ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد+تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات
سرخط خبرها

تاثیر زنگ هشدار صبحگاهی بر نشاط روزانه افراد

  • کد خبر: ۱۶۸۱۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
تاثیر زنگ هشدار صبحگاهی بر نشاط روزانه افراد
مطالعات جدید نشان می‌دهد، زنگ هشدار (آلارم) ساعتی که صبح با آن از خواب بیدار می‌شویم، نقش بسیار مهمی در میزان هوشیاری و سطح انرژی صبحگاهی دارد که در تمام طول روز تاثیر می‌گذارد.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از  پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، افراد بنا به سلیقه شخصی نوع زنگ هشدار ساعت را انتخاب می‌کنند. مطالعات جدید نشان می‌دهد نوع این زنگ تاثیر بسیار مهمی در سطح هوشیاری، انرژی و خلق و خوی صبحگاهی دارد.
بر اساس این مطالعه که توسط محققان دانشگاه RMIT در استرالیا صورت گرفته است، آلارم‌های ملودیک و ریتمیک سطح هوشیاری فرد را بهبود می‌بخشند و باعث می‌شوند افراد با آرامش بیشتری از خواب بیدار شوند.
این مطالعه دستاور‌های مهمی برای افراد با شغل‌های متفاوت دارد. برای مثال کارگران شب‌کار، کارمندان اورژانس، آتش‌نشانان، خلبانان، یا پزشکان و پرستاران هنگام شیفت نیاز دارند به محض بیدارشدن از خواب به طور کامل هوشیار باشند.
بر اساس این مطالعه رخوت صبحگاهی یکی از معضلاتی است که افراد زیادی با آن درگیر هستند و گاهی خلق و خوی فرد را در تمام طول روز تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر افراد به طور صحیح از خواب بیدار نشوند، عملکردشان به طور متوسط حدود ۴ ساعت در روز کاهش می‌یابد. این یافته حتی در مورد فضانوردان ایستگاه فضایی نیز صادق است و نوع بلندشدن تاثیر مهمی در سطح انرژی و خلق و خوی آنان دارد.
در ادامه این گزارش آمده است، صدا‌هایی مانند بوق مداوم منجر به سردرگمی ذهنی می‌شوند و گزینه مناسبی برای ساعت صبحگاهی نیستند.
نتایج این مطالعه در نشریه PLoS One منتشر شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->