اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند
سرخط خبرها

چین با چاپ سه بعدی روی ماه اقامتگاه بلندمدت فضایی می‌سازد

  • کد خبر: ۱۶۰۳۹۳
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
چین با چاپ سه بعدی روی ماه اقامتگاه بلندمدت فضایی می‌سازد
چین تصمیم دارد فناوری چاپ سه بعدی روی ماه را  بررسی کند تا سازه هایی روی ماه بسازد. این درحالی است که چین سعی دارد برنامه های خود برای اقامتگاه بلندمدت چین را تثبیت کند.

به گزارش شهرآرانیوز - چین در سال ۲۰۲۰ میلادی ماموریت «چانگ ۵» را به ماه انجام داد که طی آن یک کاوشگر بی سرنشین نمونه هایی از خاک و سنگ ماه را به زمین آورد. چین که نخستین بار در سال ۲۰۱۳ میلادی روی ماه فرود آمده، تصمیم دارد تا ۲۰۳۰ میلادی فضانوردی به ماه بفرستد.

در این میان کشور مذکور تصمیم دارد ماموریت های چانگ ۶ و ۷ و ۸ را انجام دهد که هدف آنها جستجو برای منابع تجدیدپذیر روی ماه برای اقامت طولانی مدت انسان روی سیاره مذکور است.

نشریه چاینا دیلی به نقل از «وو ویرن» محقق سازمان ملی فضایی چین می نویسد کاوشگر چانگ ۸ تحقیقاتی در محل از محیط و ترکیبات معدنی ماه انجام می دهد و همچنین مشخص می کند آیا فناوری هایی مانند چاپ سه بعدی را می توان روی سطح ماه به کار گرفت یا خیر.

ویرن در این باره می گوید: اگر قرار باشد برای مدتی طولانی روی ماه بمانیم، باید با استفاده از مواد موجود در خود سیاره اقامتگاه بسازیم.

چین می خواهد طی ۵ سال آینده یک ایستگاه با استفاده از خاک ماه در این سیاره بسازد. در همین راستا یک ربات که وظیفه دارد از خاک ماه آجر بسازد طی ماموریت چانگ ۸ در حدود ۲۰۲۸ میلادی به فضا ارسال خواهد شد.

رقابت برای استحکام موقعیت کشورهای مختلف در ماه به خصوص با آمریکا شدت یافته است.

در ماه جاری میلادی ناسا و آژانس فضایی کانادا نام ۴ فضانورد را برای ماموریت آرتمیس ۲ اعلام کرد. قرار است این ماموریت در اواخر ۲۰۲۴ میلادی انجام می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->