چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد
سرخط خبرها

فریب هوش مصنوعی گوگل توسط محققان MIT

  • کد خبر: ۱۷۳۳۵
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
فریب هوش مصنوعی گوگل توسط محققان MIT
تا به حال از شیوه‌های مختلفی برای فریب سیستم‌های هوش مصنوعی استفاده شده و در تازه‌ترین رویداد از این دست، محققان دانشگاه ام آی تی سیستم هوش مصنوعی گوگل را فریب داده اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران این دانشگاه یک سیستم متنی موسوم به تکست فولر ابداع کرده‌اند که می‌تواند مدل‌های هوش مصنوعی که از سیستم پردازش زبان‌های طبیعی استفاده می‌کنند را گول بزند.

بسیاری از دستیار‌های صوتی مانند الکسای آمازون و سیری اپل از سیستم پردازش زبان‌های طبیعی برای درک دستورات کاربران استفاده می‌کنند و لذا فریب آن‌ها می‌تواند امنیت چنین سیستم‌هایی را به خطر بیاندازد. همچنین فریب سیستم مذکور موجب سوءاستفاده از آن‌ها برای ارسال هرزنامه یا متون غیرمؤدبانه می‌شود.

تکست فولر یک سیستم فریبنده است که با درک نقص‌ها و ضعف‌های سیستم پردازش زبان‌های طبیعی آن‌ها را فریب می‌دهد.

این سیستم جملاتی را با دستکاری چند کلمه آن‌ها به خورد سیستم پردازش زبان‌های طبیعی می‌دهد، بدون اینکه دستکاری یادشده موجب تغییر معنا یا ایجاد غلط‌های دستور زبانی شود.

بعد از این کار و بررسی واکنش سیستم پردازش زبان‌های طبیعی به این تغییر، به تدریج تغییرات جدی‌تر و عمیق‌تری در جملات ایجاد می‌شود تا در نهایت از حساسیت و دقت این سیستم کاسته شود و بتوان آن را فریب داد.

محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند با همین روش سه مدل متداول در سیستم پردازش زبان‌های طبیعی را دستکاری کرده و فریب داده‌اند.

یکی از این مدل‌ها که برت نام دارد، یک مدل زبانی متن باز ابداع شده توسط گوگل است که تنها تغییر ۱۰ درصد از بخش‌های هر جمله توسط تکست فولر به فریب آن منجر شد. بر همین اساس انتظار می‌رود شرکت‌های فناوری برای ارتقای سیستم پردازش زبان‌های طبیعی اقدام کنند تا از دستکاری آن جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->