اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

جواد موگویی: انگیزه و حضور در میدان آموزش‌دادنی نیست

  • کد خبر: ۱۵۲۴۵۱
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶
جواد موگویی: انگیزه و حضور در میدان آموزش‌دادنی نیست
پژوهشگر و مستندساز معتقد است، رسانه محلی دقیقا همان‌جایی است که رسانه پایتخت قرار دارد. 

به گزارش شهرآرانیوز، جواد موگویی پژوهشگر و مستندساز در حاشیه رویداد «رج» درباره اهمیت رسانه‌های محلی  گفت: «در دهه شصت و هفتاد رسانه‌های محلی خیلی جایگاهی نداشتند. در دهه هشتاد مقداری ارتقا پیدا کردند و در دهه نود و احتمالا در آینده با توجه به فضای سیاسی و اتفاق‌هایی که در چند ماه اخیر در کشور افتاد قدرت بیشتری خواهند داشت. شما هم دیدید که این اتفاق‌ها دیگر متمرکز در یک استان نبود و حتی به شهرها و روستاها کشیده شد. قبلا وقتی سیل یا زلزله در یکی از شهرها و روستاها می‌آمد خیلی اخبارش منتشر نمی‌شد ولی حالا با همین موبایل، که دست همه هست، این اخبار منتشر می‌شود. در نتیجه، رسانه محلی دقیقا همان‌جایی است که رسانه پایتخت قرار دارد. 

موگویی در پاسخ به این سوال که آیا برگزاری این دوره‌ها کمکی به ارتقای رسانه‌ها محلی برای پوشش اخبار می‌کند یا نه، گفت: ببینید! واقعیتش این است که این دوره‌ها کمکی نمی‌کند. اینکه شما فکر کنید با ده تا دوره رسانه محلی را تقویت می‌کنید این اتفاق نمی‌افتد. رسانه محلی باید خودش کیفیتش را بالا ببرد. نهایت ۲۰ درصد این موضوع آموزشی است و هشتاد درصدش به انگیزه‌ها و حضور میدانی خبرنگاران رسانه‌های محلی مربوط است که متاسفانه این کار را انجام نمی‌دهند. یکی از دلایلش این که فکر می‌کنند تاثیری ندارند. فکر می‌کنند، چون پایتختی‌ها به آن‌ها توجه نمی‌کنند پس موثر هم نیستند. درحالی‌که به‌نظرم اصل این قصه که چرا به رسانه‌های محلی توجهی نمی‌شود مقصرش خودشا ن هستند. شما نگاه کنید! ما هرسال در استان‌ها و شهر‌های مختلف سه یا چهارتا سیل و زلزله و حوادث گوناگون این شکلی داریم. یک خبرنگار استانی خیلی راحت می‌تواند پوشش خبری بدهد. ولی بلد نیست یا نمی‌خواهد این کار را بکند. حالا اینکه شما فکر می‌کنید با این دوره‌ها می‌توانید این‌ها را تقویت کنید، نه. این دوره‌ها دردی را که دوا می‌کند تنها کارش این است که بیاید اینجا و این حرف‌ها را بشنود وگرنه بالا بردن کیفیت کارشان که دست خودشان است، اما آن را جدی نمی‌گیرند.  

او همچنین درباره اینکه آینده رسانه‌ها محلی را چطور می‌بیند، گفت: «آینده چرا؟ همین‌حالا هم خیلی‌چیزها دست رسانه‌های محلی است. منتها حرکت نمی‌کند. شما نگاه کنید توی جریان‌های اخیر چند استان کشور شلوغی شد؟ خب، رسانه‌های محلی کجا بودند؟ توی ایذه، اردبیل، اهواز و زاهدان و... شهرهایی که خودم رفتم خبرنگارهای محلی‌اش کجا بودند؟ حتی نمی‌دانیم چه کسانی هستند. در زلزله خوی خبرنگاران محلی‌اش کجا هستند؟ در مورد مسمومیت‌های قم خبرنگاران محلی کجا هستند؟ نیستند و کسی هم نیست که این‌ها را روایت کند».
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->