فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان
سرخط خبرها

پیشرفت ایران در سلول‌های بنیادی

  • کد خبر: ۱۷۰۷۹
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵
پیشرفت ایران در سلول‌های بنیادی
علم نوین سلول‌های بنیادی در ایران در دهه‌های گذشته و تحت شدیدترین‌های بین‌المللی و آمریکایی به همت دانشمندان ایرانی شاهد پیشرفت‌های گسترده‌ای بود.
به گزارش شهرآرانیوز، دستاورد‌های ایران در علم سلول‌های بنیادی در سال‌های اخیر به شکل چشمگیری رشد داشته و سبب شده تا چشم اندازی روشن‌تر در زمینه پزشکی در ایران قابل مشاهده شود.

ایران در چهار دهه گذشته و به ویژه از دهه ۷۰ شمسی موفق شده گام‌های مهمی در زمینه رشد و توسعه علم سلول‌های بنیادین برداشته و خود را با انتشار ۲۱۴۹ مقاله نمایه شده توسط محققانش وارد جمع ۲۰ کشور برتر دنیا در این زمینه کند و رتبه ۱۴ را به خود اختصاص دهد.

ایران در حال حاضر در جمع یک درصد از کشور‌های دنیا با توانایی پیوند سلول‌های بنیادی خون ساز قرار دارد.

«فیوچر مدیسن» در گزارشی به پیشرفت‌های قابل ملاحظه ایران در زمینه سلول‌های بنیادی پرداخته و نوشت «نتایج بالینی مثبتی کسب شده موید این موضوع هستند.»
به گزارش «مینت پرس»، یکی از اعضای هیئت علمی گروه سلول‌های بنیادی دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۰۹ با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاورد‌های دانشمندان ایرانی در زمینه سلول‌های بنیادی، به تمجید از آنان پرداخته بود.

باید توجه داشت که این پیشرفت‌ها و دستاورد‌های علمی در حالی کسب و حاصل می‌شوند که ایران در سال‌های اخیر به ویژه در ۲ دهه گذشته تحت شدیدترین تحریم‌های بین الملل و آمریکایی قرار داشته و تلاش کرده تا کمبود‌های ناشی از این تحریم‌ها را به شکلی کاملا بومی تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهد.

کارشکنی غربی‌ها و بیش از همه آمریکا محدود به تحریم‌ها نبوده و در مواردی اقدام به دستگیری دانشمندان ایرانی کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به بازداشت دکتر «مسعود سلیمانی» توسط دولت آمریکا اشاره کرد. اما هیچ یک از این مانع تراشی‌ها نتوانستند خللی در عزم راسخ دانشمندان ایرانی در نیل به اهداف برنامه ریزی شده اش و سیاست‌های علمی ایجاد کنند.

منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->