شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید اقتصاد درست باشد تا مردم در بستر آن رشد معنوی و تعالی داشته باشند  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست
سرخط خبرها

برگزاری نخستین رویداد شناسایی دارایی‌های نوین شهر در کارخانه نوآوری مشهد

  • کد خبر: ۱۵۰۴۷۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵
برگزاری نخستین رویداد شناسایی دارایی‌های نوین شهر در کارخانه نوآوری مشهد
رئیس اداره برنامه‌ریزی و توسعه معاونت اقتصادی شهرداری مشهد از برگزاری نخستین رویداد شناسایی دارایی‌های نوین شهر با عنوان ثروت پنهان خبر داد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزاد اصغری‌پور، در نخستین رویداد شناسایی دارایی‌های نوین شهر اظهار کرد: در سال‌های گذشته مشاهده می‌کردیم تمرکز شهرداری بر روی دارایی‌های مشهود و تکراری مانند زمین املاک، مستغلات، تجهیزات و ... است. این دارایی‌ها به شدت محدود و تمام شدنی هستند. برای اراضی که در اختیار داریم به جهت اسناد مالکیت، قابل فروش بودن و موضوعات دیگر تحت فشاریم، لذا براساس تصمیم گرفتیم به دنبال دارایی‌های دیگری برای شهرداری باشیم، در تمام دنیا در شهرداری‌ها دارایی‌ها فقط املاک و ... نیستند.

وی افزود: برهمین اساس از ابتدای امسال در کنفرانسی که به صورت بین‌المللی برگزار شد از طریق دبیرخانه متروپلیس به صورت آنلاین شرکت کردیم. در این کنفرانس گفته شد «شهر‌های بیشتر توسعه پیدا می‌کنند که بتوانند دارایی‌ها خود را بهتر شناسایی کنند» و آغاز این رویداد از اینجا آغاز شد.

رئیس اداره برنامه‌ریزی و توسعه معاونت اقتصادی شهرداری مشهد با اشاره به مطرح کردن ایده و ارائه آن و در تابستان امسال طرح با عنوان ثروت پنهان به معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، ادامه داد: هدف اصلی ترغیب کارمندان شهرداری بود که هر چیزی که به نفع شهرداری است و تاکنون از دیده‌ها پنهان مانده است را شناسایی و به ما معرفی کنند. برنامه‌های خود را گسترش دادیم و ماه گذشته فراخوان آن را منتشر کردیم.

وی اضافه کرد: فراخوان با این موضوع «شناسایی دارایی‌های که تاکنون از چشم شهرداری پوشیده مانده و عنوان شیوه مولد سازی». بیش از ٧٠٠ پیشنهاد به دست ما رسید برایانتخاب پیشنهادات برتر ٣ مرحله ارزیابی قرار داریم. برای انتخاب ایده‌های برتر قوانینی تنظیم شد.در مرحله اول اگر در ایده‌ها چهار شرط رعایت نشده باشد حذف شود و این چهار شرط شامل ایده تکراری باشد، با قوانین کشور یا شهر مشهد در تضاد باشد، ایده‌های که به صورت کلی گفته شده‌اند و ایده نوعی در کلیگویی آن‌ها وجود نداشته باشد، ایده گفته شده ارتباطی با دارایی و ثروت پنهان ندارند. با توجه به این شرایط ٣۵٠ پیشنهاد از ٢٠٠ کارمند شهرداری انتخاب شد. 

اصغری‌پور عنوان کرد: سپس برای پیشنهادات باقی مانده جلسه تبیین برگزار شد. در این جلسه به آن‌ها کمک شد که بتوانند طرح‌ها را کاملتر کنند بعد از ۴٨ ساعت فرصت طرح‌ها تکمیل و برای ما ارسال شد. سپس از این تعداد ٢۵٠ طرح انتخاب شد. طرح‌ها وارد مرحله دوم ارزیابی قرار گرفت. در این مرحله دو کمیته داوری ٧ نفره تشکیل شد و تمام معاونت‌های شهرداری در این کمیته داوری حضور داشتند. پیشنهادات ارزیابی و ١٢ طرح نهایی شد. 

در جلسه منتورینک امروز این ١٢ طرح تلاش خواهند کرد تا پیشنهادات خود را کاملتر کنند تا در جلسه اختتامیه در حضور داوران و پیشنهاد دهندگان پیشنهاد خود را ارائه دهند. در جلسه امروز ١٠ نفر در حوزه اقتصادی، خلاقیت، تجاری سازی ایده، چگونه می‌توانند ایده را برای سرمایه گذاری جذاب کنند، از لحاظ حقوقی و افزایش فن بیان به پیشنهاد دهندگان طرح‌ها مشاوره می‌دهند.
بعد از این جلسه پیشنهاد دهنده مهلت یک هفته‌ای برای تکمیل ایده‌ها خواهند داشت و در نهایت در جلسه اختتامیه پیشنهادات برگزیده انتخاب خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->