چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند! معرفی پرجست‌وجوترین بازی‌های گوگل در سال ۲۰۲۴ مروری بر اخبار ترند سال ۲۰۲۴ در جهان | در یکسال گذشته چه گذشت؟ مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ لو رفت بیانیه فعالان صنعت رمزارز درباره مسدودی درگاه‌های پرداختشان یک پیش‌بینی وحشتناک از آینده بشر: هوش مصنوعی، تا ۳۰ سال دیگر انسان‌ها را نابود می‌کند! هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی
سرخط خبرها

سواستفاده هکرها از ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۶۹۴۴
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
سواستفاده هکرها از ویروس کرونا
هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری سی‌نت، متخصصان IBM X-Force و کسپرسکی دریافتند که هکرها با استفاده از ترس عمومی در رابطه با کروناویروس، هرزنامه‌هایی را برای کاربران ارسال می‌کنند که ظاهرا دربرگیرنده اطلاعات مفیدی برای مقابله با این ویروس است. اما در واقع این هرزنامه‌ها موجب آلودگی گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها به یک بدافزار می‌شوند.

این هرزنامه‌ها به کاربران ژاپنی هشدار دادند که این کشور به ویروس آلوده شده و باید برای کسب اطلاع از روش‌های مقابله با آن، پیوست هرزنامه را باز کنند. اما در صورت انجام این کار توسط کاربر،‌ اطلاعات شخصی آن‌ها به سرقت رفته و بدافزار دیگری روی سیستم آن‌ها نصب خواهد شد که امکان دسترسی و نسخه برداری از اطلاعات کاربر را برای هکرها فراهم می‌کند.
هکرها همواره از موضوعات روز برای تشویق قربانیان خود به باز کردن هرزنامه‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین استفاده از ترس موجود در رابطه با کرونا ویروس، امر عجیبی نیست.
گزارش شرکت IBM روی کشور ژاپن متمرکز است، با وجود این انتظار می‌رود در آمریکا و سایر کشورها نیز اقداماتی از این دست توسط هکرها انجام شود.


با وجود این که هکرها به مرور در فریب دادن کاربران متبحر می‌شوند، با انجام اقدامات زیر می‌توان با حملات هکری مقابله کرد:

-همواره جانب احتیاط را رعایت کنید.
-از بازکردن لینک‌هایی که از طریق پیام کوتاه یا ایمیل برایتان ارسال می‌شود، خودداری کنید.
-تماس‌های مشکوک تلفنی را پاسخ ندهید.
-پیوست ایمیل‌هایی را که ناخواسته برایتان ارسال می‌شود، باز نکنید.
-تنها به روزرسانی‌های معتبر را روی سیستم نصب کنید. در سال ۲۰۱۹ میلادی میلیون‌ها گوشی هوشمند اندرویدی توسط یک برنامه قلابی منتسب به شرکت سامسونگ به ویروس آلوده شدند.
-از گذرواژه‌های امن استفاده کنید. اعتبارسنجی دو مرحله‌ای گزینه بسیار مناسبی برای این امر محسوب می‌شود.
-از یک برنامه ضد ویروس روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید. این نرم‌افزارها از گوشی در برابر ویروس‌ها و سایر بدافزارها محافظت می‌کنند. همچنین مانع اجرای خودکار خدمات پولی روی گوشی می‌شوند و تمام فایل‌ها و برنامه‌ها را به صورت دوره‌ای اسکن می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->