باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

چگونه میزان آب مورد نیاز بدن را محاسبه کنیم؟

  • کد خبر: ۱۶۸۲۴۳
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
چگونه میزان آب مورد نیاز بدن را محاسبه کنیم؟
نحوه محاسبه میزان آبی که باید به صورت روزانه برای سلامتی و کاهش وزن بنوشیم را در این مطلب بخوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس تجزیه و تحلیل یافته‌های یک مطالعه معتبر، نوشیدن تنها ۲ فنجان آب قبل از غذا که حجمی کمتر از یک بطری نوشابه کوچک دارد، به ما کمک می‌کند تا سالیانه ۲.۲ کیلوگرم وزن بیشتری کم کنیم.

علاوه بر این، نوشیدن مقدار مناسب آب در روز می‌تواند سرعت متابولیسم را افزایش داده و به جلوگیری از پرخوری آن هم درست زمانی که بدن تفاوت میان گرسنگی و تشنگی را تشخیص نمی‌دهند، کمک کند.

اما چقدر آب برای بدن کافی است؟

نحوه محاسبه میزان آبی که باید به صورت روزانه برای سلامتی و کاهش وزن بنوشیم توصیح داده خواهد شد.

- وزن: اولین قدم برای محاسبه مقدار آب روزانه مورد نیاز آگاهی از وزن بدن است. مقدار آبی که هر فرد باید بنوشد بر اساس وزن وی متفاوت است که البته کاملا منطقی است، زیرا هر چه وزن فردی بیشتر باشد، آب بیشتری نیز برای نوشیدن نیاز دارد. برای مثال یک مرد ۱۰۰ کیلوگرمی و یک زن ۵۰ کیلوگرمی به مقادیر متفاوتی آب احتیاج دارند.

- ضرب در دو/سوم (این ضریب برای واحد وزنی پوند است که جواب را به اونس می‌دهد و سپس می‌توانید اونس را به لیتر تبدیل کنید): در مرحله بعد باید وزن خود را در ۲/۳ (یا ۶۷ ٪) ضرب کنید تا مقدار آب مورد نیاز در روز تعیین شود. به عنوان مثال، اگر شخصی ۱۷۵ پوند (۷۹ کیلوگرم) وزن داشته باشد و آن را در ۶۷ درصد ضرب کنیم، به عدد حدودی ۱۱۷ اونس آب می‌رسیم.۱۱۷ اونس معادل ۳.۴ لیتر آب می‌شود. با استفاده از مبدل واحد‌های گوگل می‌توانید خیلی راحت این اعداد را تبدیل کنید.

- سطح فعالیت: در نهایت باید این عدد را بر اساس تعداد دفعات ورزش در روز و یا هفته هم تنظیم کنیم، زیرا هنگام عرق کردن سبب تبخیر آب از سطح پوست می‌شود. از این رو باید به ازای هر ۳۰ دقیقه تمرین روزانه ۳۵۴ میلی لیتر آب به کل آب مصرفی روزانه اضافه شود؛ بنابراین اگر روزانه ۴۵ دقیقه ورزش می‌کنید، باید ۵۳۲ میلی لیتر آب به میزان مصرف روزانه خود اضافه کنید.

نکاتی برای دست یابی به هدف روزانه مصرف آب کافی

اکنون در خصوص چگونگی اطمینان از دریافت مقدار کافی آب صحبت خواهیم کرد. هرچند امکان دارد نوشیدن بیش از ۳ لیتر آب در ابتدا کمی غیر ممکن به نظر برسد، اما با پیروی از یک سری توصیه‌های آسان می‌توان در کمترین زمان به این هدف دست یافت.

- قبل از هر وعده غذایی ۲ فنجان بزرگ (۴۷۰ میلی لیتر) آب بنوشید: نوشیدن ۲ فنجان آب قبل از هر وعده غذایی به ما کمک می‌کند تا غذای کمتری مصرف و در نتیجه وزن کم کنیم. اگر این کار را سه بار در روز انجام دهیم؛ پیش از صبحانه، ناهار و شام، مجموعا ۱.۴ لیتر آب مصرف می‌کنیم.

- صبح و شب یک لیوان آب بنوشید: این عادت را در خود پرورش دهید تا هر روز صبح پس از برخاستن از رختخواب یک لیوان (۴۷۰ میلی لیتر) آب بنوشید و هر شب قبل از خواب نیز یک لیوان دیگر به آن اضافه کنید. با این کار مقدار آب بیشتری به حداکثر مصرف روزانه شما افزوده می‌شود. اما ساده‌ترین راه برای انجام این کار؛ تنها کافیست یک لیوان یا یک بطری آب در کنار تخت خود قرار دهید. به این ترتیب به محض اینکه از خواب بیدار شوید و روز خود را شروع کنید، به صورت خودکار شروع به نوشیدن آب خواهید کرد.

- از یک بطری مخصوص استفاده کنید: یکی از مواردی که بسیار نتیجه بخش واقع شده و ثابت کرده است که انگیزه بیشتری در راستای نوشیدن آب ایجاد می‌کند، استفاده از یک ظرف مخصوص برای پر کردن آب و تعیین هدف است. به بیان دیگر باید بر اساس حجم بطری خود محاسبه کنید که چند بار در روز نیاز به پر کردن مجدد ظرف وجود دارد.

- آب خود را طعم دار کنید: نوشیدن آب به صورت منظم الزاما عملی خسته کننده نیست. در واقع می‌توان آب مصرفی روزانه خود را با تکه‌های میوه، گیاهان تازه و سایر طعم دهنده‌ها خوشمزه‌تر کرد. این عمل سبب می‌شود که دست یابی به هدف روزانه مصرف مقدار بیشتر آب آسان‌تر شود. در این میان می‌توان از خیار، توت فرنگی، لیمو و انواع گیاهان برای ایجاد آب خوش طعم استفاده کرد.

فواید نوشیدن روزانه آب کافی چیست؟

آب برای عملکرد صحیح و کارآمد بدن ما بسیار ضروری است. این ماده نه تنها برای سلامتی انسان حیاتی است، بلکه می‌تواند بر جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف نیز تاثیر داشته باشد. اما به راستی چرا آب تا این اندازه مهم است؟ مزایای اصلی هیدراته ماندن بدن شامل موارد زیر است:

- به هضم غذا کمک و از یبوست جلوگیری می‌کند.

- اکسیژن و مواد مغذی را به سلول‌های ما می‌رساند.

- به تثبیت فشار خون و ضربان قلب کمک می‌کند.

- از مفاصل سالم و عملکرد بهتر آن‌ها پشتیبانی می‌کند.

- به تنظیم دمای بدن یاری می‌رساند.

- خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان، امراض قلبی، فشار خون، سنگ کلیه و سکته را کاهش می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->