عمران و آبادانی، هم‌تراز عبادت نسخه‌ای اعلا برای مؤدب بودن ثبت‌نام سفر به عتبات ویژه عرفه ۱۴۰۴ آغاز شد | افزایش هزینه‌ها بین ۵ تا ۲۰ درصد کتاب «دینامیک به‌روز»، روایتی از طراح سازه‌های مهندسی جبهه، رونمایی می‌شود برنامه ریزی برای افزایش چشمگیر بازدید‌ها و اعزام‌ها به مناطق عملیاتی دفاع مقدس رحیم‌پور ازغدی: ایمان به وعده‌های الهی، مسیر آرامش، رشد و پیروزی در زندگی است لباسی که با عشق پوشید | خادمی امام رضا (ع) برای رئیسی یک هویت بود پیشنهاد نام‌گذاری مجتمع قضایی به نام شهید آیت‌الله رئیسی | ضرورت بازخوانی نقش دستگاه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت «سه فصل در یک برداشت»؛ روایتی تحلیلی از سیره عدالت‌محور شهید رئیسی رونمایی از مستند شهید آیت‌الله رئیسی در مشهد هم‌زمان با اولین سالگرد شهادت ایشان مدیر عالی حرم مطهر رضوی: فعالین حوزه روابط عمومی به حوزه زیارت توجه ویژه داشته باشند تولیت آستان قدس رضوی: اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد حسینیه معلی تولید فصل جدید خود را آغاز کرد | تغییرات در میز ذاکران یاد مرگ، ذکر مبارکی که رهایی‌بخش است سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود نقش توکل در سبک زندگی اسلامی | توکل؛ سدشیطان، رمز عزت انتقاد دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه به شیوه آموزش در حوزه‌ها امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شد حوزه علمیه نباید در گذشته متوقف بماند | هشدار درباره خطر تحجر و تقدس‌نمایی در برخی محافل حوزوی
سرخط خبرها

راه‌اندازی دومین نانوایی مهمانسرای حضرت

  • کد خبر: ۱۴۶۴۷۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
راه‌اندازی دومین نانوایی مهمانسرای حضرت
در راستای تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ارتقای خدمت‌رسانی به زائران حضرت امام رضا(ع) و با هدف تامین نان گرم و سالم برای میزبانی از میهمانان و خدام امام هشتم(ع)، دومین نانوایی مهمانسرای حضرت افتتاح و ظرفیت پخت نان در مهمانسرا تا روزانه ۱۰ هزار قرص افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از نانوایی مهمانسرای غدیر حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) که آبان ماه امسال با ظرفیت پخت روزانه ۳ تا ۵ هزار قرص نان راه‌اندازی شد، دومین نانوانی حرم مطهر نیز در مهمانسرای شیخ حر عاملی افتتاح شد تا از زائرانی که توفیق نشستن بر سر سفره پربرکت امام رئوف (ع) نصیبشان می‌شود با نان گرم و تازه پذیرایی شود. 

مدیر مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) در این باره اظهار کرد: با توجه به تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ارائه بهترین خدمات و پذیرایی شایسته از زائران در مهمانسرای حضرت رضا (ع)، بررسی‌های لازم در دستور کار قرار گرفت و حدود سه ماه پس از فعالیت نخستین نانوایی مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع)، دومین نانوایی نیز در مهمانسرای شیخ حر عاملی راه‌اندازی شد. 

 پذیرایی از زائران با نان تازه، گرم و سالم

سعید صالحی درباره ضرورت تاسیس این دو نانوایی افزود: پیش از این نان مورد نیاز مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) از بیرون حرم مطهر تأمین می‌شد و با توجه به تعداد بالای نان مورد نیاز زائران و خدام طبیعتا این نان‌ها ۱۲ ساعت و گاهی ۲۴ ساعت قبل از زمان توزیع پخت می‌شد و به همین دلیل از تازگی کافی برخوردار نبود. 


صالحی ادامه داد:، اما در حال حاضر مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) تمامی نان مورد نیاز برای پذیرایی را در داخل مهمانسرا‌ها تامین می‌کند و از آنجایی که برای هر وعده غذایی، نان به صورت جداگانه پخته می‌شود، همواره با نان تازه و گرم از زائران پذیرایی می‌شود.  
وی به این نکته نیز اشاره کرد که نان‌های دو نانوایی مهمانسرای حضرت، با دستگاه‌های صنعتی پخت شده و با هدف افزایش کیفیت و سلامت، در آن‌ها از هیچ افزودنی غیرمجاز استفاده نمی‌شود.

افزایش ظرفیت پخت نان تا روزانه ۱۰ هزار قرص

صالحی درباره ظرفیت پخت نان در این دو نانوایی نیز گفت: دومین نانوایی مهمانسرای حضرت ظرفیت پخت روزانه ۲ تا ۴ هزار قرص نان را دارد و با توجه به ظرفیت نانوایی اول، در مجموع امکان پخت روزانه ۸ تا ۱۰ هزار قرص نان در مهمانسرا فراهم شده است که به طور کامل پاسخگوی نیاز میزبانی خواهد بود. 

افزایش رضایتمندی زائران

مدیر مهمانسرا‌های حضرت رضا (ع) تصریح کرد: در چند ماه اخیر که با فعال شدن نانوایی مهمانسرای حضرت، افتخار داشته‌ایم در کنار وعده‌های غذایی با نان گرم و باکیفیت از زائران بزرگوار میزبانی کنیم، این خدمت، رضایتمندی میهمانان امام هشتم (ع) را هم افزایش داده است و شاهد بازخورد‌های بسیار خوبی از سوی آن‌ها بوده‌ایم. 

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->