اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

ماجرای ورود یک نوع ماده مخدر جدید به کشور چه بود؟

  • کد خبر: ۱۴۸۹۳۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳
ماجرای ورود یک نوع ماده مخدر جدید به کشور چه بود؟
هرازچندگاهی عناوین جدیدی برای موادمخدر اعلام می‌شود، عناوینی که معلوم نیست آیا ناشی از ساخت مخدری جدید است یا سوداگران نامی جدید برایش انتخاب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، موضوع پیدایش موادمخدر جدید معمولا تحت تاثیر برخی فیلم‌ها و سریال‌ها یا تبلیغات فضای مجازی قرار می‌گیرد؛ به عنوان مثال چندی پیش و با پخش سریال قورباغه، بحث بر سر مخدری با همین نام و میزان اثرگذاری آن بر رفتار مصرف کنندگان بالا گرفت و در نهایت نیز پلیس وجود چنین مخدری در کشور را تکذیب کرد. مدتی بعد سریالی به نام ملکه گدایان نیز از ساخت نوعی نوشیدنی روانگردان روایت کرد که وجود آن در کشور تکذیب شد.

به تازگی و با پخش سریال «آخرین بازمانده از ما» نیز بحث درباره ماده‌ای بالا گرفته که تماس با آن یا استفاده از آن می‌تواند این افراد را به زامبی تبدیل کند. البته این قارچ به عنوان مخدر معرفی نشده و بحث بر سر پاندمی قارچی در جهان است، اما شباهت آن به اثراتی که ممکن است درپی مصرف موادمخدر و روانگردان در افراد ایجاد شود، موضوع بهانه‌ای شد تا رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا درباره آخرین وضعیت ورود مخدر‌های جدید به کشور مورد پرسش قرار بگیرد.

سردار مجید کریمی درباره اینکه آیا به تازگی مخدر جدید وارد کشور شده یا خیر گفت: آزمایشگاه‌های پلیس مبارزه با موادمخدر با استفاده از تجهیزات و امکانات به روز همواره در حال رصد و بررسی ترکیب انواع موادمخدر در کشور است و با استناد به نتایج همین بررسی‌ها و همچنین گزارش‌های ستاد مبارزه با موادمخدر باید بگویم که هیچ مخدر جدیدی در کشور نداریم.

وی ادامه داد: متاسفانه در عمده مواردی هم که بحث درباره موادمخدر جدید مطرح می‌شود، در واقع موضوع درباره مخدر جدید یا حتی ترکیباتی جدید از این مواد هم نیست و در واقع سودجویان برای بازاریابی و فروش بیشتر عناوین و اسامی جدیدی را بر روی همان موادمخدر قبلی انتخاب می‌کنند، به طوری که گاهی برای یک مخدر مانند هروئین، حشیش، گل، شیشه و ... چندین عنوان انتخاب شده و از سوی سوداگران مرگ به فروش می‌رسد. این در واقع یک تکنیک بازاریابی و ایجاد جذابیت برای مصرف کننده است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا در عین حال تاکید کرد که اگر مخدر جدیدی نیز در آزمایشگاه‌های ما مورد شناسایی قرار بگیرد، حتما نسبت به معرفی و اطلاع‌رسانی درباره آن اقدام خواهد شد و روند بررسی و آزمایش موادمخدر نیز در آزمایشگاه‌های ما همواره در حال انجام است. 

کریمی همچنین از تمرکز پلیس بر فروشندگان عمده و خرد موادمخدر نیز خبر داد و گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر هم با خرده فروشان موادمخدر برخورد کرده و هم با اشراف اطلاعاتی با دانه‌درشت‌ها برخورد می‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->