عضو ارشد حماس: غزه گورستان متجاوزان خواهد شد مخبر با نخست‌وزیر عراق در بغداد دیدار کرد حمله انصارالله یمن به کشتی یونانی در دریای سرخ سه اولویت اصلی وزارت امور خارجه چیست؟| تاکید عراقچی بر تغییر برجام درخواست تحریم رژیم صهیونیستی از سوی یک مقام ارشد سازمان ملل تاکید عراقچی بر حمله قطعی ایران به رژیم صهیونیستی (۲ شهریور ۱۴۰۳) فوری| صدای چند انفجار در حمص سوریه شنیده شد (۲ شهریور ۱۴۰۳) انفجار بمب و هلاکت یک نظامی صهیونیست در غزه| ۱۲ نظامی دیگر زخمی شدند(۲ شهریور ۱۴۰) حملات موشکی بی امان حزب‌الله به پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی (۲ شهریور ۱۴۰۳) اعلام آمادگی آمریکا برای اقدام تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی (۲ شهریور ۱۴۰۳) تظاهرات میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه و مقاومت (۲ شهریور ۱۴۰۳) تجاوز دوباره نیرو‌های آمریکا و انگلیس به خاک یمن (۲ شهریور ۱۴۰۳) ارمنستان از مواضع ایران قدردانی کرد گفتگوی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وزیر دفاع آمریکا برای مقابله با پاسخ ایران تاکید عراقچی بر تداوم حمایت ایران از دولت، مردم و مقاومت لبنان در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی وزیر کشور: تعامل مسئولان ایران و عراق در عالی‌ترین سطوح جریان دارد شهادت سه رزمنده دیگر حزب الله در راه قدس (۲ شهریور ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: ولایت‌پذیری در عمل و خستگی‌ناپذیری در خدمت، الگوی رفتاری دولت باشد پیام سرلشکر باقری به وزیر دفاع حملات موشکی حزب‌الله لبنان به شمال اراضی اشغالی (۲ شهریور ۱۴۰۳) ۱۴ تروریست داعشی در ۴ استان کشور دستگیر شدند (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سه کشور اروپایی سازوکار رفع اختلاف برجام را 'امروز فعال می‌کنند'

  • کد خبر: ۱۴۷۶۴
  • ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵
سه کشور اروپایی سازوکار رفع اختلاف برجام را 'امروز فعال می‌کنند'
دیپلمات‌های اروپایی امروز در نامه‌ای به اتحادیه اروپا، فعال‌شدن سازوکار رفع اختلاف در توافق برجام را اطلاع خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دیپلمات‌های اروپایی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند که سه کشور اروپایی فرانسه، بریتانیا و آلمان که از اعضای توافق هسته‌ای با ایران هستند، امروز در نامه‌ای به اتحادیه اروپا، فعال‌شدن سازوکار رفع اختلاف در توافق برجام را اطلاع خواهند داد.

به گفته منابع رویترز، دلیل این اقدام «تخلف جدید ایران از برجام» در پی تصمیم دولت آن کشور به کاهش تعهداتش در این توافق است.

به گفته این دو دیپلمات، هدف از به جریان انداختن مکانیسم ماشه مذاکره با ایران و تلاش برای قانع‌کردن آن کشور به تغییر تصمیم خود و بازگشت به اجرای برجام است و هدف این نیست که این توافق لغو و تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران از سر گرفته شود.

در صورت شکایت هریک از کشورهای عضو برجام از تخلف عضو دیگر، روند رسیدگی به این شکایت در مراحل مختلف آغاز می‌شود. در مرحله نهایی، شکایت به شورای امنیت ارجاع خواهد شد.

ارجاع شکایت به شورای امنیت خطر بازگشت تحریم‌های بین‌المللی سازمان ملل علیه ایران را در پی دارد.

جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده که بازگشت تحریم های شورای امنیت «خط قرمز» این کشور است. عباس عراقچی معاون وزارت خارجه ایران پیش از این گفته بود در صورت بازگشتت تحریم های شورای امنیت، جمهوری اسلامی در دکترین اتمی خود بازنگری می‌کند.

برجام: سازوکار حل اختلاف

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ممکن است بعضی تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران را برگرداند. این ممکن است نقض برجام تلقی شود. اگر یک کشور یا گروهی از کشورها عضو دیگری را متهم کنند که تعهداتش را اجرا نکرده، ساز و کاری در برجام برای حل اختلاف پیش بینی شده است. ببینید گزینه‌های ایران چیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->