OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

محققان با هوش مصنوعی داروهایی را برای پیری و بیماری‌های آن کشف کردند

  • کد خبر: ۱۷۳۲۳۲
  • ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳
محققان با هوش مصنوعی داروهایی را برای پیری و بیماری‌های آن کشف کردند
هوش مصنوعی اخیراً توانسته سه داروی ضدپیری را پیدا کند که قادرند با حذف سلول‌های پیر و ازکارافتاده، از بیماری‌های مرتبط با پیری جلوگیری کنند و سرعت سالخوردگی را کاهش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز - محققانی ازجمله از دانشگاه ادینبورگ و مرکز ملی تحقیقات IBBTEC-CSIC در سانتاندر اسپانیا نمونه‌هایی از داده‌های دارو‌های ضدپیری و دارو‌های نامربوط به مقابله با پیری را در اختیار مدل‌های هوش مصنوعی قرار دادند تا کامپیوتر تفاوت‌های موجود بین این دارو‌ها را بیاموزد. درنهایت ۴۳۴۰ مولکول به مدل هوش مصنوعی داده شد و پس از پنج دقیقه نتایجی به‌دست آمد.

کامپیوتر توانست ۲۱ مولکول ترکیبی را شناسایی کند که بالاترین شانس را برای مقابله با پیری داشتند. دانشمندان می‌گویند اگر قرار بود همه آن ۴۳۴۰ مولکول در آزمایش امتحان شود، به حداقل چند هفته زمان و ۵۰ هزار یورو سرمایه نیاز بود.

در مرحله بعدی، این دارو‌های داوطلب روی سلول‌های سالم و ازکارافتاده (یا زامبی) آزمایش شدند و مشخص گردید که سه مولکول ترکیبی قادر به حذف سلول‌های ازکارافتاده هستند و به اکثر سلول‌های سالم آسیبی نمی‌رسانند. در ادامه، آزمایش‌های بیشتر نشان داد که یکی از این سه دارو با نام «اولیاندرین» بهتر از بقیه اثربخشی دارد.

دانشمندان پس از تأیید تأثیر این دارو‌ها روی سلول‌های زامبی، حالا مشغول آزمایش این سه دارو در نمونه‌های انسانی از بافت ریه هستند. آن‌ها امیدوارند که تا دو سال دیگر بتوانند نتایج تلاش‌های خود را به نمایش بگذارند.

پژوهشگران می‌گویند پتانسیل‌های استفاده از این رویکرد ترکیبی در کشف دارو‌ها بسیار زیاد است. هوش مصنوعی می‌تواند با دریافت اطلاعات کافی و باکیفیت سرعت کار شیمی‌دانان و زیست‌شناسان را افزایش دهد و به ساخت دارو‌هایی برای بیماری‌های لاعلاج منجر شود.

محققان در درمان‌های مقابله با پیری معمولاً به‌دنبال سازوکار‌هایی برای حذف سلول‌های ازکارافتاده هستند. این سلول‌ها همان سلول‌هایی هستند که زنده می‌مانند، اما قابلیت تکثیر خود را از دست می‌دهند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->