به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام نصرالله پژمانفر در چهل و پنجمین هفته ملاقات مردمی خود که پنجشنبهشب با حضور سید ابراهیم علیزاده رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) محله عصمتیه قاسمآباد برگزار شد، ضمن بررسی مشکلات و چالشهای اهالی منطقه، به رسیدگی و پیگیری میدانی این مشکلات پرداخت.
بیپاسخ ماندن مطالبات مردم، قابلقبول نیست
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در پاسخ به گلایه برخی اهالی در خصوص روشنایی معابر محله عصمتیه اظهار کرد: متأسفانه برخی گزارشات که از وقوع زورگیری و جرایم خشن حکایت دارند، همگی دلالت بر مشکل روشنایی معابر دارد که باید با همکاری شهرداری و اداره برق منطقه برطرف شود. این یک مشکل اساسی است که لامپها به علت ازکارافتادگی، بدون کنترل خاموش میشوند. بر همین اساس، اداره برق منطقه مأموریت دارد که تا یک هفته آینده گزارش ارزیابی کیفی دقیق چراغهای روشنایی معابر محله را اعلام کند.
در پاسخ به گلایه مردم برای کمبود سرانه فضای سبز و محدودیت در خدمات شهرداری، حجتالاسلام پژمانفر خاطرنشان کرد: اگر در این محله، دورافتادگی و بُعد مکانی بیش از اندازهای نسبت به ایستگاههای اتوبوس وجود دارد، سازمان اتوبوسرانی مکلف است تا مشکل را حلوفصل کند و در چینش ایستگاههای اتوبوس و بازتعریف موضعی مسیرها در منطقه ۱۲ اقدام نماید. علاوه بر این، کمبود سطل و چالش در جمعآوری زباله محله یکی دیگر از مصادیق مشکلات در حوزه شهرداری است که شهردار منطقه مکلف به رسیدگی و مدیریت آن است.
وی ادامه داد: این مسائل قابلدرک است و امکان حلوفصل آن نیز وجود دارد، اما در محلاتی همچون محله عصمتیه، دیگر پذیرفته نیست که مردم بابت کمبود فضای سبز و سرانه ورزشی گلایه داشته باشند و پاسخی دریافت نکنند. اینجا محدودیت زمین وجود ندارد و بنابراین بهموازات اینکه شورای اجتماعی محله تکلیف دارد تا درخصوص تجهیز سالنهای ورزشی منطقه با اولویت سالنهای بانوان، به شورای اسلامی شهر اعلام نیاز نماید، شهرداری هم باید از زمینهای موجود برای گسترش فضای سبز استفاده کند.
ضربالاجل ۳۰ روزه برای ایجاد زمین چمن مصنوعی
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی متعهد شد که رضایت آموزش و پرورش برای تبدیل زمین بلااستفاده در مجاورت دبستان محله را جلب کند و براین اساس، به شهرداری مأموریت داد که تا حداکثر ۳۰ روز آینده، زمین را حصارکشی کند، پوشش چمن مصنوعی به وجود بیاورد و فضا را برای ورزش نوجوانان و جوانان محله فراهم کند.
وی در پاسخ به ابراز نگرانی مردم درخصوص قطعی برق در تابستان پیشرو نیز گفت: در این باره حرف زیاد است، اما نمیتوان بهطور کامل به اصل مسائل اشاره کرد. متأسفانه زمانی ما کشوری بودیم که سالانه ۱۰ هزار مگاوات برق به عراق، افغانستان و کشورهای همسایه صادر میکردیم، اما پس از دولت یازدهم و دوازدهم کار به جایی رسیده که سالانه ۲۰ هزار مگاوات کسری تولید برق داریم و نیازمند واردات هستیم. این چالشها به خاطر انفعال هشتساله کشور به وجود آمده و مسبب این وضع همانهایی هستند که هشت سال، آجر روی آجر نگذاشتند. البته رویکرد ما امیدآفرینی است و براین اساس بنا نداریم تا مردم را ناامید کنیم بنابراین سخن گفتن از کاستیهایی که در گذشته صورت گرفته، ختم به صلاح ملت و عافیت کشور نمیشود.
ضرورت واگذاری دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ به شهرداریها
ابراهیم علیزاده، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر مشهد هم در ادامه این مراسم و در پاسخ به گلایه یکی از اهالی در حوزه خدمات شهری و دریافت پروانه و پایان کار گفت: این موضوع یکی از آن مسائلی است که باید مجلس شورای اسلامی و سازمانهای بالادستی نسبت به آن پیگیری کنند. امروزه دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در اداره کل راه و شهرسازی و نیز استانداری خراسان رضوی تشکیل جلسه میدهد درحالی که شهرداری در مظان پیگیری مردم قرار دارد و در نتیجه باید کمیسیون ماده پنج در اختیار شورای شهر و شهرداری قرار بگیرد.