بایدن: قبول دارم در مناظره با ترامپ شکست خوردم هشدار دادستان کل کشور نسبت به اظهارات بی‌مبنا درباره فرایند و نتایج انتخابات محمد مخبر و رییس جمهور چین دیدار کردند اطلاعیه شماره ۷ ستاد انتخابات کشور | تصویر برداری از آرا ممنوع است تاکید وزیر خارجه هند بر اهمیت مبارزه با تروریسم برای کشورهای عضو شانگهای شهباز شریف در شانگهای: خطرات تروریستی از افغانستان نگرانی جدی ما است مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سبزوار معارفه شد (۱۴ تیر) اطلاعیه شماره ۶ ستاد انتخابات کشور | کارت نمایندگان نامزد‌ها برای حضور در شعب اخذ رای فردا (۱۵ تیر) هم معتبر است جدیدترین نظرسنجی ایسپا در مرحله دوم ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ منتشر شد کسب رتبه چهارم خراسان‌رضوی در میزان مشارکت در انتخابات| شائبه دخالت هیئت اجرایی در انتخابات را قاطعانه رد می‌کنم + فیلم آیت‌الله علم الهدی: استمراردهنده خدمات شهید رئیسی، نامزد اصلح است + فیلم سرلشکر موسوی: مشارکت است که می‌تواند اقتدار ایران را در جهان ارتقا دهد فردای انتخابات یا فردای قیامت رهبران روسیه و چین بر اهمیت نقش سازمان همکاری شانگهای در جهان تاکید کردند در حاشیه اجلاس شانگهای، محمد مخبر با پوتین دیدار کرد + فیلم ایجاد ۱۷۰ هزار اشتغال خالص در استان، دستاورد دولت سیزدهم | ۱۰ درصد آمار مشارکت در انتخابات اخیر، از خراسان‌رضوی بود از هر ۱۰ تَن در غزه، ۹ تن دست‌کم یک‌بار آواره شده‌اند حماس در طرح پیشنهادی رژیم اشغالگر برای آتش‌بس در غزه تغییرات ایجاد کرد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

زارع‌پور: فاصله پیام‌رسان‌های داخلی یک کلیک شد

  • کد خبر: ۱۵۵۴۲۹
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
زارع‌پور: فاصله پیام‌رسان‌های داخلی یک کلیک شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تست‌های اولیه قابلیت اینترکانکشن یا اتصال میان پیام‌رسان‌های داخلی انجام شده و این اتصال در حال حاضر بین ایتا و بله برقرار شده است و در نسخه جدیدی که منتشر می‌کنند، وجود خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور درباره آخرین وضعیت اتصال پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر و ایجاد قابلیت اینترکانکشن اظهار کرد: یکی از نگرانی‌های کاربران تعدد پیام‌رسان‌های داخلی بود؛ هرچند که این تنوع یک فرصت به شمار می‌رود و به بحث رقابت کمک می‌کند تا پیام‌رسان‌ها خدمت بیشتری ارائه دهند.

وی افزود: ما این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم البته این موضوع بر یک تجربه جهانی مبتنی است و در قانون جدید اتحادیه اروپا که برای فعالیت پلت‌فرم‌های خارجی تصویب کرده اعلام شده است که از ابتدای ژانویه سال ۲۰۲۴ یعنی کمتر از ۹ ماه دیگر در اروپا اجباری می‌شود. در آنجا هم اجبار شده است که تمام پلتفرم‌های خارجی باید به پلتفرم‌های بومی اروپا اینترکانکشن بدهند. یعنی اگر یک پلتفرمی در اروپا راه اندازی شود و حتی ۱۰۰ هزار کاربر داشته باشد، باید به طور مثال تلگرام و واتس آپ به آن این قابلیت را بدهند، وگرنه اجازه فعالیت نخواهند داشت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: این جهت‌گیری است که دنیا دارد و برای جلوگیری از انحصار، ایجاد رقابت و فراهم کردن سرویس و حمایت از پلت‌فرم‌های خودشان به این سمت حرکت می‌کند. ما هم استاندارد‌های لازم را تدوین و به پیام‌رسان‌های داخلی ابلاغ کردیم و نزدیک به دو ماه است که در حال پیاده‌سازی هستند. تست‌های اولیه انجام شده و اکنون بین "ایتا" و "بله" این ارتباطات برقرار شده، اما در نسخه جدیدی که منتشر می‌کنند وجود خواهد داشت. قولی که به ما داده‌اند ان‌شاءالله حداکثر تا شنبه یا یکشنبه این قابلیت که در گام اول ارسال پیام، گام بعد ارسال فایل و در گام‌های بعد هم گروه و کانال است، اجرایی خواهد شد و امیدواریم تا پیش از سال این دوگام را ارائه دهیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->