یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

طبیب ناشی و درمان تورم

  • کد خبر: ۱۶۰۲۹۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
طبیب ناشی و درمان تورم
این روز‌ها حل مشکل تورم که با گرانی کالا‌های اساسی خانواده‌ها را به تنگ آورده از مهم‌ترین سیاست‌هایی است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

آمده است که در روزگار قدیم، طبیبی در حال آموزش فرزندش برای علم طبابت بود. روزی با فرزندش به خانه‌ای رفت و در جواب خانواده بیمار که از او دلیل بدتر شدن حال بیمارشان را جویا شدند، گفت که شما به دستورات من عمل نکردید و حتما به او خوراکی‌ای داده اید که برایش مضر بوده است.

خانواده بیمار در جواب می‌گویند، بله ما به او کمی خربزه داده ایم. وقتی از آن خانه بیرون می‌روند، فرزند طبیب به او می‌گوید، پدر چگونه خربزه خوردن او را تشخیص دادی؟ پدرش می‌گوید: پسر این درس را به خاطر بسپار که هرگاه معالجه درمان نداشت، نگاه کن ببین در اطراف بیمار چه چیزی پیدا می‌کنی. همان را بهانه خوب نشدنش بیان کن، من همین کار را کردم.

این روز‌ها حل مشکل تورم که با گرانی کالا‌های اساسی خانواده‌ها را به تنگ آورده از مهم‌ترین سیاست‌هایی است که باید در دستور کار قرار بگیرد. همین مسئله موجب شده رسانه‌ها هر کدام سعی کنند تا با گفتگو با افراد مختلف نسخه‌ای برای کاهش تورم بپیچند،  اما ظاهرا نسخه‌هایی که این روز‌ها برخی رسانه‌ها برای درمان تورم در حال پیچید ن هستند حکم همان یافتن خربزه در خانه بیمار را دارد.

این رسانه‌ها گرانی کالا‌ها و خدمات مختلف را دیده و چند کلمه‌ای هم در کنارش رنج نامه‌ای برای شهروندانی که قدرت خریدشان کاسته شده، نوشته اند. در آخر با متهم کردن افرادی مانند دلال ها، سودجویان، کاسبانی که به سود قانونی راضی نیستند و تولیدکنندگان طمع کار، همه کاسه و کوزه‌ها را سر این افراد شکسته و تأکید می‌کنند که آهای مردم اگر بساط این‌ها برچیده شود،  مشکل تورم حل می‌شود،  اما وقتی که این سیاست‌ها اجرا شد و باز هم کالا‌ها گران‌تر از قبل شد، باز انگشت اتهام خود را به سمت نبود نظارت مؤثر بر بازار برده و می‌گویند، نسخه‌های ما اگر اراده‌ای برای اجرایش بود، خوب بود،  اما حیف که به آن عمل نمی‌شود.

آنچه که این رسانه‌ها به عنوان عامل تورم بیان می‌کنند، فقط نشانه‌های آن است و علت واقعی را باید در فعالیت بی وقفه تولید نقدینگی و تزریق آن به اقتصاد کشور بیان کرد.
 نقدینگی درحال افزایش،  موجب می‌شود تا پول‌هایی که دست من و شماست، ارزشش روز به روز کم و کمتر شود. بدیهی است که این کاهش ارزش خود را به صورت نیاز به پول بیشتر برای خرید کالا‌ها نشان می‌دهد. از این رو به جای اینکه به دنبال راه‌های سطحی برای کنترل تورم بگردیم باید سرمنشأ آن را که خلق نقدینگی است درمان کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->