احضار سفیر ایران در برلین به وزارت خارجه آلمان اجازه رهبر انقلاب به استفاده از نصف سهم امام (ع) برای مردم مظلوم جنوب لبنان فرزندان مقام معظم رهبری در دفتر حزب الله در تهران حضور یافتند رئیس جمهور به قطر سفر کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) + فیلم عارف با ایرانیان مقیم ارمنستان دیدار کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) توضیح معاون اجرایی رئیس‌‎جمهور در خصوص بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام متقاضیان برای دریافت سند رسمی املاک مسکونی در بافت روستایی باید به کدام دستگاه مربوط مراجعه کنند؟ ارتش اسرائیل غیر از «گنبد آهنین» از چه سامانه‌های ضدموشکی استفاده می‌کند؟ + عکس اصلاح انتخابات میان‌دوره‌ای و زمان اخذ رأی در انتخابات شوراها وزیر کشور: جمهوری اسلامی مهاجرستیز نیست پزشکیان: بر سر عزت و غرور ملت ایران با کسی شوخی نداریم آیت‌الله جنتی: تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است مجید انصاری: عملیات وعده صادق ۲ در راستای حمایت از شهروندان و سرزمین ماست وزارت دفاع: نیرو‌های مسلح ایران پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به رژیم صهیونیستی دادند اسلامی: دیدار گروسی با رئیس‌جمهور نیاز به هماهنگی دارد عراقچی: سیاست ما حمایت از مقاومت است سخنگوی دولت: ساعت شروع به کار ادارات همچنان شناور خواهد بود وزیر ورزش: ورزشگاه آزادی تا پایان پاییز ۱۴۰۳، به بهره‌برداری می‌رسد وزیر دفاع: درصد موفقیت عملیات وعده صادق ۲ بالای ۹۰ درصد بود پذیرش دانشجو توسط دانشگاه‌های افسری ارتش فراکسیون وحدت ملی مجلس دوازدهم تشکیل شد مجلس با اصلاح طرح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات موافقت کرد حضور تعدادی از دانشجویان افسری دانشگاه فراجا در مجلس + فیلم
سرخط خبرها

سهم استان‌ها در ایجاد اشتغال پایدار مناطق مرزی در سال ۱۴۰۲ مشخص شد

  • کد خبر: ۱۵۷۳۰۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
سهم استان‌ها در ایجاد اشتغال پایدار مناطق مرزی در سال ۱۴۰۲ مشخص شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با اعلام تحقق ۱۱۱ درصدی تعهد اشتغال سال ۱۴۰۱، گفت: برای سال ۱۴۰۲ نیز پیش بینی ایجاد شغل انجام شده که سهم اشتغال مناطق مرزی ۱۴۵ هزار و ۶۵۲ نفر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن کوشش‌تبار با اشاره به تاکید دولت سیزدهم بر حمایت همه‌جانبه از مرزنشینان کشور و کمک به رفع مشکلات معیشتی آن‌ها، اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت‌های موجود و الگو‌های تسهیل­گر اشتغال همچون توسعه زنجیره‌های ارزش می‌­توان معیشت مرزنشینان را متناسب با ظرفیت محلی و بومی آن منطقه، بهبود بخشید.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین دلایل رخداد قاچاق کالا در این مناطق وجود مشکلات معیشتی است که در صورت ایجاد اشتغال پایدار می‌توان به حل این معضل اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی کمک کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به گزارش سامانه رصد اشتغال کشور منتهی به تاریخ ۱۴/۱/۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۱ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۱۹۱ اشتغال در سامانه به‌ثبت رسیده و به عبارتی، ۱۱۱ درصد تعهد اشتغال در سال ۱۴۰۱ محقق شده است.

کوشش‌تبار اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ نیز، با هماهنگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری‌ها هدف‌گذاری ایجاد اشتغال براساس شاخص‌های کلیدی بازار کار انجام شد.

وی، نرخ بیکاری، نرخ مشارکت اقتصادی و تعداد بیکاران استان با فرض عدم افزایش تعداد آن‌ها و کاهش نرخ بیکاری، پیش بینی میزان عرضه و تقاضای جدید نیروی کار متناسب با ظرفیت‌ها و توانمندی استان‌ها در زمینه‌های کشاورزی، شیلات، صنعت و تعاون، اولویت‌های توسعه فعالیت‌های اقتصادی، در نظر گرفتن عملکرد سال‌های گذشته را از جمله این شاخص‌ها برشمرد.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: متناسب با معیار‌های تعیین شده، اشتغال پیش‌بینی شده برای سال ۱۴۰۲ به تفکیک دستگاهی- بخشی در استان‌ها انجام شد و با هماهنگی وزارت کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین استانداری‌های سراسرکشور، با هدف کاهش یک دهم درصدی نرخ بیکاری در پایان سال ۱۴۰۲، تعهد اشتغال برای سال ۱۴۰۲، به تعداد (۱میلیون و ۸۸ هزار و ۷۱۱ نفر) پیش بینی شد.

کوشش‌تبار یادآور شد: این مساله در ایام پایانی سال ۱۴۰۱ با امضای مشترک وزیر کشور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان‌ها ابلاغ شد که سهم اشتغال مناطق مرزی، ۱۴۵ هزار و ۶۵۲ نفر است.

وی ابراز امیدواری کرد با انجام تدابیر مناسب و توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان‌ها و با استفاده از ظرفیت نهاد‌های توسعه‌ای و تسهیلگران حوزه اشتغال بتوان اهداف ابلاغی از جمله ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی را محقق ساخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->