باتجربه تیم مشهد بود. فرنگیکاری که در مسابقات امسال به مدال برنز مشترک بسنده کرد و در دیدار ردهبندی توانست علیرضا کارگر از هرمزگان را از پیشرو بردارد و روی سکو برود. دیگر مدالآور کاروان ناکام خراسان هم وحید دادخواه بود که در ۹۷ کیلوگرم به مدال نقره رسید. نقرهای که بعد از قبول شکست در فینال مقابل حریف مازنی، مهدی بالی، بهدست آمد. اما شاید تنها کورسوی امید خراسان به آینده کشتی فرنگی در وزن ۵۵ کیلوگرم بود؛ جایی که امیررضا برزنونی دستش به مدال نرسید، اما باتوجهبه سنوسال کمش و قرارگرفتن در رتبه هفتم کشتیگیران وزن خودش، این امیدواری را بهوجود آورد که این فرنگیکار در آینده بتواند عصای دست کشتی فرنگی خراسان باشد.
در پایان رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان کشور، تیم خراسانرضوی دهم شد تا نسبت به دوره قبل که نهم شده بود، یک پله نزول کند. این درحالی است که تیم خوزستان مانند همیشه ابرقدرت کشتی فرنگی کشور بود. تیم خوزستان در این مسابقات با ۱۴۶ امتیاز قهرمان شد و مازندران با ۹۵ امتیاز بر سکوی دوم ایستاد. تیمهای تهران، البرز و فارس هم بهترتیب عناوین سوم تا پنجم را از آن خود کردند. رقابتهایی که چرخه اول انتخابی تیمملی کشتی فرنگی به حساب میآمد و با عملکرد خراسانیها نمیتوان امیدی داشت که فرنگیکاری از این خطه چشم کادرفنی تیمملی را گرفته باشد یا بخواهد در چرخههای انتخابی بعدی عملکردی ویژه داشته باشد.