مشاهده موقعیت و زمان رسیدن اتوبوس‌ها در سطح منطقه ۱۱ مشهد توسط کد QR بازدید از موزه‌ها و بناهای تاریخی مشهد در روز ملی این شهر رایگان شد گره پروژه‌های برزمین‌مانده شهر با عزم جدی شهرداری مشهد باز شد | ۷۰ پروژه بزرگ در مسیر احیا پیشرفت ۴۵ درصدی در احداث تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد شهردار مشهد مقدس: ایمنی مردم، خط قرمز مدیریت شهری است | بهره‌برداری از ساختمان فرماندهی آتش‌نشانی در دهه فجر ۱۴۰۳ + فیلم هوای کلانشهر مشهد برای نهمین روز پیاپی، آلوده است (۹ دی ۱۴۰۳) مروری بر وقایع ۹ دی ۱۳۵۷ مشهد از دریچه گزارش‌های ساواک | روز خون و آتش شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع) منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی مشهدی‌ها فعلاً نفس عمیق نکشند | آسمان در هاله‌ای از غبار از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد
سرخط خبرها

ظرفیت سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی ۳۰۰ هزار میلیارد تومان

  • کد خبر: ۱۵۷۰۱
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۰
ظرفیت سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی ۳۰۰ هزار میلیارد تومان
علی رسولیان معاون امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این استان در چارچوب دستیابی به اهداف کلان طرح در حال اجرای "مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی" از ظرفیت ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی برای سرمایه‌گذاری برخوردار است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی رسولیان روز پنجشنبه در مراسم امضای چند تفاهمنامه برای سرمایه‌گذاری در بخش مرکزی شهرستان مشهد، افزود: ظرف کمتر از یک سال اخیر در چارچوب اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی تاکنون ۱۶۳ معین اقتصادی مسوولیت ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری را در روستا‌های این استان برعهده گرفته‌اند.

وی به روند رو به افزایش جذب و فعالیت معین‌های اقتصادی در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: ۸۸۳ پروژه با سه هزار و ۵۰۰ زمینه اقتصادی مختلف و ظرفیت ایجاد سه هزار شغل در هزار و ۱۲۵ روستای این استان اجرا شده یا در حال پیگیری است. تاکنون در همین راستا تفاهمنامه‌هایی با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۲۸ هزار میلیارد تومان امضا شده که همه آن‌ها نیز در حال اجرا هستند.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: این خطه به برکت بارگاه نورانی حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع) و سفر سالانه ۳۲ میلیون زائر، از ظرفیت سرمایه‌گذاری و اشتغال بسیار بالایی برخوردار است. مسوولان ارشد خراسان رضوی نیز برای تسهیل امور در این راستا تمام تلاش خود را بکار گرفته‌اند و همه ارکان مدیریتی و اجرایی در خراسان رضوی برای توسعه اقتصادی صمیمانه پای کار هستند.

وی با اظهار امیدواری نسبت به افزایش همکاری‌های جمعی در راستای شکوفا سازی اقتصاد استان ذیل برنامه‌های مثلت توسعه اقتصادی و فرهنگی افزود: بر اساس آخرین اعلام مرکز آمار ایران هم اکنون نرخ بیکاری در استان خراسان رضوی ۶،۰۳ درصد است که از متوسط کشوری چهار درصد کمتر و نرخ مشارکت اقتصادی استان نیز به ۵۲،۵ درصد رسیده در حالی که این نرخ در کشور ۴۴ درصد است.

فرماندار مشهد نیز در این نشست گفت: در راستای اجرای برنامه کلان توسعه اقتصادی فرهنگی استان هم اکنون ۲۶۶ پروژه و ۲۸ معین اقتصادی در شهرستان داریم و تاکنون ۴۲ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه بین بخش خصوصی و معین‌های اقتصادی و بخش دولتی به امضا رسیده است.

سید محمدرضا هاشمی افزود: شهرستان مشهد دارای بیش از چهار هزار و ۴۴۰ واحد صنعتی و معدنی است که در حال حاضر بیشتر آن‌ها فعال هستند و تلاش جدی برای راه‌اندازی برخی واحد‌هایی که به دلایل مختلف برای تولید دارای مشکل هستند در حال انجام است و مدیریت کلان استان در تلاش است هیچ واحد تولیدی به تعطیلی کشیده نشود.

وی ادامه داد: ایجاد اشتغال پایدار و تولید در روستا‌ها با توانمند سازی افراد و ایجاد واحد‌های تولیدی کوچک در زمینه‌های مختلف در دستور کار و در حال انجام است تا جلو مهاجرت روستاییان به شهر‌ها به نحو اصولی گرفته شود.

فرماندار مشهد گفت: زیرساخت‌های لازم برای انجام انتخابات دوم اسفند فراهم شده، تعرفه‌ها را دریافت کرده‌ایم و همه دستگاه‌های دست‌اندرکار در تلاش هستند تمام توان خود را بکار گیرند تا شاهد انتخاباتی پرشور باشیم.

مدیر عامل شرکت تعاونی دهیاری‌ها و معین اقتصادی منطقه سه خراسان رضوی هم در این نشست گفت: امروز در راستای اهداف کلان مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی استان ۵۶ تفاهمنامه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با بخش‌های حمایتی دولتی شامل نمایندگان مجلس، مسوولان استانداری و امامان جمعه به امضا رسید که در ۲ بخش توانمندسازی شغلی بانوان و ایجاد واحد‌های تولیدی اشتغال‌زاست.

عباسعلی بادیانی افزود: در این راستا ۹ مرکز توانمندسازی شغلی بانوان با ۲۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال سرمایه در زمینه‌های تولید صنایع دستی، پوشاک، صنایع غذایی و پرورش دام و طیور فعالیت خود را در روستا‌های شهرستان مشهد آغاز می‌کنند، ۴۷ واحد اشتغالزا نیز با پنج هزار و ۲۹۶ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال سرمایه در زمینه‌های تولید مصنوعات فلزی سلولزی، قطعات فولادی، دامداری، کشاورزی، پرورش شترمرغ و اقامتگاه‌های بومگردی فعالیت خود را شروع می‌کنند که امید است با فعالیت آن‌ها بیش از یک هزار فرصت شغلی مستقیم در روستا‌های استان ایجاد شود.

وی ادامه داد: بر اساس مفاد اجرایی طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، سرمایه‌گذار متعهد به سرمایه‌گذاری در مناطق محروم استان با هدف ایجاد اشتغال و تولید ثروت و رفاه می‌شود و بخش‌های دولتی نیز به عنوان معین اقتصادی و امام جمعه، نمایندگان مجلس و روسای دادگستری نیز به عنوان ناظر و ملزم به رفع موانع اداری سرمایه‌گذاری و تولید در کمترین زمان ممکن هستند.

۵۱.۲ درصد جمعیت استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در محدوده شهرستان مشهد سکونت دارند.

این شهرستان با ۳.۵ میلیون نفر جمعیت و ۹ هزار و ۸۱ کیلومترمربع مساحت شامل سه بخش مرکزی، احمدآباد و رضویه، ۱۱ دهستان و ۳۵۷ روستا است.

کلانشهر مشهد با ۳۵۰ کیلومترمربع مساحت در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد. علاوه بر وجود ۱۲۸ روستا در حریم شهر مشهد، یک سوم جمعیت این کلانشهر سه و نیم میلیون نفری نیز در مناطق حاشیه‌ای آن سکونت دارند. ظرف ۵۰ سال اخیر ۸۰ سکونتگاه روستایی وارد محدوده شهری مشهد شده است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->