پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

از هر ۸ زن ایرانی احتمال ابتلای یک نفر به سرطان سینه وجود دارد

  • کد خبر: ۱۵۳۰۱۴
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱
از هر ۸ زن ایرانی احتمال ابتلای یک نفر به سرطان سینه وجود دارد
رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: در ایران ۲۱.۴ درصد مبتلایان سرطان سینه زیر ۴۰ سال دارند، اما در دنیا آمار چهار درصد است بنابراین این موضوع نیاز به توجه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمداسماعیل اکبری،  رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مراسم افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین‌المللی سرطان سینه افزود: براساس بررسی‌های انجام شده طی ۳۰ سال گذشته بالاترین سرطان در کشور در زنان و مردان سرطان سینه است. این سرطان با شیوع ۱۲ درصد بالاترین میزان شیوع سرطان را دارد که ۲۶ درصد سرطان زنان را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه سرطان سینه ششمین علت مرگ ناشی از سرطان در زنان و مردان است، گفت: در ایران دومین علت مرگ، ناشی از سرطان در زنان است. اکنون مدیریت درمان بیماری سرطان در کشور مطلوب و نزدیک به استاندارد جهانی است و کمتر از ۳۰ درصد از بیماران مبتلا در هر سال فوت می‌کنند.

اکبری با اشاره به درمان خوب سرطان پستان در ایران به ویژه در بیماران جوان که سخت‌تر است، افزود: برای اولین بار بقای ۱۵ ساله بیماران را در کشور گزارش کردیم که مربوط به بررسی بیش از ۶ هزار بیمار طی ۳۰ سال است و این یک مدال افتخار برای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

وی خاطرنشان کرد: افتخار می‌کنیم که درمان بیماران زیر ۴۰ ساله‌ها نیز به خوبی صورت گرفته است. اکنون وضعیت درمانی در ایران نسبت به برخی کشورهای اروپایی مطلوب‌تر است.

اکبری ادامه داد: تقریبا ۲۴ درصد از بیماران در کشورهای اروپایی در مرحله صفر و یک بیماری قرار دارند اما در ایران ۳۷ درصد فقط مربوط به مرحله سه بیماری هستند. در مرحله یک هیچ بیماری فوت نمی‌کند در مرحله ۲ حدود ۹۴ درصد بقا داریم و در مرحله سه ۹۰ درصد بقا داریم که این آمار از بسیاری کشورهای غربی بهتر است.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به مرگ زودرس در سرطان سینه گفت: با وجود اینکه سرطان پستان آمار بالایی دارد اما مرگ زودرس کمی دارد. اگر نگاه جامعی به آن صورت گیرد و به مسایل اجتماعی آن توجه شود بی‌تردید وضعیت بهتری خواهیم داشت.

از هر ۸ زن ایرانی احتمال ابتلای یک نفر به سرطان سینه وجود دارد

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی نیز با اشاره به نقش پیشتازی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه، دستاوردهای چشمگیر آن در ابعاد علمی، دانشی و مهارتی و اجتماعی را قابل قدردانی دانست و گفت: این مرکز در کنار توجه به مسایل عمیق همه‌گیرشناسی از روش‌های نوین تشخیصی و مداخلات نوین درمانی استفاده کرده است.

علیرضا زالی توجه به کیفیت زندگی زنان مبتلا به سرطان سینه، طراحی پروتکل‌های با ارزش در حد ملی و فراملی، ورود به عرصه‌های نوین درمان‌های سرطان پستان را از جمله دستاوردهای مهم و ارزشمند این نگاه عمیق استراتژیک به حوزه سرطان به ویژه سرطان سینه عنوان کرد.

وی میزان شیوع سرطان سینه در زنان ایرانی را تقریبا پنج برابر سرطان کلورکتال برشمرد و یادآور شد: از هر هشت بانوی ایرانی احتمال ابتلای یک نفر به سرطان پستان وجود دارد.

زالی با اشاره به عوامل خطر بروز سرطان سینه تاکید کرد: بخش زیادی از این عوامل با سبک زندگی افراد درهم‌تنیده است اما بسیاری از سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند که سرطان سینه در زمره این سرطان‌ها قرار دارد. بنابراین با تغییر سبک زندگی زنان ایرانی می‌توان از بروز این سرطان پیشگیری کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چاقی، استفاده غیرعلمی و نابجا از درمان‌های جایگزین هورمونی، عدم توجه به بارداری بهنگام، ازدواج دیرهنگام، تغذیه نامناسب، کم تحرکی، مصرف غیرمنطقی استروژن و مصرف دخانیات را از جمله عوامل خطر عنوان کرد.

زالی با اشاره به اهمیت تشخیص زودرس در سرطان سینه خاطرنشان کرد: بسیاری از روش‌های تشخیصی در حوزه سرطان ابتدا در سرطان سینه مورد استفاده قرار گرفتند سپس به سایر سرطان‌ها تسری یافتند.

به گفته وی با استفاده از ابزارهای نوین ژنتیکی می‌توان ابتلای فرد به این بیماری را در آینده پیش‌بینی کرد همانطور که برخی افراد مشهور و سلبریتی در جهان با توجه به این موضوع اقدام به درمان‌های جراحی پروفیلاکسی کردند.

وی اپی‌ژنتیک را نیز در سرطان سینه بسیار مهم برشمرد و افزود: با بارقه ‌های جدید شناختی که نسبت به بیماری‌ها ایجاد می‌کند ممکن است دانش سنتی ما درباره درمان بیماری‌ها را تغییر دهد.

زالی با اشاره به روش‌های درمانی نوین از پذیرش ۲ طرح ارایه شده دانشگاه در عرصه ملی در حوزه سرطان شامل غربالگری کولورکتال در کشور و اگزوزوم تراپی خبر داد و گفت: امروز سرطان به عنوان یک ماموریت ملی به دانشگاه ما سپرده شده است.

وی با اشاره به دشواری تشخیص و درمان سرطان پستان در زنان جوان تاکید کرد: نیازمند یک نظام غربالگری مبتنی بر نیازهای ملی در حوزه سرطان پستان هستیم بنابراین نیازمند طراحی یک گایدلاین تشخیصی و درمانی نو یک گایدلاین نوین بهنگام در حوزه غربالگری سرطان پستان با آخرین یافته های جهانی در این مرکز هستیم.

کنگره بین‌المللی سرطان سینه با حضور متخصصان و دانشمندان داخلی و خارجی با محورهای عوامل خطر، بیولوژی مولکولی و ژنتیک، پیشگیری و غربالگری، تشخیص‌های جدید و مرحله‌بندی، درمان‌های جراحی، جراحی‌های انکوپلاستی و بازسازی‌های زیبایی، درمان‌های بیوالکتریکال و ژن درمانی، رادیوتراپی و درمان‌های سیستمیک، سلامت روانی، تغذیه و درمان‌های نوین شامل درمان با پلاسمای سرد روز چهارشنبه به صورت مجازی و حضوری آغاز شد و تا ۱۲ اسفند ماه ادامه دارد. 

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->