بختیاری: ۵۳۱ هزار جوان مستعد اشتغال در کشور زیر پوشش کمیته امداد هستند سفر هیئت تجاری اتاق بازرگانی ایران به تاجیکستان (۲۵ دی ۱۴۰۳) بیمه شخص ثالث در صدر شکایات مردمی؛ سهم بیمه درمان و بدنه چقدر است؟ فهرست جدید بدهکاران بانکی با ۷۹۰همت بدهی معوق منتشر شد آخرین جزئیات از جلسه کمیته مزد برای محاسبه دستمزد ۱۴۰۴ کارگران اعلام شد امروز کدام جایگاه‌های سوخت در تهران بنزین سوپر دارند؟ (۲۵ دی ۱۴۰۳) + آدرس زمان اعلام نتایج نهایی قرعه‌کشی آخرین طرح عرضه خودرو‌های وارداتی مشخص شد حراج سکه‌های ضرب سال ۱۴۰۳ چهارشنبه (۲۶ دی ۱۴۰۳) تداوم رشد قیمت‌ها در بازار خودرو‌های خارجی (۲۴ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت کارخانه و بازار آزاد محصولات ایران خودرو و سایپا (۲۴ دی ۱۴۰۳) فرار مالیاتی ۱۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی ۳ صندوق قرض‌الحسنه در خراسان رضوی پرواز‌های اروپایی از ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ از سرگرفته می‌شوند ۲ ساعت برای خرید عرضه اولیه «نیشکر» فرصت دارید (۲۴ دی ۱۴۰۳) بورس سبزپوش شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی همچنان رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد افزایش نرخ ارز، قیمت روغن خوراکی را گران کرد | در تأمین روغن در خراسان رضوی مشکلی نداریم ۲۰۶ پروژه گردشگری در‌حال‌ساخت در خراسان رضوی قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی امروز (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) انجام شد + جزئیات طلا در مشهد افزایش و سکه کاهش یافت (۲۴ دی ۱۴۰۳) کمبودِ همراه با گرانی پوشک اولین جلسه کمیته مزد کارگران، امروز (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ دی ۱۴۰۳) | افت دلار به کانال ۸۱ هزار تومان آیا حقوق کارگران، به صورت پلکانی افزایش می‌یابد؟ بررسی هزینه‌ها و مخارج خانوارهای شهری | دخل و خرج نامیزان لبنیات در مدت ۲ ماه، ۳ بار گران شد ویدئو | آیا فروختن و واگذاری امتیاز وام شرعاً جایز است؟ تسهیلات بدون ضامن به زنان سرپرست‌خانوار اعطا می‌شود میزان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات نرخ عوارض آزادراه‌های دولتی تغییر کرد + جدول (۲۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آغاز طرح تشدید نظارتی بر مراکز عرضه دام از ۲۰ اسفند ماه در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۲۹۹۷
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
آغاز طرح تشدید نظارتی بر مراکز عرضه دام از ۲۰ اسفند ماه در خراسان رضوی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه دام و توزیع آن از ۲۰ اسفند ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

دکتر محمود قربان زاده درباره نظارت بر بازار دام و طیور در سطح مراکز تولید و عرضه به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در زمان‌های خاص مثل عید قربان، نوروز و ماه رمضان تشدید طرح نظارتی را داریم. در سایر روز‌ها اداره دامپزشکی نظارت‌های خود را از مراکز عرضه فراورده‌های دامی و مراکز بسته بندی داریم.

وی افزود:امسال عید نوروز همزمان با ماه رمضان شده است و ما هم طرح‌های نظارتی را داریم و گشت‌های ثابت و سیار ما صبح و بعد از ظهر در سطح شهر‌ها حضور دارند. در مراکز عرضه و مراکز خاص و عمده اکیپ‌ها بیشتر حضور خواهند داشت و نظارت‌های ما بر نحوه تامین بهداشتی فراورده‌های خام دامی و نحوه نگهداری آن‌ها از لحاظ بهداشتی خواهد بود؛ و با مواردی که خلاف ضوابط باشد برخورد می‌کنیم.

به گفته وی، مردم هم می‌توانند در کنار طرح‌های تشدید با شماره تماس ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز عرضه به ما کمک کنند.
وی تصریح کرد: اکثر مردم به مسائل بهداشتی آشنا شده اند و می‌دانند که فضای نگهداری گوشت در یخچال باید تمیز و عاری ازهر گونه آلودگی باشد؛ و هر فراورده‌ای که عرضه می‌شود، باید برچسب مشخصات داشته باشد و این برچسب مشخصات باید حتما شماره پروانه‌های بهداشتی و دامپزشکی بروی آن قید شده باشد. مردم باید برچسب بروی مواد پروتئینی را چک کنند.

خرید نکردن خودش یک اقدام بازدارنده است

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: مردم اگر فراورده‌ای که خریداری می‌کنند دمای آن را چک کنند وبعد اقدام به خرید گوشت کنند. خرید نکردن خودش یک اقدام بازدارنده است. در خرید ماهی هم باید دقت کنند. ماهی حتما باید در محفظه‌ای با یخ فراوان بهداشتی در داخل فروشگاه نگهداری شود؛ که مردم باید به این موارد در این مدت دقت بیشتری داشته باشند.

این مسئول تاکید کرد: مهر‌های که بروی لاشه گوشت وجود دارد باید حتما به رنگ آبی باشد. همچنین برچسبی که بروی سردست و ران زده می‌شود به رنگ‌های نارنجی، صورتی و آبی است؛ که آبی‌ها برای دام‌های نر و دام‌هایی که برچسبی به رنگ صورتی و به غیر آبی دارد مربوط به دام‌های ماده است. اما هر دوتا درکشتارگاه کشته شدن و از نظر دامپزشکی بهداشتی هستند و مشکلی ندارند. این برچسب‌ها برای اطلاع مردم و دستگاه‌های متولی نظارت بر قیمت‌ها است.

قربان زاده ادامه داد: مردم مشخصات لیبل را حتما بخوانند، به تاریخ انقضا و عمر ماندگاری گوشت توجه کند. عمر ماندگاری به این معنی که فراورده از زمانی که تولید شده و عرضه می‌شود و مجاز به استفاده از آن هستیم باید توجه شود و اگر تاریخی گذشته باشد آن را استفاده نکنند.

به گفته وی، عرضه گوشت به دو صورت بسته بندی و خرید کیلویی از قصاب انجام می‌شود. در گوشت‌های بسته بندی حتما باید برچسب پروانه بهداشتی همراه با تاریخ در آن قید شود، چون گا‌ها دیده شده خود قصاب‌ها اقدام به بسته بندی و بدون درج برچسب می‌کنند که مورد قبول دامپزشکی نیست.

وی افزود: گوشت لاشه هم در پشت ویترین برچسب بروی سر دست و ران قید شده که مصرف کنده می‌تواند به آن توجه کند. مسلما لاشه گوشت هم باید برچسب داشته باشد.
وی یاداور شد: آغاز طرح تشدید نظارت‌های دامپزشکی خراسان رضوی از ۲۰ اسفند ماه شروع می‌شود و تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->