ورود روزانه ۷۰۰ کیلوگرم طلا از فرودگاه امام‌خمینی(ره) به کشور سهم اجاره‌نشینی در شهر‌ها ۵ برابر روستا‌ها | سهم اجاره‌‎نشینی در روستا‌ها چقدر است؟  نامه مهم اتاق اصناف: طلافروشی‌ها موظف به ثبت معاملات خود در سامانه جامع تجارت شدند افزایش دوبرابری تعداد پرواز‌های مستقیم ایران و روسیه در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ فرایند تخصیص ارز برای تولیدکننده صرفه اقتصادی ندارد واکنش جالب کارشناس تغذیه به خبر توقف تولید نوشابه کوکاکولا در ایران جزئیاتی از رأی دیوان عدالت درباره واردات قطعات خودرو زوجین تهرانی با وام مسکن نمی‌توانند بیشتر از ۷ متر آپارتمان خریداری کنند | حساب و کتاب اقساط وام مسکن را ببینید چرا بازار بورس پویا نیست؟ | تحلیل جمعی از کارشناسان از سایه جنگ بر بازار سهام بودجه اکتشافات ذخایر معدنی در ایران، یک‌دهم استاندارد جهانی است درآمد‌های مالیاتی خراسان رضوی از محل شناسایی مؤدیان جدید و فرار مالیاتی، ۴۵ درصد افزایش یافته است تولید آزمایشی «سمند سورن» در ایران خودرو خراسان آغاز شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وعده ایران خودرو به خریداران: تا پایان سال همه خودرو‌های طرح اخیر را تحویل می‌دهیم | برنامه ایران خودرو برای بهار و تابستان ۱۴۰۴ عرضه ۳۵۰ ملک در مزایده سازمان اموال تملیکی | ملکی به ارزش پایه ۹۶۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته می‌شود موضوع مشاغل سخت درخصوص جان‌باختگان معدن طبس مغفول نخواهد ماند چرا سود سهام عدالت واریز نمی‌شود؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وزن منفی ریسک‌های سیستماتیک در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ مهر ۱۴۰۳) رشد ۳۵ درصدی صادرات به کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا خصوصی‌سازی شرکت‌های بزرگ دولتی برای عرضه سهام عدالت به جاماندگان نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نیازی به واردات گوشت برای تنظیم بازار نداریم | به سهولت توان تولید یک میلیون تن گوشت در کشور وجود دارد افت محسوس قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) متضرر اصلی توقف‌های مرزی کامیون‌ها، مصرف‌کننده نهایی و صاحبان کالاها هستند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۸۹۸ میلیون تومان شد هنوز قیمت جدید شیر به کارخانه‌‌های لبنیات ابلاغ نشده است
سرخط خبرها

خرجی که دخلمان را درآورده است

  • کد خبر: ۱۵۴۹۹۹
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲
خرجی که دخلمان را درآورده است
حرف از گرانی هر کالایی که می‌شود، به نوسان قیمت دلار ختم می‌شود و‌ معلوم نیست در پی نرخ دلار که کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد، چرا خبری از ارزانی نیست.

مسابقه گرانی و‌ گران‌فروشی چند سالی است گریبان مردم را گرفته است و این گوی سبقت معلوم نیست کی قرار است ترمزش کشیده شود. البته تجربه ثابت کرده است هر سال دریغ از پارسال و این روند صعودی افزایش قیمت کالاهای اساسی که به سفره و نان مردم گره خورده است، همچنان ادامه دارد.

افزایش قیمتی که گره خورده به دلار خارجی و بالارفتنش بازار را آشفته می‌کند و با پایین‌آمدنش، کاهش قیمت در کالاها نمایان نیست.

اقتصادی که نتوانسته است سرمایه‌های خرد مردم را سمت تولید و سرمایه‌گذرای بکشاند، معلوم است که صرف خرید دلار و سکه و اندوخته آن برای حفظ ارزش پول می‌شود.

حرف از گرانی هر کالایی که می‌شود، به نوسان قیمت دلار ختم می‌شود و‌ معلوم نیست در پی نرخ دلار که کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد، چرا خبری از ارزانی نیست.

در آستانه سال نو و نزدیک‌شدن ماه رمضان و دخل‌وخرجی که هم‌خوانی ندارد، در کنار هزینه‌های خورد و خوراک و مهیاشدن برای ماه مبارک رمضان، هزینه‌های پوشاک و هزینه‌های پذیرایی مهمان در ایام نوروز هم اضافه می‌شود. اگر بر هر کالا و خدماتی دست بگذاریم و قیمت آن را با سال گذشته کنیم، می‌بینیم که حتما افزایش قیمت چندبرابری در آن دیده می‌شود.

بماند که این روزها هزینه‌های چندصد هزار تومانی درمان در یک سرماخوردگی ساده هم به چشم می‌خورد. حالا اگر هزینه درمان به دندان‌پزشکی و جراحی و عمل در یک ماه ختم شود، معلوم نیست حقوق چند هفته یک کارگر و کارمند را در بر بگیرد.

دیگر، وام‌ها هم برکت قبل را ندارند و هفت‌خان رستم باید طی کنیم تا وامی بگیریم که اکنون برای سرمایه‌های بزرگ صرف نمی‌شود. خدا بیامرزد، یک زمانی می‌توانستی با یک وام، خانه‌ای یا ماشینی بخری و اکنون یک وام ۱۰۰میلیونی که متناسب با جیب کارمند باشد، صرف رهن یک خانه یا هزینه‌های ضروری زندگی می‌شود. در ‌واقع، دیگر خرج‌هایمان دخلمان را درآورده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->