نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانش فنی ساخت چسب حساس به فشار توسط محققان دانشگاه فردوسی

  • کد خبر: ۱۷۵۱۷
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴
دانش فنی ساخت چسب حساس به فشار توسط محققان دانشگاه فردوسی
یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از فناوری نانو موفق به ساخت نوعی چسب حساس به فشار شده است که از آن می‌توان در زمینه‌هایی، چون بسته‌بندی، تولید نوارچسب و نوار‌های الکتریکی بهره برد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی همتیان دامغانی از محققان این طرح اجرای این پروژه را مربوط به سابقه همکاری میان گروه تحقیقاتی دکتر غلامحسین ظهوری از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با صنعت دانست و گفت: پیش از اجرای این پروژه، پنج نسل از دانشجویان این گروه با صنعت پروژه‌های مختلفی را اجرایی کردند.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز یکی از شرکت‌های تولیدی و صنعتی به چسب‌های حساس به فشار و با توجه به نتایج مثبت به دست آمده از تحقیقات پیشین مبنی بر نقش مهم فناوری‌نانو در تولید چسب، پروژه ساخت چسب حساس به فشار در قالب یک پایان‌نامه دانشجویی تعریف و اجرا شد.

این دانش‌آموخته دانشکده شیمی دانشگاه فردوسی مشهد خاطر نشان کرد: در این پروژه از پلیمریزاسیون آمولسیونی دو مرحله‌ای به روش هسته-پوسته در شرایط کنترل شده و دقیق برای تولید چسب استفاده شد. با کاهش ابعاد ساختار چسب به مقیاس نانومتری، استحکام پوستگی از ۰.۰۷ به ۸۲ نیوتن بر میلی‌متر رسید که نتیجه بسیار جالب توجهی است.

همتیان، اندازه قطر ذرات در این چسب را کمتر از ۱۰۰ نانومتر ذکر کرد و یادآور شد: معمولا مقیاس‌های کار پایان‌نامه‌های دانشجویی در حد ۱۰۰ میلی‌لیتر است، اما ما ساخت این چسب را در مقیاس‌های حجمی یک لیتری انجام دادیم تا کمی به مقیاس نیمه‌صنعتی نزدیک‌تر باشیم. با این کار تجاری‌سازی این فرآیند ساده‌تر می‌شود.

محقق این طرح اظهار کرد: با توجه به نتایج به‌دست آمده به نظر می‌رسد که مسیر برای تجاری‌سازی و تولید صنعتی هموار شده است.

به گفته وی، در حال حاضر این شرکت تولیدی صنعتی در حال ساخت راکتوری برای تولید نوعی چسب است که در قالب پروژه‌ دانشجویی پیش از این پروژه فعلی، تعریف و اجرا شده بود.  

همتیان، دامنه استفاده از این چسب را بسیار وسیع دانست و به گفته وی می‌توان از آن در بسته‌بندی، تولید نوارچسب و نوار‌های الکتریکی و بسیاری از محصولات دیگر استفاده کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->