روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند
سرخط خبرها

ایجاد پروتکل‌ها و درمان‌های جدید برای سرطان با دانش محققان ایرانی

  • کد خبر: ۱۶۹۵۳
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
ایجاد پروتکل‌ها و درمان‌های جدید برای سرطان با دانش محققان ایرانی
انباشت دانش محققان ایرانی در حوزه سرطان به ایجاد پروتکل‌هاو درمان های جدید منجر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس پژوهشگاه رویان روز چهارشنبه، شانزدهم بهمن ماه، در سمپوزیوم سرطان از آزمایشگاه تا بالین در سالن همایش پژوهشگاه رویان افزود: سرطان یک دغدغه جامعه و خانواده بوده و بیش از خود بیماری، خانواده‌ها و خود بیمار را آزار می‌داده است و در نهایت بیمار را تسلیم خود می‌کرد اما امروز می‌توان آن را درمان کرد.

وی با اشاره به اینکه تلاش جهادگونه جامعه علمی سیر کار در عرصه سرطان را متفاوت کرده است، اظهار داشت: تجهیزات و امکانات در این زمینه در کشور گسترش یافته است. مشارکتی که بین متخصصان مختلف انجام گرفته این امکان را به وجود آورده که درمان‌ها موثرتر در این زمینه باشد.

شاهوردی ادامه داد: درمان‌های گذشته آسیب‌هایی را برای بیمار به وجود می‌آورد، اما در حال حاضر سیر درمان هم موثر شده و با هدفمندتر کردن درمان‌ها آثار ثانویه آن هم کمتر شده است.
وی افزود: در پژوهشگاه رویان در حوزه باروری و سرطان برای حفظ جنین و گامت، فعالیت‌های خوبی انجام شده و این کارها باور و اعتماد به زندگی را بیشتر کرده است.
رییس پژوهشگاه رویان گفت: امیدواریم مجموعه رویان با مشارکت متخصصان و محققان در عرصه‌های مختلف، بتواند کارهای مشترک ارزنده‌ای را انجام دهد.

شاهوردی، یکی از سرمایه‌های پژوهشگاه رویان را پیوند زدن مسایل علمی روز با جامعه اعلام کرد و گفت: نیاز جامعه این بود که ارتباط خوبی بین مردم و پزشک وجود داشته باشد و پزشک امین و امانت دار بیمار باشد که این کار انجام شده و سرمایه‌ای برای جامعه است.

وی افزود: دکتر زنده یاد کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان به خوبی از این سرمایه استفاده کرد و دانش ناباروری و سلول‌های بنیادی را مردمی کرد و حمایت مردم و مسؤولان را برای این کار جذب کرده است.
رییس پژوهشگاه رویان گفت: امیدواریم ما قدر این سرمایه را بدانیم و با کارهای درمانی و تحقیقاتی خوب از آن محفاظت کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->