جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا بالگرد «بلاک هاوک» رژیم صهیونیستی واژگون شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) نخست‌وزیر عراق هفته آینده به ایران می‌آید (۱۱ دی ۱۴۰۳) انفجار در یکی از بازار‌های حلب سوریه (۱۱ دی ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ دی ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: وضع اقتصاد امروز ناشی از تصمیمات سیاسی است دادستانی تهران دستور فروش ۶ هزار تن چای دبش را صادر کرد پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب دیدار کردند رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) سخنرانی خواهند کرد پزشکیان: جلوی قاچاق روزانه چند میلیون لیتر سوخت را خواهیم گرفت مخالفت وزارت کشور با تمدید دوره فعلی شوراها آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی سفیر صربستان در تهران با وزیر دفاع دیدار کرد بلاروس از ایران برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور دعوت کرد واکنش قالیباف به تذکری مبنی بر چرایی عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب قالیباف قانون «اصلاحات ضمائم معاهده بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا» را ابلاغ کرد (۱۱ دی ۱۴۰۳) جهانگیر: ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست | بابک زنجانی آزاد نشده است و در مرخصی هم نیست | نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قید وثیقه آزاد هستند دیدار علی لاریجانی با سفیر آلمان (۱۱ دی ۱۴۰۳) عارف: ارز باید تک‌نرخی شود | با تصمیمات تورم‌زا موافق نیستیم ویدئو| گزارش مسعود پزشکیان از جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب
سرخط خبرها

شورای امنیت سازمان ملل متحد از طالبان خواست محدودیت‌ها علیه زنان را لغو کند

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
شورای امنیت سازمان ملل متحد از طالبان خواست محدودیت‌ها علیه زنان را لغو کند
شورای امنیت در قطعنامه‌ای از طالبان خواست از تمام تدابیر محدودکننده‌ای که علیه زنان اعمال کرده، فورا بازگردد. نماینده دائم روسیه در سازمان ملل نیز گفت، قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که ممنوعیت اشتغال زنان در افغانستان را محکوم می‌کند، تعدادی از مسائل مربوط به مشکلات ساکنان این کشور را حذف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این شورا همچنین ممنوعیت فعالیت زنان افغان و همکاری‌شان با آژانس‌های سازمان ملل را محکوم کرد.

در قطعنامه‌ای که ۱۵ عضو شورای امنیت به اجماع تصویب کرده‌اند، تاکید شده است، ممنوعیت اعمال شده طالبان از اوایل آوریل بر فعالیت زنان افغان در سازمان‌های بین‌المللی «حقوق بشر و اصول انسانی را نابود می‌کند».

شورای امنیت از طالبان خواست عقب گرد سریعی از سیاست‌ها و اقداماتی داشته باشد که حقوق بشر و آزادی‌های اساسی زنان و دختران را محدود می‌کند. این شورا اشاره کرد، حق آنهاست از آموزش، شغل، آزادی رفت‌وآمد و مشارکت کامل و برابر و هدفمند در زندگی عادی برخوردار باشند.

شورای امنیت از تمام کشورها و سازمان‌ها خواست از نفوذ خود استفاده کرده و این سیاست‌ها و اقدامات را به شکل فوری باطل کنند. 

در این راستا، خبرگزاری تاس به نقل از  واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گزارش داد: ما از تصمیم طالبان در ایجاد ممنوعیت برای حقوق زنان و دختران استقبال نمی‌کنیم. این ممنوعیت‌ها باید برداشته شوند.

وی افزود: دلایل واقعی برای حل نشدن موضوع عدم انسداد دارایی‌های افغانستان که متعلق به مردم این کشور است، درخواست افزایش کمک‌های بشردوستانه و احیای اقتصاد و پیامدهای منفی تحریم‌های یکجانبه به قطعنامه شورای امنیت راه به جایی نبرده است.

این دیپلمات روسی همچنین ادامه داد: این رویکرد از سوی مقام‌های غربی دیگر ما را شگفت زده نمی‌کند. این فقط نمونه‌ای دیگر از استانداردهای دوگانه آمریکا و متحدانش است آن هم وقتی درباره درگیری‌های مختلف در شورای امنیت سازمان ملل صحبت می‌شود.

روز پنج‌شنبه، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را در محکومیت ممنوعیت اشتغال زنان در افغانستان تصویب کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->