رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

جزئیات برنامه‌های جبرانی وزارت آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۱۵۶۵۰۲
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
جزئیات برنامه‌های جبرانی وزارت آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به تدوین برنامه‌های جبرانی برای دانش‌آموزان گفت: استان‌ها از سوی شورای مدارس برای برنامه‌های جبرانی برنامه‌ریزی می‌کنند و این برنامه‌ها بعد از ظهر‌ها یا پنجشنبه انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی کاظمی درباره زمان تعطیلات دانش‌آموزان برای ایام نوروزی اظهار داشت: تعطیلات از ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین است؛ بنابراین قبل و بعد از این زمان به آموزش تعلق دارد که امیدواریم آموزش هم کاملا به صورت حضوری اجرا شود.

وی افزود: برنامه‌هایی برای تعطیلات دانش‌آموزان هم در دست تدوین است، اما رویکرد در برنامه‌ها دانشی نیست و بیشتر به سمت مهارت‌آموزی پیش می‌رود و بنا داریم برنامه‌هایی را در قالب ایجاد موقعیت یادگیری مهارتی برای دانش‌آموزان با استفاده از ظرفیت شبکه شاد انجام دهیم.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش درباره برنامه‌های جبرانی دانش‌آموزان در تعطیلات مدارس به دلیل آلودگی هوا توضیح داد: این موضوع فراگیر نبود و به صورت موردی در یک منطقه یا در سطح استان‌ها اتفاق افتاده بود بنابراین اعلام کردیم استان‌ها از سوی شورای مدارس در این زمینه برنامه‌ریزی کنند.

تدوین برنامه‌های جبرانی برای دانش‌آموزان/شورای مدارس برنامه‌ریزی می‌کنند

برگزاری کارگاه‌های جبرانی در بعد از ظهر‌ها

وی درباره برنامه‌های جبرانی و کارگاهی برای هنرستان‌ها اظهار داشت: عمده هنرستان‌ها فعال بودند، اما آن‌ها هم باید نسبت به جبران یادگیری دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کنند.

کاظمی یادآورشد: کارگاه‌های جبرانی بیشتر در نوبت بعد از ظهر باید انجام شود، زیرا برگزاری کارگاه سخت‌تر است و در این مورد شورای مدرسه باید برنامه‌ریزی کند که دانش‌آموزان متضرر نشوند.

به گزارش ایرنا، مدارس و مراکز آموزشی از روز ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ بعد از ۲ سال دوری دانش آموزان از کلاس درس دوباره با حضور فرزندان رنگ علم و نشاط را به خود دید.

مدارس پس از شیوع ویروس کرونا از اول اسفندماه سال ۹۸ به صورت فیزیکی تعطیل شدند و آموزش و یادگیری در قاب‌های کوچک تلفن همراه به دور از هیاهوی دانش آموزان با همکلاسی‌های خود تداوم یافت.

راه اندازی مدرسه تلویزیونی اولین اقدام آموزش و پرورش پس از شیوع ویروس کرونا برای تداوم آموزش و یادگیری بود، اما با توجه به تعاملی نبودن این نوع آموزش و اندک بودن زمان تدریس نمی‌توانست پاسخگوی نیاز‌های دانش آموزان باشد؛ بنابراین شبکه شاد در فروردین ماه سال ۹۹ به عنوان تنها پلتفرم رسمی آموزشی کشور به منظور فراهم کردن محیطی ایمن برای دانش آموزان راه اندازی و به مدرسه همراه دانش آموزان تبدیل شد.

در این مدت معلمان، دانش آموزان و والدین برای تداوم جریان یادگیری تمام تلاش خود را به کار گرفتند، معلمان برای ضبط ویدئو‌هایی برای تدریس و برگزاری کلاس‌های آنلاین منازل خود را به کلاس درس تبدیل کردند و والدین و دانش آموزان نیز برای فهم بیشتر مفاهیم دروس زمانی بیشتر را به علم آموزی می‌پرداختند.

اما با وجود تمام این زحمات، به اعتقاد کارشناسان و مسوولان آموزش و پرورش آموزش مجازی نتوانست جایگزین آموزش حضوری شود و صدمات بسیاری در حوزه‌های آموزشی، جسمی، عاطفی، اجتماعی و پرورشی به دانش آموزان وارد شده است.

همچنین با توجه به گران بودن و ناتوانی در خرید ابزار هوشمند مانند تلفن همراه و تبلت، دانش آموزان بسیاری از تحصیل بازماندند.

در نهایت یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۱ اعلام کرد که زیرساخت‌ها برای حضور دانش‌آموزان در مدارس ایجاد شده و همه دانش‌آموزان باید در کلاس‌های درس حاضر شوند.

آموزش حضوری دانش آموزان پس از یک دوره بیش از ۲ ساله تعطیلی اقدامی بود که می‌توان از آن به بهار تعلیم و تربیت یاد کرد، چراکه آسیب‌های آموزشی، سلامتی، جسمی، روانی در دوران تعطیلی مدارس از نظر مسوولان و کارشناسان انکارناپذیر بود.

مسوولان آموزش و پرورش در ایام تابستان برای جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان طرح تثبیت و تعمیق یادگیری را اجرایی کردند تا براین اساس دانش‌آموزانی که دچار افت تحصیلی شده بودند، در این کلاس‌های جبرانی شرکت کنند.

براساس گفته‌های مسوولان آموزش و پرورش بیش از ۲ میلیون دانش‌آموز در این دوره‌ها شرکت کردند که از این میان هم ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در ۲۰۰ مدرسه شهر تهران در تابستان شرکت کردند؛ بنابراین انتظار می‌رفت که از مهر ماه شاهد حضور کامل و آموزش قوی‌تری به صورت حضوری از دانش‌آموزان باشیم، اما حدودا با گذشت یک ماه از سال تحصیلی یعنی از ابتدای آبان ماه تعطیلی‌های مداوم مدارس به دلیل آلودگی هوا آغاز شد که این موضوع هم دوباره آموزش را به فضای مجازی کشاند.

در نهایت روز ۲ بهمن وزیر آموزش و پرورش در گفت و گویی با بیان اینکه تعطیلی مدارس به دانش‌آموزان لطمه می‌زند، گفت: همه مدارس کشور از روز دوشنبه باز است.

وی اظهار داشت: معلمان آمادگی کامل برای جبران این کاستی‌ها در دروس دانش‌آموزان را دارند. باید این کاستی‌ها به واسطه تعطیلات جبران شود و نباید بیشتر شود.

نوری افزود: گرچه معلمان زحمت زیادی برای جبران این کاستی‌ها انجام می‌دهند، اما این مشکل دانش‌آموزان در یاددهی و یادگیری به طور کامل حل نمی‌شود و انتقال یادگیری به صورت موثر نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->