OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پایتون چیست و چه کاربردهایی دارد؟

  • کد خبر: ۱۵۸۵۳۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
پایتون چیست و چه کاربردهایی دارد؟
پایتون که یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی است و در بسیاری از علوم کاربردر دارد، با صحبت‌های داوود دومیری گنجی به کلیدواژه داغ فضای مجازی فارسی‌زبانان تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی جهان است و از محاسبات علمی تا هوش مصنوعی و یادگیری ماشین نقش تعیین‌کننده‌ای در بسیاری رشته‌ها دارد. از برنامه‌های مشهوری که کاملاً یا بخشی از آن‌ها با پایتون نوشته شده‌ است، می‌توان به اینستاگرام، آباکوس و بیت‌تورنت اشاره کرد. 

پایتون چیست؟

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی تفسیر شده است که در سال ۱۹۹۱ توسط برنامه نویس هلندی خیدو فان روسوم (Guido Van Rossum) ایجاد شد. این به این معنی است که یک مفسر برای اجرای برنامه به طور مستقیم دارد، برخلاف اینکه به زبان‌های ماشین پیچیده‌تر بستگی دارد. در واقع، ون روسوم می‌خواهد پایتون در نهایت به اندازه انگلیسی ساده قابل درک و واضح باشد. او همچنین زبان را متن باز کرده است، به این معنی که هر کسی می‌تواند در آن مشارکت کند.

"خوانایی" یک عامل کلیدی در فلسفه پایتون است. هدف آن محدود کردن بلوک‌های کد (بلوک‌های متن کد منبع) است و به جای آن فضای سفید برای ظاهری واضح‌تر و کمتر شلوغ‌تر دارد. این یک زبان همه کاره است که روی بسیاری از سیستم‌ها اجرا می‌شود.

پایتون برای چه مواردی استفاده می‌شود؟

پایتون چیست و چه کاربردهایی دارد؟

جای تعجب نیست که با توجه به ماهیت در دسترس و همه کاره آن، پایتون در بین پنج زبان برنامه نویسی محبوب در جهان قرار دارد. پایتون توسط ویکی‌پدیا، گوگل، یاهو، سرن و ناسا و بسیاری از سازمان‌های مشهور جهان استفاده می‌شود. ما برخی از کاربرد‌های رایج پایتون را در زیر گردآوری کرده‌ایم تا بتوانید آن را بررسی کنید. درادامه به ۷ کاربرد رایج و عملی پایتون اشاره خواهیم کرد.

۱. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین توسط پایتون

به طور گسترده‌ای تصور می‌شود که Python بهترین زبان برنامه نویسی برای هوش مصنوعی (AI) است، زیرا نحو آن ساده و سریع است. وقتی صحبت از یادگیری ماشینی می‌شود، پلتفرم تبادل ایده، "به سوی علم داده" به ما می‌گوید که ۵۷ ٪ از دانشمندان داده و توسعه دهندگان یادگیری ماشین از Python استفاده می‌کنند و ۳۳ ٪ آن را برای توسعه در اولویت قرار می‌دهند.

۲. تجزیه و تحلیل داده‌ها از طریق پایتون

بسیاری از محبوب‌ترین ابزار‌های داده کاوی و تجزیه و تحلیل در پایتون نوشته شده‌اند. در نتیجه، پایتون یک ابزار عالی برای علم داده است. ابزار‌های پایتون به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا داده‌های مهم و مرتبط را از هم جدا کنند. داده‌های بزرگ نه تنها برای حفظ مشتریان مفید است، بلکه می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا بیشتر در مورد خود بیاموزند. این نوع اطلاعات می‌تواند نقاط ضعف کسب و کار‌ها را نشان دهد و به آن‌ها اجازه دهد پس از شناسایی واکنش نشان دهند.

