موافقت تاسیس ۸ موسسه قرآنی صادر شد دانشکده علوم قرآنی تهران از میان طلاب واجد شرایط دانشجو می‌پذیرد + مهلت ثبت نام بازتعریف اعتبار مدارک حوزوی درراستای تحقق پیام رهبر معظم انقلاب زائران حج تمتع ۱۴۰۴ با یک قانون مالی جدید رو‌به‌رو شدند راه اندازی دفاتر نمایندگی مراجع تقلید در مدینه و مکه ورود بی‌ضابطه به حوزه‌های علمیه ممنوع است اماکن جدید استراحت شبانه زائران در حرم امام رضا(ع) تعیین شد کدام نهادها بیشترین سهم را در اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» داشتند؟ پژمان‌فر: باید مسجد را از نمازخانه صرف خارج کنیم عمران و آبادانی، هم‌تراز عبادت نسخه‌ای اعلا برای مؤدب بودن ثبت‌نام سفر به عتبات ویژه عرفه ۱۴۰۴ آغاز شد | افزایش هزینه‌ها بین ۵ تا ۲۰ درصد کتاب «دینامیک به‌روز»، روایتی از طراح سازه‌های مهندسی جبهه، رونمایی می‌شود برنامه ریزی برای افزایش چشمگیر بازدید‌ها و اعزام‌ها به مناطق عملیاتی دفاع مقدس رحیم‌پور ازغدی: ایمان به وعده‌های الهی، مسیر آرامش، رشد و پیروزی در زندگی است لباسی که با عشق پوشید | خادمی امام رضا (ع) برای رئیسی یک هویت بود پیشنهاد نام‌گذاری مجتمع قضایی به نام شهید آیت‌الله رئیسی | ضرورت بازخوانی نقش دستگاه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت «سه فصل در یک برداشت»؛ روایتی تحلیلی از سیره عدالت‌محور شهید رئیسی
سرخط خبرها

عید خوبان

  • کد خبر: ۱۵۹۹۶۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸
عید خوبان
همیشه آخرین‌ها تلخ اند! آخرین دیدار، آخرین فرصت، آخرین کلمات، آخرین نفس و...

همیشه آخرین‌ها تلخ اند! آخرین دیدار، آخرین فرصت، آخرین کلمات، آخرین نفس و... دلتتگی همراه با حس غربتی را به همراه دارند. حسرتی که فصل مشترک همه آخرین‌ها در لحظه‌هایی است که از دست رفته اند و مدام با خودت مرور می‌کنی که کاش به این آسانی‌ها از دست نمی‌دادم. آخرین‌ها اغلب با از دست دادن عجین اند.

شاید برای همین است که غروب آخرین شب ماه رمضان شب دلتنگی و حس غربتی است که بندگان خوب خدا درکش می‌کنند و حسرت لحظه‌هایی که ممکن است به دلیل روزمرگی‌ها و خستگی‌های جسمی و روحی از آن بهره کافی نبرده باشند، غمگینشان می‌کند، اما آن سوی دیگر این حزن، شادی است که با روز عید در پایان این ماه مبارک رقم می‌خورد و خداوند متعال هیچ کس را بی عیدی و پاداش نمی‌گذارد، چنان میزبانی که مهمانش را بدرقه می‌کند در ظرف دست‌های هر کداممان به اندازه‌ای که در این ماه رسم بندگی را به جا آورده باشیم عیدی می‌گذارد. از این روست که این آخرین را فراقی در میان نیست.

وصالی است که در آن بندگان خوب خدا جامه نو می‌پوشند و با زکات و انفاق جشن می‌گیرند و در قنوت نمازی که به شکرانه چنین عیدی است طلب مغفرت و آمرزش می‌کنند. خوشا به حال سعادتمندان و پاکیزگان که «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکَّاهَا، وَقَدْ خَابَ مَنْ دَسَّاهَا، هر کس خود را تزکیه کرد رستگار گشت و هر کس خود را با گناه آلوده کرد زیان کار شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->