تماس‌های مزاحمی به اورژانس مشهد همچنان افزایشی است درخواست شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی توسط برخی مدارس غیر دولتی پیش‌بینی افزایش دما در کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۳) خبر جدید درباره زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان (۱۱ تیر ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تأخیری در پرداخت حق‌التدریس معلمان نداریم طولانی‌شدن روند بهبود زخم بیش‌از دو هفته، علامت هشداردهنده بیماری سالک است عفونت آنفلوانزای معده به طور معمول، در کودکان بروز می‌کند ثبت نام حج عمره چه زمانی اعلام می‌شود؟ انجام ورزش و فعالیت‌های کاری متناسب با توانمندی بدنی، از انقباضات و درد‌های عضلانی جلوگیری می‌کند ۳۲۰ بیمار فنیل کتونوری زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند ۳ مرکز خدمات جامع سلامت مشهد به صورت آموزشی به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند  این سه محصول آرایشی غیرمجاز هستند | اعلام اسامی از سوی سازمان غذا و دارو اهدای چهار هزار لیتر شیر مادر به نوزادان نارس مشهدی توزیع ماهانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

شناسایی ۱۴ بیمار مشکوک به تب کنگو در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۳۶۵۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
شناسایی ۱۴ بیمار مشکوک به تب کنگو در خراسان رضوی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از شناسایی چهارده نفر بیمار مشکوک به ابتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کنگو در سه ماهه ابتدایی امسال در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خبر داد.
ناصر امینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا این را هم گفت که ۹ نفر مبتلای محتمل نیز در این مدت شناسایی شده‌اند و یک نفر نیز به‌طور‌قطعی به این بیماری ویروسی مبتلا شده است.

او درباره آمار ابتلا به این بیماری در دو سال پیش نیز اظهار کرد: در سال‌۱۴۰۰ آمار افراد مشکوک به ابتلا به تب کنگو، ۱۰ مورد و افراد محتمل هفت مورد بوده و هیچ مورد قطعی وجود نداشته است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد ادامه داد: این آمار به‌ترتیب در سال گذشته به بیست مورد مشکوک و چهارده مورد محتمل افزایش یافته است و از مجموع آمار این افراد، چهار مورد مبتلای قطعی به تب کنگو داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه خوشبختانه در دو سال اخیر و سه ماه ابتدایی امسال مورد فوتی ناشی از تب کنگو در استان نداشته‌ایم، گفت: اگرچه تا مهر و آبان احتمال ابتلا به این بیماری وجود دارد، اما در شش ماه دوم سال آمار این بیماری ویروسی کاهش پیدا می‌کند.
امینی با تأکید بر اینکه نباید کشتاری خارج از کشتارگاه انجام شود، بیان کرد: عمده‌ترین راه انتقال این بیماری از طریق کنه است. البته ممکن است از انسانی به انسان دیگر نیز منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->