معرفی و نقد «در باب تسلی خاطر، آرامش در عصر ظلمت» در پردیس کتاب مشهد | رنج و تسلّی امکانی برای رشد انسان است درگذشت علی رشوند، بازیگر و تهیه‌کننده تئاتر + علت برگزیدگان جشنوارۀ فیلم عمار معرفی شدند مروری بر برخی از مستند‌هایی که درباره شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده‌اند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ روایت کردن، مهم‌ترین کار جهان است رمان «سردار ایرانی» در کتاب‌فروشی‌ها غربت موسیقی مقامی در بی‌مهری‌ها پخش فیلم تلفن زمان برای نابینایان و ناشنوایان + زمان پخش نگاهی به فیلم‌های احتمالی چهل‌وسومین جشنواره فجر در بخش اجتماعی فصل اول برنامه هزار و یک شب، ۱۰۰ قسمت است + زمان پخش درباره مجموعه متغیر منصور اثر یعقوب یادعلی | داستان‌هایی درباره تغییر فیلم توقیف‌شده مسیح پسر مریم، سریال می‌شود بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ از نگاه انجمن منتقدین فیلم بریتانیا» (UKFCA) فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۳ و ۱۴ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان حمید نعمت‌الله: یک سانس در جشنواره به فیلم قاتل و وحشی بدهید مهران مدیری با «گل یا پوچ» جدید برمی‌گردد آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد برگزار شد+ویدئو پژمان جمشیدی با فیلم سینمایی روز جزیره، در راه فجر چهل و سوم
سرخط خبرها

پرفروش کتاب‌های ۲۰۲۲ به انتخاب منتقدان نیویورک تایمز

  • کد خبر: ۱۴۳۶۳۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
پرفروش کتاب‌های ۲۰۲۲ به انتخاب منتقدان نیویورک تایمز
نیویورک تایمز در روز‌های پایانی سال، فهرست ۱۰ کتاب پرفروش سال و همچنین فهرستی از ۱۰ کتاب برتر سال به انتخاب منتقدان را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲ کتاب «خیزش مالیبو» نوشته «تیلور جینکیز رید» در حالی جایگاه نخست قرار گفته که برای ۱۹ هفته در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار گرفته است.

داستان این رمان تاریخی درباره چهار خواهر و برادر است که قصد دارند پایان تابستان را جشن بگیرند، اما در طول بیست و چهار ساعت اتفاقاتی روی می‌دهد که زندگی آن‌ها برای همیشه تغییر می‌کند.

پرفروش‌ترین‌های سال ۲۰۲۲ نیویورک تایمز (بر اساس بیشترین هفته‌هایی که در فهرست پرفروش‌ها قرار گرفته‌اند):

«خیزش مالیبو» (Malibu Rising) اثر تیلور جنکینز رید

«عاشقان کتاب» (Book Lovers) اثر امیلی هنری

«خدمتکار» (The Maid) اثر نیتا پراز

«افسانه» (Fairy Tale) اثر استیون کینگ

«بدو، رُز، بدو» (Run, Rose, Run) نوشته دالی پارتون» و جیمز پترسون

«آپارتمان پاریس» (The Paris Apartment) اثر لوسی فولی

«هر تابستان بعد» (Every Summer After) اثر کارلی فورچون

«مردان ۶:۲۰» (The ۶:۲۰ Man) اثر دیوید بالداچی

«همان بهتر که بمیرم» (Better Off Dead) اثر لی چایلد و اندرو چایلد

«حریف تمرینی» (Sparing partner) اثر جان گریشام

«هتل نانتاکت» (The Hotel Nantucket) اثر الین هیلدربراند

«شهر رویایی» (Dream Town) اثر دیوید بالداچی

«عسل دیوانه» (Mad Honey) اثر جودی پیکولت

«با ما شروع می‌شود» (It Starts With Us) اثر کالین هوور

نکته قابل توجه این است که در فهرست نویسندگان پرفروش نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲، همه نویسندگان سفیدپوست است. در حالی که وضعیت انتشارات در پرداختن به صدا‌های متنوع بسیار بهتر شده است، این لزوماً ب این معنا نیست که این کتاب‌ها سهم عمده‌ای در بازار دریافت می‌کنند. بسیاری از این نویسندگانی که در فهرست امسال جای گرفته‌اند، سال‌هاست نام‌هایی پرفروشی بوده‌اند، که این می‌تواند کار را برای نویسندگان جدید سخت‌تر کند و ناشران برای تنوع بخشیدن به فهرست پرفروش‌ترین‌ها، کار زیادی پیش رو دارند.

ویراستاران ادبی نیویورک تایمز نیز در فهرستی جداگانه برترین کتاب‌های سال ۲۰۲۲ را معرفی کردند که شامل «خانه آب نباتی» (The Candy House) اثر «جنیفر ایگان»، «صندوق ۱۹» (Checkout ۱۹) اثر «کلر-لویز بنت»، «دیو مسین سر» (Demon Copperhead) اثر «باربارا کینگ سولور»، «شیارها» (The Furrows) اثر «ناموالی سرپل» و «اعتماد» (Trust) نوشته «هرنان دیاز» قرار دارند.

در واقع هیچ یک از این کتاب‌ها هرگز به فهرست پرفروش‌های سال نرسیدند که این امر نشان دهنده شکاف بزرگ بین کتاب‌هایی است که بیشترین تحسین‌ها را به دست می‌آورند و کتاب‌هایی که بیشترین فروش را دارند. آیا این جواهراتی است که اهالی کتابخوان به طرز احمقانه‌ای از دست می‌دهند و بیشتر مردم ذائقه خواندن بسیار یدی دارند؟ یا اینکه این ویراستاران به طور ناامیدکننده‌ای با مطالبی که مردم به خواندن علاقه‌مند هستند، ارتباط ندارند؟

رمان «افسانه» نوشته «استفن کینگ» یکی از بهترین کتاب‌های سال به انتخاب آمازون است که همچنین یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲ نیز است. این تنها نقطه اشتراک میان فهرست بهترین کتاب‌های نیویورک، واشنگتن پست، و بارنز و نوبل است. با این حال، بین کتاب‌هایی که به ما گفته می‌شود بهترین هستند و کتاب‌هایی که در واقع مردم می‌خوانند، اختلاف زیادی وجود دارد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->