اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

«سفره‌خانه» در شبکه مستند + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۶۲۵۹۹
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
«سفره‌خانه» در شبکه مستند + زمان پخش
«سفره‌خانه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی الیاسی هر شب ساعت ۱۹:۳۰ روانه آنتن شبکه مستند می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الیاسی درباره این مجموعه گفت: «سفره‌خانه» در ۱۲ قسمت حدود ۲۲ دقیقه‌ای به معرفی غذاهای اصیل ایرانی پرداخته است؛ فصل جدید این مجموعه در ۶ استان اصفهان، چهارمحال بختیاری، یزد، هرمزگان، کرمان و شیراز تصویربرداری شده و می‌کوشد تصویری درست از فرهنگ خوراک مردم ایران از دیرباز تا امروز ارائه دهد.

او افزود: در فرهنگ خوراک ما از شمال تا جنوب و از شرق تا غربش، فصل‌به‌فصل، جغرافیای طبیعی و کشاورزی داریم و متناسب با هر فصل نیز غذاهایی بی‌نظیر وجود دارد. مثلاً در فصل بهار در منطقه زاگرس گیاهانی به دست می‌آید که با یک تخم‌مرغ ساده طعم بی‌نظیری درست می‌کند. کوکوی ساده کوهی نمونه این غذاهاست که بسیار هم لذیذ است. ما تلاش کردیم تا این تنوع غذایی را در مستند سفره‌خانه به تصویر بکشیم.

الیاسی گفت: این مستند در لوکیشن‌های محلی تصویربرداری شده و سرآشپزهای ما زنانی هستند که آشپزی را از طبیعت و طباخان متقدم یعنی مادر و مادربزرگ‌هایشان یاد گرفتند و حافظ فرهنگ غذایی ایران هستند.

این تهیه‌کننده افزود: برای ساخت این مجموعه مستند تحقیقات میدانی انجام شده و از منابع پژوهشی معتبری استفاده کردیم، از کتاب «آشپزی دوره صفوی» استاد ایرج افشار گرفته تا «مستطاب آشپزی» نجف دریابندری و مجموعه رساله‌های به جا مانده از دوران قاجار.

این تهیه‌کننده و کارگردان گفت: فصل دوم «سفره‌خانه» از شنبه ۱۶ اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفته و از شنبه تا پنجشنبه پخش می‌شود، تکرار این مجموعه هم روز بعد ساعت ۱۰:۳۰ خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->