آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تامین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است
سرخط خبرها

بورل: قرار دادن نام سپاه در فهرست تروریستی امور را دشوارتر می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۸۰۲۸
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
بورل: قرار دادن نام سپاه در فهرست تروریستی امور را دشوارتر می‌کند
مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا تنها اوضاع را دشوارتر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه انگلیسی «فایننشال‌تایمز» در گزارشی از تلاش بخش حقوقی اتحادیه اروپا برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی خبر داد.

در این گزارش، این روزنامه به نقل از «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «بله، برخی از کشور‌های عضو از این پیشنهاد حمایت می‌کنند. بسیاری موافق خواهند بود».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه اقدامات ایران در راستای کاهش تعهدات برجامی به دلیل عدم پایبندی طرف‌های اروپایی به برجام و همچنین ادعا‌های مرتبط با حمایت جمهوری اسلامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین را از عوامل تأثیرگذار بر سیاست اتحادیه اروپا در قبال جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی در این خصوص گفت که این دو موضوع «مطمئناً تأثیر سیاسی» بر سیاست اتحادیه اروپا در قبال ایران دارد.

بورل در خصوص وضعیت برجام نیز گفت: «برجام نمرده است، اما کاملاً متوقف شده است. می‌توانید این‌طور تصور کنید که اگر این فرایند [قرار دادن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی]توسط کشور‌های دیگر انجام شود.... قطعاً امور دشوارتر خواهد شد. اگر رژیم ایران تا این حد بد است.. باید سعی کنیم که این رژیم را از داشتن بمب هسته‌ای بازداریم و من راهی بهتر از اجرای برجام برای انجام این کار نمی‌دانم».

بورل در این خصوص گفت: «بله ما می‌توانیم [علیه سپاه پاسداران]اقدامات بیشتری را انجام دهیم، اما همانطور که به همکارانم در شورای اروپا گفتم: این دست شما است. من به یک تصمیم ملی نیاز دارم».

روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که اتحادیه اروپا درحال بررسی گزینه‌های قانونی برای شناسایی سپاه پاسداران به عنوان یک گروه تروریستی است؛ اقدامی که آخرین امید‌ها برای احیای هرگونه توافق هسته‌ای میان ایران و طرف‌های غربی را از بین خواهد برد.

این گزارش افزود: این اقدام اتحادیه اروپا در واکنش به ارائه پهپاد از سوی ایران به روسیه و در واکنش به آنچه که این اتحادیه سرکوب اعتراضات در ایران خوانده است می‌باشد.

براساس این گزارش، چهار منبع دیپلماتیک به این روزنامه گفته‌اند که این موضوع در نشست هفته گذشته وزرای خارجه اتحادیه اروپا مطرح شده و یکی دو کشور از آن حمایت کرده‌اند، اما قرار است بخش حقوقی اتحادیه اروپا ظرف سه هفته نظر تکمیلی خود را درباره قانونی یا غیرقانونی بودن این اقدام برای ۲۷ عضو این اتحادیه درباره این تصمیم اعلام کند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->