تماس‌های مزاحمی به اورژانس مشهد همچنان افزایشی است درخواست شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی توسط برخی مدارس غیر دولتی پیش‌بینی افزایش دما در کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۳) خبر جدید درباره زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان (۱۱ تیر ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تأخیری در پرداخت حق‌التدریس معلمان نداریم طولانی‌شدن روند بهبود زخم بیش‌از دو هفته، علامت هشداردهنده بیماری سالک است عفونت آنفلوانزای معده به طور معمول، در کودکان بروز می‌کند ثبت نام حج عمره چه زمانی اعلام می‌شود؟ انجام ورزش و فعالیت‌های کاری متناسب با توانمندی بدنی، از انقباضات و درد‌های عضلانی جلوگیری می‌کند ۳۲۰ بیمار فنیل کتونوری زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند ۳ مرکز خدمات جامع سلامت مشهد به صورت آموزشی به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند  این سه محصول آرایشی غیرمجاز هستند | اعلام اسامی از سوی سازمان غذا و دارو اهدای چهار هزار لیتر شیر مادر به نوزادان نارس مشهدی
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تب کریمه کنگو چه کسانی را بیشتر مبتلا می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۷۰۶۴۲
  • ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
تب کریمه کنگو چه کسانی را بیشتر مبتلا می‌کند؟
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مطالعات و آمار‌های این معاونت در مورد آمار ابتلا‌ها به تب کریمه کنگو در میان گروه‌های مختلف اجتماعی خبر داد.

دکتر سید جواد حسینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: متاسفانه این بیماری شکل بومی به خود گرفته است و استان ما پس از سیستان و بلوچستان بالاترین آمار ابتلا را دارد.

وی افزود: در بررسی‌ها برای تشخیص ابتلا به تب، ۳ شاخص ابتلای مشکوک، محتمل و قطعی مدنظر است و هرکدام شرایط خاصی را می‌طلبد.

حسینی ادامه داد: در موارد مشکوک، فرد با علائمی مانند تب و لرز، سفتی گردن، ترس از نور و حتی خونریزی به پزشک مراجعه می‌کند و از آنجا که این علائم با برخی دیگر از بیماری‌ها مشابه است، لذا موارد ابتلا را مشکوک می‌نامیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در موارد محتمل و قطعی، بیمار مراجعه کننده زمانی به عنوان ابتلای محتمل برشمرده می‌شود که پلاکت خون او زیر ۱۵۰ باشد و زمانی به عنوان تشخیص قطعی تب معرفی می‌گردد که پاسخ آزمایش خون وی حاکی از ورود ویروس به خون براساس داده‌های کشت خون باشد.

دکتر حسینی با اشاره به آمار‌های ابتلا به تب کریمه کنگو در مشهد و میزان ابتلای گروه‌های مختلف اجتماعی به این بیماری خونریزی کننده حاد خاطرنشان کرد: در بین گروه‌های آسیب پذیر در برابر این بیماری، جامعه قصابان با ۳۰ درصد ابتلا در رتبه اول آسیب قرار دارند. پس از آنان، دامداران و کشاورزانی که با دام ارتباط دارند با ۲۶ درصد موارد ابتلا در رتبه دوم قرار می‌گیرند و پس از این دو گروه مهم، بانوان خانه دار با ۱۶ درصد، کارگران و رانندگان کشتارگاه‌های دام با ۱۲ درصد، دانشجویان و اساتید دامپزشکی شاغل با ۸ درصد و پرسنل ادارات بهداشت با ۴ درصد در رده‌های بعدی موارد ابتلا قرار می‌گیرند و ۴ درصد باقیمانده نیز از سایر گروه‌ها می‌باشند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->