آغاز ثبت‌نام رسانه‌های دیداری و شنیداری در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر درباره محمود پاک‌نیت، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امروز ۷۲ ساله شد نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
سرخط خبرها

مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع): امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم

  • کد خبر: ۱۵۲۴۷۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع): امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم
مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) گفت: ما امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم. با وجود اینکه مشهد شهر رسانه است اما در رسانه‌های محلی عقب هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد قاسم‌پور در حاشیه آیین رونمایی از نخستین فراخوان «روایت شهر»  اظهار کرد: امروز یکی از مهم‌ترین جنگ‌ها در دنیا جنگ روایت‌ها است و هرکسی پدیده‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را از منظر خود روایت می‌کند. 

وی افزود: ما در شهری زندگی می‌کنیم که پیشینه تاریخی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بسیار زیادی دارد و سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون زیارت در حرم اتفاق می‌افتد، یعنی سالانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون روایت تولید می‌کنیم. چرا هنرمندان و اهالی رسانه و فرهنگ از این روایت‌ها استفاده بهینه نمی‌کنند؟ یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های راه‌اندازی جریان روایت شهر از این منظر بوده که امروز بتوانیم در جهان روایت‌ها از شهر، خطه و بوم خودمان روایت‌های خودمان را داشته باشیم. 

قاسم‌پور بیان کرد: تکثر فرهنگی و تکثر نگاه در این روایت‌ها بسیار حائز اهمیت و پسندیده بوده و مسئله مهم استفاده از این ظرفیت بسیار غنی است. امروز اتفاق اول با رونمایی از فراخوان رویداد رخ داده که اقدام بسیار ویژه و شایسته‌ای است و امیدواریم سه فاز بعدی به بهترین شکل اتفاق بیفتد. 

مشاور عالی بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه شاید بنیاد در سالیان گذشته حق خود را به خطه خراسان و مشهد ادا نکرده است، عنوان کرد: شاید به علت نگاه ملی و بین‌المللی که داشته از این موضوع غفلت کرده است. ما از پیشنهاد شهرآرا و شهرداری به شدت استقبال و تفاهم‌نامه‌ای را با شهرآرا منعقد کردیم تا همکاری مشترکی را برای تولید آثار ادبی و تصویری داشته باشیم. 

وی در خصوص رویداد رسانه‌ای رج گفت: یکی از بزرگ‌ترین مسائلی که امروز بین جامعه‌شناسان و حوزه‌های مردم‌شناسی اتفاق نظر وجود دارد، ارتباطات میان‌فرهنگی است. ما امروز مشکلی در مشهد و بسیاری از کلان‌شهرها داریم که به دلایلی هویت‌های شهری از بین رفته است. ما امروز نیاز به رسانه‌های محلی داریم. با وجود اینکه مشهد شهر رسانه است اما در رسانه‌های محلی عقب هستیم که این رویدادها می‌تواند کمک کند. تولید این رسانه‌های محلی در ارتباطات میان‌فرهنگی ما نقش مثبت دارد.
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->