۳. توسعه وب از طریق پایتون

پایتون، به عنوان یک زبان پشتیبان، به طرز شگفت انگیزی همه‌کاره است. در اینجا سادگی نسبی آن یک عامل کلیدی است. از آنجا که نحو ساده آن بسیار شبیه به زبان انگلیسی است، توسعه دهندگان وب که از آن استفاده می‌کنند در زمان و انرژی زیادی صرفه جویی می‌کنند. موارد استفاده پایتون برای توسعه وب پشتیبان شامل پردازش داده‌ها، تعامل با پایگاه‌های داده و ارسال اطلاعات بین سرور‌ها است. به دلیل فراوانی استفاده از آن، تعدادی چارچوب پایتون وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای توسعه پشتیبان استفاده کرد.

۴. بهینه‌سازی موتور‌های جستجو (SEO) از طریق پایتون

پایتون به متخصصان سئو کمک می‌کند تا وظایف را به صورت خودکار درآورند و به آن‌ها در استخراج و تجزیه و تحلیل حجم زیادی از داده‌ها کمک می‌کند. از پایتون می‌توان برای تجزیه و تحلیل مجموعه داده‌های بزرگ برای شناسایی مشکلات موجود در وب سایت‌ها، مانند لینک‌های شکسته (Broken Link) استفاده کرد. همچنین پایتون می‌تواند راه‌حل‌های مربوط به این موارد را برای به حداقل رساندن کار‌های خسته کننده و حذف خطا‌های انسانی به صورت خودکار انجام دهد.

۵. بلاک چین از طریق پایتون

در حالی که چند زبان محبوب برای توسعه بلاک چین از جمله جاوا اسکریپت، جاوا، C++ و ... وجود دارد، پایتون خود را به عنوان یک زبان قوی برنامه نویسی ثابت کرده است. مانند سایر کاربردها، پایتون به دلیل انعطاف پذیری و عملکرد بالا که با امنیت آن تقویت شده است، خود را به خوبی برای توسعه بلاک چین نشان داده است.

۶. توسعه بازی از طریق پایتون

اگرچه پایتون برترین زبان برنامه نویسی مورد استفاده در توسعه بازی نیست، اما همچنان محبوبیت فوق العاده‌ای دارد، به خصوص برای بازی‌های ساده تر. سرعت ساخت بازی‌ها در پایتون، به دلیل سادگی آن، به این معنی است که گزینه‌ای فوق‌العاده برای ساخت نمونه‌های اولیه و توسعه ایده‌ها در صنعت بازی است که انعطاف‌پذیری بیشتر و فرآیند‌های سریع‌تر نسبت به سایر جایگزین‌ها را فراهم می‌کند.

۷. خودکارسازی با پایتون

علاوه بر کاربرد‌های فوق، پایتون می‌تواند تقریباً برای هر کسی که با مجموعه داده‌های بزرگ، در داخل یا خارج از محل کار تعامل دارد، مفید باشد. پایتون می‌تواند کار‌های خسته‌کننده، از جمله بررسی اطلاعات در پایگاه‌های داده، تجسم داده‌ها، تجزیه و تحلیل مالی و بسیاری موارد دیگر را به صورت خودکار درآورد. یادگیری پایتون به شما این امکان را می‌دهد که در طول زندگی خود در زمان صرفه جویی کنید و این مزیت را دارد که یکی از زبان‌های برنامه نویسی ساده‌تر برای یادگیری است!

چرا پایتون اینقدر محبوب است؟

کاربرد‌های گسترده و متنوع زبان برنامه نویسی پایتون بخش مهمی از محبوبیت این زبان از زمان پیدایش آن است. پایتون قوی و همه کاره است و راه حل‌هایی را به حرفه ای‌ها از طیف وسیعی از صنایع، نه فقط توسعه دهندگان ارائه می‌دهد. این، همراه با میزان ساده و آسان یادگیری زبان، به توضیح چگونگی تسلط پایتون در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند.

منبع: رویداد 24


در ادامه حتما بخوانید

یدئو | پیش‌بینی آینده با پایتون در نشست رئیس جمهور با دانشمندان یک درصد برتر جهان


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->