نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند
سرخط خبرها

مسترکلاس «هوشنگ مرادی کرمانی» در «تماشاخونه» | «صفحه نو» خالق قصه‌های مجید

  • کد خبر: ۱۶۹۸۹۴
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
مسترکلاس «هوشنگ مرادی کرمانی» در «تماشاخونه» | «صفحه نو» خالق قصه‌های مجید
دومین دوره از مسترکلاس‌های آموزشی «صفحه‌نو»، از ۳۰ خردادماه، با حضور هوشنگ مرادی کرمانی به طور اختصاصی و رایگان در پلتفرم «تماشاخونه» عرضه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دومین دوره از مسترکلاس‌های «صفحه نو» با حضور هوشنگ مرادی کرمانی، قصه‌نویس، فیلمنامه‌نویس و نمایشنامه‌نویس سه شنبه ساعت ۱۲ ظهر به‌طور اختصاصی و رایگان در پلتفرم «تماشاخونه» منتشر می‌شود.

«صفحه‌نو» (New Page) یک مسترکلاس ویدئویی است که در آن استادان متخصص و صاحب سبک ایرانی در حوزه‌های مختلف، تجربیات، دانش، منش و روش حرفه‌ای خود را در ساختاری مستند_آموزشی به‌طور اختصاصی در پلتفرم «تماشاخونه» ارائه می‌کنند.

در دومین دوه از مسترکلاس‌های آموزشی «صفحه‌نو» هوشنگ مرادی کرمانی درباره آموزش قصه‌نویسی سخن می‌گوید. نویسنده کیست؟ تفاوت قصه و داستان، ادبیات عامیانه و کارکرد آن، تخیل و خلاقیت، ساختمان قصه، آن‌چه برای نوشتن قصه باید بدانید، نشستن واژه در قصه، آغاز و پایان قصه، تعلیق، کشش، ریتم و ایجاز در قصه، گفت‌وگونویسی و تک‌گویی، ویراستاری، طراحی جلد و تصویرگری، طنز در قصه، تأثیر سینما و ادبیات از یک‌دیگر و بومی‌نوشتن و جهانی‌شدن از جمله مباحثی است که مرادی‌کرمانی در این دوره آموزش داده است.

مخاطبان می‌توانند این برنامه را هر هفته، به صورت سریالی با همه محتوای دوره‌ها و تفکیک موضوعی، به‌طور رایگان و اختصاصی در پلتفرم «تماشاخونه» ببینند، که مدت زمان هر برنامه بین ۴ تا ۶ ساعت است.

منبع: ایلنا

 


بیشتر بخوانید:

آنگاه که ادبیات کودک از بزرگ‌سال پیشی می‌گیرد

انتشار جدید «قصه‌های مجید» هوشنگ مرادی کرمانی

درباره هوشنگ مرادی کرمانی به بهانه زادروز او | مرد سمجی از سیرچ


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->