نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش دبیر جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان کیست تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فیلم موسی کلیم الله | آغاز اکران سیار موسی کلیم‌الله بازگشت «بچه‌مرشد» با فصل دوم | نوید در مسیر نجات زبان فارسی «ایده» موجب برتری هنرمند بر هوش مصنوعی می‌شود اگر بیهقی کارشناس دیتابیس دربار مسعود غزنوی بود برگزاری نشست «از حماسه‌های فردوسی تا ترانه‌های خیام» در دانشگاه سجاد مشهد | ادبیات، بستری برای اندیشه ورزی انتشار جدول اجرا‌ها و پوستر جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
سرخط خبرها

موضوع مهم در داستان حماسی، مسئله شناخت حق و باطل است

  • کد خبر: ۱۶۶۰۳۹
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
موضوع مهم در داستان حماسی، مسئله شناخت حق و باطل است
مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: موضوع مهم در داستان حماسی، مسئله شناخت حق و باطل است و قطعا بعد اخلاقی و این که چه کسی بر چه کسی می آشوبد، مهم است. هر شجاعت به معنی حماسه نیست.

«میلاد عرفان‌پور» مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری اختتامیه سومین جایزه ملی داستان حماسی در مشهد به شهرآرانیوز گفت: داستان حماسی در واقع گستره وسیع زمانی را شامل می شود که اگر تا بینهایت به قبل برگردیم و بینهایت به آینده زمان نگاه کنیم، در روزگار تداوم دارد.

وی افزود: هر جایی که انسانی جسورانه و شجاعانه مقابل قدرتی یا ظلمی ایستاده، شامل موضوع حماسه است. از سوی دیگر، هر اندازه دامنه ستیز با ابرقدرت ها ادامه پیدا کند، داستان حماسی وجود دارد.

عرفان پور تاکید کرد: موضوع مهم در داستان حماسی، مسئله شناخت حق و باطل است. اینگونه نباشد که از داستان حماسی صحبت کنیم و صرفا  شجاعت ماجرا را در نظر داشته باشیم. قطعا بعد اخلاقی و این که چه کسی بر چه کسی می آشوبد، مهم است. فکر نکنیم هر شجاعت به معنی حماسه است.

وی در ادامه گفت: حماسه آن جایی است که طرفدار حق، با شناخت کامل از موضع حق و باطل، علیه موضوع باطل و ظلم قیام کند. این شناخت اگر ایجاد شود، ما جای درستی ایستاده ایم. یعنی هنر حماسی در سیمای هنر انقلاب اسلامی و اسلام ناب، هنری است که اوج شجاعت جبهه حق برابر جبهه باطل را به تصویر می کشد. اگر این شناخت و تبیین درست صورت نگیرد، هنر حماسی مسیر اشتباهی را خواهد رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->