حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

آسیب‌های جبران ناپذیر شکستن قولنج چیست؟

  • کد خبر: ۱۴۱۸۵۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
آسیب‌های جبران ناپذیر شکستن قولنج چیست؟
بسیاری از افراد عادت دارند که برای رفع خستگی بدن خود، شکستن قولنج، را انجام می‌دهند. این عادت، کار چندان درستی نیست، زیرا باعث آسیب‌های جبران ناپذیری به بدن می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی ترکمان، متخصص ارتوپدی با بیان اینکه صدا‌هایی که در مفاصل ایجاد می‌شود تقریبا در همه‌ی مفاصل از مفاصل انگشتان تا ستون فقرات و ناحیه زانو و مچ پا، وجود دارد، افزود: این روز‌ها افراد شکستگی قلنج را زمانی انجام می‌دهند که در عضلات خود احساس درد و خستگی می‌کنند، با فشار آوردن به ناحیه مربوطه، باعث شکستن قلنج شده و احساس راحتی می‌کنند. البته این کار، هیچ مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کند و در واقع پاتولوژی یا بیماری به حساب نمی‌آید؛ اما اگر به طور مرتب افراد مجبور هستند، این کار را انجام دهند که به آن آرامش برسند، در طولانی مدت به مفاصل و غضروف‌ها آسیب وارد می‌کنند؛ زیرا که ما برای اینکار به مفاصل فشار زیادی وارد می‌کنیم تا قولنج انجام شود. از این رو تکرار و انجام مداوم آن سبب شل شدن مفاصل و آسیب به آن‌ها می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: خود این حرکت (قولنج) که با فشار روی مفصل انجام می‌شود اگر تکرار و در طولانی مدت استفاده شود می‌تواند به مفصل آسیب بزند؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که این کار را انجام ندهند؛ البته انجام آن اگر به ندرت باشد مشکلی ایجاد نمی‌کند، ولی نباید به این قضیه عادت کنیم تا همیشه مجبور باشیم که این کار را انجام دهیم تا احساس راحتی کنیم؛ چون اگر این عادت را ترک کنیم به راحتی و بدون انجام این کار می‌توانیم به آن راحتی که مدنظرمان هست، چه از نظر عصبی و چه از نظر وضعیت جسمانی برسیم و دیگر نیازی به قولنج نباشد.

این متخصص ارتوپدی با اشاره به حساس بودن ناحیه گردن در بدن گفت: گردن مهم است؛ به خاطر اینکه نقاط گردن نسبت به ستون فقرات کمری، در ناحیه گردن باریک‌تر است و اگر فشار‌های خیلی زیاد به ناحیه گردن وارد کنیم ممکن است، که به نخاع و ریشه‌های عصبی هم آسیب بزند؛ بنابراین در ناحیه‌ی گردن باید حساس‌تر باشیم و بیش‌تر دقت کنیم.

وی با این که بعضی افراد هستند که در موقع ایستادن یه مقدار قوز می‌کنند، ادامه داد: در واقع آن انحنا‌هایی که به طور طبیعی در ستون فقرات وجود دارد در این حالت بیش از حد افزایش پیدا می‌کند یعنی در واقع آن قوزی که به طور طبیعی در ناحیه ستون فقزات پشتی وجود دارد و آن گودی یا فرو رفتگی که به طور طبیعی در ناحیه ستون فقرات کمری وجود دارد، گاهی اوقات افزایش پیدا می‌کند. اگر ما به طور نرمال ننشینیم و درس نایستیم، ممکن است باعث خستگی عضلات و ستون فقرات شود همین امر منجر شود که فرد این احساس را پیدا کند که باید یک ماساژ بدنی یا قولنج انجام دهد؛ اما برای این کار بهتر است به کلینیک‌های فیزیوتراپی مراجعه کرد تا با آموزش‌های صحیح درست ایستادن و درست نشستن آشنا شد.

ترکمان در پایان اظهارداشت: در واقع صحیح ایستادن و صحیح نشستن پارامتر‌هایی دارد که در کلینیک‌های فیزیوتراپی آموزش می‌دهند تا چطور باید به طور صحیح بشینیم و چطور به طور صحیح باید بایستیم؛ یعنی باید عضلات تقویت شوند تا ما بتوانیم آن قامت طبیعی را در موقع نشستن یا راه رفتن یا خوابیدن رعایت کنیم و این‌ها نیاز دارد که یک سری از گروه‌های عضلانی همچون عضلات ناحیه شکم، عضلات بین دو کتف، عضلات باستنی حتما تقویت شود تا بتوانیم قامت نرمالی در موقع فعالیت‌های روزانه داشته باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->