ثبت نام بیش از ۲۹ هزار خانواده مشهدی در سامانه سرویس مدارس «سپند» (۱۷ تیر ۱۴۰۳) آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم اکران تصاویر خادمان حسینی در قاب مفاخر در مشهد حمایت از ۵٠٠ ایستگاه صلواتی در قالب طرح «حسینیه‌ای به وسعت شهر» در مشهد روایتی تاریخی از هجوم به زائران و مجاوران حرم‌رضوی در محرم ۹ قرن پیش برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اربعین شهرداری مشهد شهروند خبرنگار | درخواست بهسازی پیاده رو بین سیدرضی ۲۵ و ۲۷ مشهد + پاسخ بهره‌برداری از مرکز دندانپزشکی شهرداری مشهد تا یک ماه دیگر زمان بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد ذخایر خونی در مشهد رو‌به‌کاهش است هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم شهردار مشهد: حضور مردم نسبت به دور اول انتخابات ریاست جمهوری پررنگ‌تر و پرشورتر است + فیلم
سرخط خبرها

سالانه ۷ هزار نفر در خراسان رضوی به انواع سرطان مبتلا می‌شوند

  • کد خبر: ۱۵۶۰۹
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰
سالانه ۷ هزار نفر در خراسان رضوی به انواع سرطان مبتلا می‌شوند
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سالانه هفت هزار نفر در استان شش میلیون نفری خراسان رضوی به انواع سرطان‌ها مبتلا می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدجعفر صادقی افزود: بررسی‌ها نشان داده میزان ابتلا به سرطان در خراسان رضوی همگام با کشور روند رو به رشد دارد، اما به دنبال اقدامات و پیشرفت‌های درمانی میزان مرگ و میر ناشی از سرطان کاهش یافته است.
وی ادامه داد: آمار‌های ابتلا به سرطان در دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در خراسان رضوی شامل نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، تربت جام و گناباد نیز به دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال می‌شود.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد سرطان معده و پستان را به ترتیب شایعترین سرطان‌ها در مردان و زنان ذکر و بیان کرد: طبق آخرین آمار‌ها سالانه در خراسان رضوی ۵۴۰ نفر به سرطان معده و ۵۲۰ نفر به سرطان پستان مبتلا می‌شوند.

وی گفت: پس از آن سرطان پوست، مری، کلورکتال (روده بزرگ)، پروستات و مثانه بیشترین شیوع را دارند.
دکتر صادقی افزود: هم اینک میانگین شیوع سرطان در جهان ۱۸۰ مورد به ازاء ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و این شاخص در ایران ۱۳۵ مورد به ازاء ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.
وی ادامه داد: ابتلا به سرطان در مردان ایرانی ۱۳۴ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و در زنان ۱۲۸ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه از برنامه غربالگری سرطان کلورکتال (روده بزرگ)، پستان و دهانه گردن رحم در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی خبر داد و افزود: این طرح در سال آتی عملیاتی می‌شود.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای اجرای برنامه‌های سند ملی بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ارتقاء سطح مراقبت‌ها برای همه افراد از جمله سالمندان و میانسالان اجرا شده است.
دکتر صادقی همچنین به عوامل ابتلا به سرطان و گسترش این عوامل در جامعه اشاره و بیان کرد: مصرف دخانیات و تنباکو، کم تحرکی و چاقی، رژیم غذایی نامناسب و آلودگی هوا مهمترین عوامل ابتلا به سرطان به شمار می‌روند.

وی گفت: این در حالی است که دو عامل استعمال سیگار و قلیان و رژیم غذایی نامناسب بیشترین نقش را در ابتلا به سرطان دارند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: استعمال دخانیات و مصرف تنباکو بین ۲۵ تا ۴۰ درصد، رژیم غذایی نامناسب بین ۱۰ تا ۷۰ درصد، نورخورشید نقش ۱۰ درصدی و مواجهات شغلی نقش پنج درصدی در ابتلا به سرطان دارند.

طبق آمار وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سالانه ۹۰ هزار مورد ابتلا به سرطان در کشور ثبت می‌شود که کمتر از ۱۰ درصد آن مربوط به خراسان رضوی است.
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->