مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته شلیک پلیس مشهد برای دستگیری موبایل قاپ سابقه دار + عکس
سرخط خبرها

گسترش صنعت تولید محصولات پروبیوتیک در کشور

  • کد خبر: ۱۶۳۰۱
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰
گسترش صنعت تولید محصولات پروبیوتیک در کشور
رییس انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران اظهار داشت: صنعت تولید محصولات پروبیوتیک را در کشور گسترش دادیم تا بتوانیم پاسخگوی نیاز مردم در این زمینه باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، مریم تاج آبادی ابراهیمی افزود: در تولید محصولات پروبیوتیک از سو‌های (روش‌ها و امکانات) بومی ایران استفاده شده است، به این معنی که بجای محصولات خارجی از همان میکروفلور‌های مردم کشور یا به صورت افزودنی غذایی یا به صورت مکمل استفاده شده تا این محصولات وارد زنجیره غذایی مردم شوند.

وی ادامه داد: محصولات پروبیوتیک علاوه بر حوزه‌های لبنی مانند ماست، دوغ، پنیر در زمینه‌هایی مانند بیسکوئیت‌ها و کیک‌های رژیمی هم تولید شده است.

تاج آبادی با اشاره به اینکه تولیدات خوبی درحوزه مکمل‌ها هم داریم، افزود: این محصولات به صورت اختصاصی برای زنان، کودکان، اطفال یا برخی بیماری‌ها و همچنین برای نوزادانی که تازه به دنیا آمدند و دچار عارضه کولیک شیری هستند، به صورت اختصاصی تولید و وارد بازار شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا انجمن برنامه‌هایی برای توسعه تحقیقات در این زمینه در مراکز پژوهشی و دانشگاهی دارد؟، گفت: ما در صدد توسعه تحقیقات در این زمینه هستیم. مرکز میکروبیوم در انستیتو پاستور ایران در این راستا راه اندازی شد تا دانشگاه‌های مختلف به صورت تیمی در این زمینه فعالیت کنند.

رییس انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران بیان داشت: در همکاری مشترک بین مراکز تحقیقاتی شتاب دهنده لاکتوویژن با ایجاد همکاری بین صنعت و دانشگاه گام‌های موثری در ارایه محصولات جدید و بر اساس نیاز جامعه برداشته شده است. هدف شتابدهنده لاکتوژن پیشگیری از بیماری‌های غیرعفونی با کمک پروبیوتیک‌ها می‌باشد.

سلول‌های میکروبی ۱۰ برابر سلول‌های بدن هستند

تاج آبادی، تعداد سلول‌های میکروبی را ۱۰ برابر سلول‌های بدن اعلام کرد و گفت: بحث میکروبیوم در دنیای امروز بحث مهم و جدی است و سلول‌های میکروبی از بدن ما محافظت می‌کنند؛ بنابراین شناخت این سلول‌ها و دانش اینکه آیا این سلول‌ها در حالت تعادل چه تعداد هستند، میکروب‌های مفید از بدن ما دفاع می‌کنند یا نه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: بحث میکروبیوم در دنیا و ایران به طور جدی در حال پیگیری است تا بدانیم که میکروفلور‌ها چه چیز‌هایی هستند و همچنین میکروفلور افراد سالم و ناسالم چه تفاوتی دارند، تا بتوانیم آنان را به سمت افراد سالم هدایت کنیم.

تاج آبادی ادامه داد: تحقیقات خوبی بر روی بیماری چاقی، کبد چرب، دیابت، آسم و آلرژی انجام شده و تفاوت‌ها در زمینه میکروفلور‌ها به دست آمده و برای بیماری‌های دیگر هم این بررسی در دست انجام است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->