نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
سرخط خبرها

گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ

  • کد خبر: ۱۴۹۵۲۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۸
گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ
پردیس سینمایی سیمرغ مشهد امشب در ۲ سانس میزبان مخاطبان سومین روز برگزاری بیستمین جشنواره فجر مشهد بود و فیلم‌های «روایت ناتمام سیما» و «آن‌ها مرا دوست داشتند» در آن اکران شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هر چند سومین روز جشنواره نیز آنچنان که انتظار می رفت، با استقبال پرشور مخاطبان همراه نبود، اما در مقایسه به روز نخست برگزاری جشنواره، کم کم به تعداد علاقمندان به تماشای فیلمهای جشنواره افزوده می شود.

«روایت ناتمام سیما» ساخته «علیرضا صمدی» روایت زندگی یک پزشک است که تت تاثیر انتشار خبری در فضای مجازی، شرایط زندگی خانوادگی او را دستخوش تغییر می شود.
«آنها مرا دوست داشتند» نیز فیلمی است ساخته «محمدرضا رحمانی» که یک موضوع اجتماعی را به تصویر می کشد.

ضعف روایت در فیلم

یکی از مخاطبان پس از دیدن این دو فیلم می گوید: متاسفانه در غالب فیلم ها و از جمله دو فیلمی که امروز اکران شد، دچار ضعف در روایت هستیم. کارگردان روایت دقیقی را در اختیار نداشته و حتی به فرض دغدغه مند بودن، نتوانسته است به خوبی تصویرسازی کند.

ضعف در اطلاع رسانی

مخاطب دیگری که در ابتدا قصد داشت فیلمی به جز فیل های جشنواره را ببیند و با دیدن پوستر جشنواره در سینما نظر او تغییر کرد گفت: امروز پوستر جشنواره را به صورت اتفاقی دیدم. کاش لااقل در اطراف سینما، تبلیغات محیطی به گونه ای باشد که مخاطبان را جذب سالن سینما کند.

فیلم های کلیشه ای با بازی های نه چندان جذاب

مخاطب دیگری نیز از کلیشه ای بودن روایت ها و عدم انعطاف در بازی های بازیگران می گوید و می افزاید: بعضی از بازیگران حتی تلاش نمی کنند نسبت به رفتارهای زندگی روزمره خود و در روابط اجتماعی، برای فیلم به صورت خاص وقت بگذارند و لااقل تغییری در فرم رفتاری خود صورت دهند. غالبا ما با شخصیت های کلیشه ای مواجه هستیم که بنا به هر دلیل، حتی بازی شاخصی هم ارائه نمی کنند.

ضعف در پردازش موضوعات اجتماعی

مخاطب دیگری نیز اعتقاد دارد وقتی کارگردان تصمیم گرفته یک موضوع اجتماعی را به تصویر بکشد، باید فارغ از شنیده های خود، نظر کارشناسان و صاحب نظران آن حوزه را نیز جویا شود و با پژوهش های دقیق تر، روایت را به گونه ای تنظیم کند که ابعاد مختلف موضوع را مورد بررسی قرار دهد و بتواند مخاطب را اقناع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->